lauantai 13. kesäkuuta 2015

No se positiivisuus

Jälleen ois vähä pohdiskelevampaa tekstiä luvassa, aiheesta jota oon jo kauan pyöritelly mielessäni ja josta oon jo kauan aikaa sitte aatellu tulla höpisemään. Nimittäin positiivisuus täälä blogissa ja elämässä ylipäänsä. Se kirjotustyyli, se miten asiat ilmastaan ja se miten saadaan elämä näyttämään muiden silmissä ehkä jopa lähes täydelliseltä. Käytän tässä mun pohdiskelussa osittain pohjana Sarahin upeaa tekstiä, joka tiivistää niin hyvin tän munki ajatuksen yhteen postaukseen. (Sisällytän tähän postaukseen siis Sarahin tekstistä lainauksia, jotka kursivoin erottaakseni omasta tekstistä) No mutta, alotetaampas sitte.

Te kaikki, jotka mun blogia luette, ootte varmasti huomanneet, että mää kirjottelen tekstejä positiivisella asenteella ja jätän turhat valitukset ja negatiiviset asiat täältä pois. Se saattaa antaa joilleki semmosen kuvan, että mun elämä ois täydellistä, tai että mää pyrin antamaan siitä täydellisen kuvan. Tai, että oon tosi epäaito ihminen, koska en kerro mun vaikeuksista mitään vaan nostan vaan ne positiiviset asiat pinnalle. Joitaki ihmisiä se ehkä myös ärsyttää, se siis ku oon aina niin positiivinen täällä ja en jaa pahemmin niitä negatiivisia asioita teille. Sikspä mulla oiski nyt tarkotuksena kertoa, miksi mää teen niin, miksi kirjotan tätä blogia tälleen ku kirjotan. Miksi en jaa niitä negatiivisia asioita täällä, enkä valita asioista, vaikka joskus aihetta oiski.


Sarah: "Minusta tuntuu siltä, että ihmiset yhä useammin yhdistävät aidon negatiivisuuteen. Kun joku uskaltaa kertoa omista vastoinkäymisistään avoimesti koko maailmalle, häntä pidetään rohkeana ja aitona. Tämä vastoinkäyminen voi olla pieni tai todella suuri, kuitenkin mitä suurempi vastoinkäyminen on kyseessä, sitä aidompi henkilö on. Miksi? Onko negatiivisuuteen helpompi samaistua kuin positiivisuuteen?"

Niinku tuola ylempänä sanoin, niin jotkut ihmiset saattaa aatella, että mää oon tosi epäaito ihminen, koska en jaa mun vastoinkäymisiä ja vaikeuksia tänne blogin puolelle. Enhän mää voi olla aito ihminen, koska en jakele tietoja mun vaikeista ajoista tänne nettiin, enhän? Enhän mää myöskään voi aina olla niin ilonen ja positiivinen oikeesti, enhän?  Niimpä niin. Eikö sekin kuitenki oo melko rohkeaa ja aitoa ku uskaltaa näyttää koko maailmalle onnistumisensa, hyvän olonsa ja onnellisuutensa hetket? Ku haluaa oikeesti keskittyä täysillä niihin elämässä oleviin hyviin asioihin huonojen sijasta? Eikö myös ihminen, joka haluaa elää&ajatella positiivisesti voi olla aito? Valitettavan usein aitouteen liitetään negatiivisuus, vastoinkäymiset ja vaikeat ajat, joista kerrotaan avoimesti. Mutta rohkenen väittää, että aitous on paljon muutakin. Aitous on myös sitä, että näyttää positiivisuutensa, kertoo onnistumisista, hyvän olon tunteista, mieltä piristävistä asioista, keskittyy elämässä positiivisiin asioihin. Tottakai se on aitoa näyttää ne negatiivisetki tunteet, mutta oon sitä mieltä, että ihminen voi olla aito, vaikkei korostaiskaan sitä negatiivisuutta esimerkiks täälä netissä vaan keskittys pelkästään niihin positiivisiin asioihin. Ei se oo teennäistä, ei ollenkaan. Ku me kaikki ihmiset kuitenki tiietään, että jokaikisellä on elämässä vaikeita aikoja, vastoinkäymisiä, huonoja päiviä, ärsytyksen tunteita ja muitaki ns. negatiivisia tunteita, niin onko se sitte niin pahasta jos joku ei haluakaan niitä korostaa vaan keskittyy mielummin kertomaan muille ihmisille niistä hyvistä asioista?   


Sarah: "Moni ylipositiivinen ihminen on kokenut ja nähnyt niin paljon negatiivisuutta elämässään, että he eivät anna minkä tahansa asian vaikuttaa heihin negatiivisesti tai heidän asenteeseensa. He saattavat myös olla siinä pisteessä, että hyviin ja pieniin asioihin keskittyminen on se mikä pitää kasassa, ainoa asia. -- Pienet vastoinkäymiset eivät tunnu samalla tavoin ja hyvien, pienien asioiden arvostaminen kasvaa aivan älyttömästi.

Kun olet pitkään ollut ikävässä tilanteessa, tai kun sinulle tapahtuu jotain todella kurjaa, saat jollain tavalla kasattua itsesi takaisin kokoon. -- Et kuitenkaan ole robotti, joten kasaat itseäsi pikkuhiljaa, ja itsesi kasaamiseen käytät näitä kivoja positiivisia asioita ympäriltäsi. Moni sanoo, että kun on saavuttanut oman pohjan, asiat näkee todellakin eri tavalla ja asioita osaa arvostaa aiempaa enemmän. On helpompaa siis olla jatkuvasti iloinen kun osaa arvostaa niitä pieniä asioita eikä anna yhden ruuhkan, bussista myöhästymisen tai mielipide eron vaikuttaa fiilikseen."

No, miksi just mää oon sitte päättäny, etten kerro niistä negatiivisista asioista täälä blogissa, miks haluan olla niin positiivinen? - Ku mää ajattelen ja elän positiivisesti, oon paljo energisempi, oon paljo onnellisempi ja elämä antaa mulle paljo enemmän. En oo ollu aina näin positiivinen, en todellakaan, mutta vastoinkäymisten ja vaikeuksien kautta sitä oppi, että positiivisuus on tie onneen ja parempaan elämään. Nykyään osaa arvostaa asioita aivan erillä tavalla ku ennen, ja lähes jokaisesta asiasta osaa ettiä ne positiivisetki puolet. Se, että mää kirjottelisin tänne blogiin jokaikisen asian mikä mua ärsyttää, mikä on huonosti, ja niin edelleen, se sais vaan mulle itelleki pahan mielen, eikä se luultavasti teistä lukijoistakaan ois kovin kivaa jos vaan valittaisin ja valittaisin. Se vaan levittäs sitä negatiivisuutta ja lois semmosen huono ilmapiirin tänne. En toki siis todellakaan tuomihe niitäkään ihmisiä, jotka kirjottelee negatiivisetki jutut blogiin ja kertoo tosi tarkasti omista vastoinkäymisistä ja vaikeuksista blogissa, vaan arvostan heitäki paljon ja he on oikeesti rohkeita ku uskaltaa sen tehä. Oon kuitenki ite huomannu että tää tapa on mulle se oikia. Positiivisuus saa mulle itelle tosi hyvän olon, enkä koe, että mun ois tarpeellista availla mun vastoinkäymisiä ja negatiivisia ajatuksia sen enempää tänne. Semmosista asioista puhun mun ystävien ja läheisten kanssa ja se riittää. Ku on oikeesti tosi huono päivä, niin usein päätän olla kirjottamatta mitään. Jos kirjottasin, niin se vaan pahentais oloa ja ärsyttäis tuplasti, joten oon oppinu että sillon kannattaa vaan käyä läpi niitä negatiivisia tunteita ja selvitä niistä ennenku tulee mitään kirjottelemaan.

 Ku yrittää olla positiivinen, ei siinä ite mitään menetä, mutta sitävastoin siitä saa paljon. Positiivisuus myös tarttuu helposti muilleki ja näin saa toisetki ihmiset hyvälle mielelle. Positiivisuus luo hyvää ilmapiiriä ympärille ja kannustaa muitaki ajattelemaan asioista valoisasti. Ja ku tästä positiivisuudesta puhun, en puhu vaan positiivisuudesta täällä blogin puolella, vaan ihan koko elämässä, kaikissa tilanteissa. Positiivisuus on elämäntapa.


Enkä tällä tekstillä tarkota missään nimessä sitä, etteikö ihmiset sais näyttää niitä negatiivisiaki tunteita, tottakai saa ja pitääki näyttää. Halusin vaan tällä tekstillä kertoa, miksi ite henkilökohtasesti tahon jättää ne negatiiviset jutut pois täältä blogin puolelta. Siitä huolimatta vaikken niistä blogissa puhu, on mullaki kuitenki vaikeita aikoja, vastoinkäymisiä, huonoja päiviä ja negatiivisia tunteita. Mutta kaikesta selviää ajan kanssa, ja positiivisuus helpottaa huomattavasti sitä kamppailua vaikeita asioista vastaan. Sää saat olla surullinen, vihanen, ärsyyntynyt, allapäin, sun ei tarvi hymyillä tai nauraa jos et iloa tunne, sun ei tarvi piilottaa niitä todellisia tunteita, vaan sentakia koska sulle on sanottu että positiivisuus on hyvä juttu, MUTTA ku edes yrität ajatella asioista valoisasti, positiivisesti, niin kaikki ei näytäkkään niin synkältä enään. Se ei välttämättä oo aina niin helppoa ettiä tai löytää niitä positiivisia juttuja joistaki vastoinkäymisistä vaikka, mutta ku yrittää edes niin se jo helpottaa kummasti. 

Pieni yhteenveto tämän tekstin sanomasta ois varmaan ihan paikallaan tähän väliin, jos joltaki on vaikka sattunu punanen lanka hukkumaan kesken kaiken; En siis pyri olemaan täydellinen saatika sitte yritä semmosta kuvaa teille antamaan, pyrin vaan keskittymään positiivisiin ja hyviin asioihin niiden huonojen sijaan. Käsittelen ne huonot ja negatiiviset asiat muualla ko netissä, koska se tuntuu musta oikeelta. Oon kuitenki sitä mieltä, että siitähuolimatta oon aito ihminen, aito ihminen teiän muidenki aitojen ihmisten joukossa. Olkaa jatkossaki omia ihania itsejänne, ilojenne ja surujenne kanssa. Se, ettet jaa niitä suruja kaikille, ei tarkota ettet ois aito ihminen. Tai toisaalta, jos jaat ne murheet&huolet niin oot kuitenki yhtä aito, rohkea ja ihana ihminen sillonki. Jokainen saa ite päättää kertooko nuista noin henkilökohtasista asioista näin suurelle joukolle, tai haluaako keskittyä positiivisiin asioihin negatiivisten sijaan, ja muiden täytyy ymmärtää ja hyväksyä se päätös, olipa se sitte mikä tahansa. Puspus, muistakaa yrittää ajatella asioista positiivisesti, joohan? Lupaan, että siitä ei koidu mitään haittaa, hyötyjä vaan.

 Niin ja tähän loppuun vielä semmonen juttu, että tiiättekö, tää blogi on mulle yks niistä asioista, joista saan ammennettua hurjasti lisää voimaa ja energiaa elämään ja jotka tuo mulle niin hyvää fiilistä ja mieltä. Huhu, oon viimeaikoina saanu tosi paljo niiin hirmu ihania kommentteja, että ne on kyllä oikeesti saanu kunnon kestohymyn mun naamalle. Jokaikinen niistä kommenteista merkihtee mulle paljon, jokaikinen niistä tuo mulle lisää itsevarmuutta ja iloa ja jokaikinen niistä on saanu mut hymyileen tosi leviästi. KIITOS❤ Jatkakaa samaan malliin ihanat, haha :-)

Jos sulla heräs jotain kysymyksiä tai ajatuksia tästä tekstistä, tai vaikkapa asioita, joita haluat tähän aihepiiriin lisätä, niin ei muutaku sinne kommenttiboxiin vaan kommenttia kirjottelemaan!  Niin ja kiitos paljon vielä Sarahille ku sain sun tekstiä käyttää tässä postauksessa! :)

24 kommenttia:

 1. Vau Sini, kyllä olit hyvin koonnut tekstin sisällön ja etenkin, sen asian! :) voin kyllä alleviivata jokaisen lauseen, nimittäin täällä ollaan samaa mieltä! Mie kans pyrin oman blogini pitämään rauhan tyys sijana, positiivisuuden ja energian lähteenä, itsellekki tulee parempi fiilis kun kertoo kivoja juttuja. Joskus voi toki olla joku asia mikä pitää saada sanotuksi, mutta harvemmin.

  Mie oikein aina ootan, että pääsen muokkaamaan kuvia ja kirjoittaan hömppää, se on monesti minun iltojen tai vapaapäivien kohokohta:D se oma aika oman harrastuksen parissa, kun saa lösähtää sohvalle, kun on päivän touhunnu kaikkea muuta ja nähny ystäviä ja perheenjäseniä ym vastaavaa. Sit on nii kiva vaa heittää aivot narikkaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, tosi ihana kommentti taas, Paula <3 Tiivistit kyllä tosi hyvin munki ajatukset tohon sinun kommenttiin. Mahtavaa kuulla, että oot mun kanssa samaa mieltä tästä asiasta.:-) Ja tiiäkkö, sun blogista näkyyki semmonen positiivisuus ja mulle tulee aina tosi hyvä mieli ku käyn sitä lukemassa. Totta tosiaan tää puuha on kyllä niin kivaa ja aina sitä oottaa, että pääsee taas kuvia muokkailemaan ja tekstejä kirjottelemaan! :-D Saa just heittää aivot narikkaan ja antaa mennä vaan.

   Poista
 2. Ihana nähdä kuinka ajatuksesi kulkee ja mielestäni oli todella hyvin sanottu, että onnistumisien jakaminen koko maailmalle vaatii myös rohkeutta. Toivottavasti tämän postauksen lukeneet uskaltavat enemmän tuoda esille positiivisuutta sekä onnistumisia. Mulle ainakin tulee hyvä mieli jos jollain menee hyvin! Arvostan. Kiitos Sini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanista sanoista, ja kiitos vielä sulle itsellesikin! :,) Tosi kiva, ku sain sun tekstiä käyttää pohjana tälle omalle pohdinnalleni. Ja niimpä, mulle myös tulee hyvä mieli jos muilla ihmisillä menee hyvin ja se on niin ihana huomata ympärillä positiivisuutta ja onnistumisia.

   Poista
 3. Siis niin mahtava postaus jälleen! Mun mielestä se, että keskityt niihin positiivisiin juttuihin on tosi mahtavaa. Vaikka toiset kirjotteleeki myös niistä negatiivisista asioista, joka ikisen täytyis ottaa vähän mallia susta ja tosta asenteesta, koska se on niiin ihailtavaa! Aivan samaa mieltä sun kanssa näistä kaikista jutuista mitä tähän postaukseen kirjottelit. Ja mä vaan rakastan tota murretta, mitä puhut/kirjotat :D Mullakin ku on paljo sukulaisia siellä päin niin aina ku niitten kanssa juttelee nii tulee heti sellanen tosi rauhallinen fiilis :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Julia, kiitos niin paljo!<3 Näitä sun kommentteja on huippu lukea, nää saa oikeesti niin hyvän mielen mulle. Haha voi sua, sanoitpa kyllä niin kauniita asioita, että mikäpäs muukaan ku hymy koristaa jälleen mun kasvoja! Huippu kuulla, että oot munkanssa samaa mieltä näistä asioista. Heh ja voiei, mää en ees ite hoksaa, että puhuisin/kirjottasin murretta, mutta hauska kuulla että pidät kuitenki siitä x) Niin ja vähän kiva, ku sulla on täälä päin sukulaisia ja sulle tulee rauhallinen fiilis ko puhut heiänkans!! :)

   Poista
 4. Oon nii samoilla linjoilla sun kans. Elämä on sata kertaa hauskempaa, kun yrittää keskittyä niihin positiivisiin asioihin negatiivisten sijaan. Ihan varmasti jokaisen elämästä löytyy niitä asioita joista tulee hyvä mieli, miksi siis pitäis lytätä ne taka-alalle ja keskittyä vaan negatiivisiin juttuihin? Positiivisuus on voima elämässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljo Linnea kommentista ! Ja hei vähän huippua kuulla, että oot munkanssa samoilla linjoilla, se vaan on aivan parasta aina huomata, kuinka samallaisia ajatuksia muillaki ihmisillä on. Ja tuo on kyllä niiin totta että elämä on sata kertaa hauskempaa, ku yrittää keskittyä niihin positiivisiin asioihin negatiivisten sijaan. Sepä se, jokaisella on elämässään varmasti huonoja asioita, mutta myös niitä hyviä asioita, joten se on itestä kiinni haluaako pyrkiä olemaan kuitenki positiivinen vai antaako niiden negatiivisten asioiden päästä täysin valloilleen. Positiivisuus on todellaki voima elämässä<3

   Poista
 5. Ihan huikeesti ootte molemmat kirjottanu!:) Arvostan suuresti sun asennetta elämään. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa siitä, että voi olla aito vaikka ei nettiin jakelekkaan negatiivisia asioita. Tottakai joskus on hyvä avautuu kännykän kautta vaikka jollekkin kaverille, jos on helpompi kirjottaa pahat asiat ja purkaa ne siten. Pakko vielä sanoa loppuun, että sun postauksista tulee nii hyvä fiilis. Jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos niin paljon!<3 Ja oon samaamieltä siitä, että toki voi kännykän kautta vaikka kertoa asioita kavereille/ystäville, eikä siinä oo mitään väärää, mutta ns. turhat negatiivisuudet, esimerkiks ihan turhanpäiväsistä asioista valittaminen, kannattas yrittää jättää pois/vähentää tai niiden ei sais ainakaan antaa hallita koko elämää. Ihana kuulla, että mun postauksista tulee sulle hyvä fiilis, mulle tulee myös teiän kommenteista niiin hyvä fiilis.<3 Jatkan samaan malliin, jatkakaa tekin!

   Poista
 6. Ensinnäki nii saanko kysyä, että miks sää kirjotat näin hyviä postauksia?:D Niin ihana lukee! Oot niin aito ihminen ja just että ei tarkota ettei olis aito jos ei puhu kaikille negatiivisista asioista ja ei myöskään tarkota ettet olis aito jos kertoisitki. Oli niin ihana lukee, että kommentit piristää näin paljo!:) Mun on pakko aina jokasta postausta kommentoia ja kehua ku tulee vaan mieleen kaikkea positiivista ku lukee sun tekstejä! Oli pakko vielä tulla kattoon että ootko laittanu jotain blogiin vaikka väsyttää jo ja aamulla viimeks luin viimesimmät! Tästä on joteki tullu niin jokapäivänen sivu mitä selaan☺ Ja vielä se, että osaat niistä negatiivisista asioistaki löytää positiiviset niin hirveen tärkee taito ja blogissa kerrot negatiivisetki asiat nii sanotusti positiivisina. (Jos hoksasit mitä tarkotan) Kunpa itekki oppis arvostamaa elämää erilailla. Niin paljon haluaisin mutta ehkä hankalat yläkouluvuodet aikoinaan pisti niin alas kaiken etten enää löydä itestäkään oikeen mitään hyvää. Mutta kiitos Sini taas aihan hirviästi!❤ p.s. Sun blogi on vähä liianki koukuttava. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikä! Saanko minä kysyä, että miksi sää kirjotat näin ihania kommentteja?x) Aaivan huippuihana kommentti tääki. Voi ei, niin ihanaa, että jaksat käyä kurkkimassa tätä sivua, josko ois uusia postauksia tullu ja vieläpä jaksat näin ihania kommentteja kirjotella. Pointsit siitä! Niin ihana muutenki saada tollasta palautetta, voi vitsit.

   Niin ja tiiäkkö, sussa on varmasti paljon hyvää, ja vaikka just nyt ehkä susta itestä tuntuu siltä että ei oo, niin tuut huomaamaan ajan kuluessa, että sussa on hyvää, tositosi paljo. Kyllä säki varmasti opit arvostamaan elämää eri lailla vielä, luota siihen. Kiitos sullekki niiin paljo ja tsemppiä kaikkeen <3 Jatka samaan malliin!

   Poista
 7. Eiieii kirjotin jo kilsan mittasen kommentin ja sit painoin vahingoss edellinen-nappia!!
  Mutta niin täyttä totta tää postaus, oisin voinu ite kirjottaa lähes samalla tavalla. Positiivisuus on elämäntapa ja sitäkin voi kehittää:) Huonoistaikin päivistä löytyy edes joku positiivinen asia kun sen ajattelee niin.
  Aivan huippu tää postaus❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voieiii niin turhauttavaa ko oikeen pitkä kommenttei poistuu!! :,( Mutta ihana olet, ku silti jaksoit uuden kommentin kirjottaa. Jee, ihana kuulla että sullaki on samallaisia ajatuksia. Haha eipä mulla mitään lisättävää tähän kommenttiin oo, aivan ihana tämäki <3 Kiitos paljon kehuista ja kiitos itelleski ihanasta kommentista <3

   Poista
 8. Tää on aivan tosi mahtava teksti! Oon täysin samaa mieltä sun kans, vaikkakin multa se positiivine asenne on taas vähä hukkateillä. Pitääpä yrittää taas alottaa parempi elämä. Tää postaus tuli nii oikeesee aikaan mulle. Kiitos tästä, autoit mua tällä tositosi paljon. Oot niiin taitava kirjottamaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Stee, kiitos tosi paljon!♡ Tsemppiä sulle, kyllä sä pystyt siihen. Jos et vielä tänään, niin hetkenpäästä. Mää kovasti uskon siihen, että sää tosiaan tuut löytämään sen positiivisen asenteen vielä, vaikka se nyt oiski hukkateillä. :-) Aivan tosi ihana kuulla, että pystyin sua auttamaan tällä kirjotuksellani. Kiitos vielä ihanasta kommentista!

   Poista
 9. Oot tosi taitava kirjoittamaan! Kaikki on aitoja sillä omalla tavalla ja se ei riipu siitä kirjoittaako negatiivisistä asioista vai positiivisia.Itse olen kyllä aivan samaa mieltä sun kanssa. Ja joilleki se negatiivistenkin asioiden kirjoittaminen on se juttu ja taas toisille ei. Ja joka päivästä löytyy positiivisia asioita varmasti, kunhan ei anna negatiivisten vallata. Upea kirjoitus taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos tosi paljon!! :) Niin viisaita sanoja sulta, puhut kyllä aivan totta. Jokainen on aito, sama kertooko negatiivisia vai positiivisia juttuja. Niin ja se on just vaan itestä kiinni, haluaako niihin positiivisiin asioihin tarttua elämässä vai antaako negatiivisuuden hallita kokonaan. Kiitos sulle tästä ihanasta kommentista!

   Poista
 10. Vau mikä teksti. :) Postiivinen asenne on just pop <3 Yritän itsekkin aina ajatella postiivisesti. Se helpottaa elämää kummasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon!:') Ja niimpä, ihan totta puhut! Haha jee, hyvä me, jatketaan samaan malliin ni hyvä tulee<3

   Poista
 11. Älyttömän tärkeestä asiasta taas kirjoitat! Nää on niitä asioita, joista on aina tärkeä puhua. Tosi hyvä teksti ystäväni <3 positiivisuus maan periköön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon rakas ystävä, ihana kommentti!!♥ Oon tästäki asiasta niin samaa mieltä sunkanssa.

   Poista
 12. hei tää oli hyvä postaus taas! mä ono jotenki aatellu et kaikista aidoimman kuvan saa bloggaajasta jos se kertoo ne huonotki hetket ja epäonnistumisia blogis mut sulla on kyllä hyviä pointteja täs. :) mä kerron realistisesti mun elämästä, mut siltiki mun blogis myös on aika pintaraapaisua vaa. ja harvoin kuitenkaa tulee tehtyä mitää valituspostauksia koska jos mua ärsyttää, ei mua kiinnosta kirjottaa ees blogia xd hymyllä ja ilosella asenteella pääsee musta pitkälle ja kaikki on kivempaa jos aattelee positiivisesti. plääh tästä kommentista ei saa varmaa mitää selkoo xd mutta kuitenki, musta sun blogi on näi hyvä ja tottakai sillee pitää kirjottaa mikä hyvältä tuntuu. jos ei tunnu luonnolliselta valittaa tai kertoo huonoista fiiliksistä, ei tietenkää oo nii pakko tehä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää voi lur sua!! Ihana ko tommonen oikeen pitkä ja mukava kommentti muutenki:3 Hyviä pointteja sullaki tosiaan ja oon kyllä samaa mieltä sun kanssa. Ja sitäpaitsi, mää tykkäänki ite tosi paljo lukia myös semmosia blogeja, joisa kirjotetaan niistä vastoinkäymisistä ja negatiivisistaki asioista, vaikken ite niistä kirjottelekkaan ja mulla ei oo mittää niitä vastaa tojellakaa:-) puspus, olet ihana! Kiitos kommentista, jälleen kerran. :')

   Poista

Kiitos kommentista!❤