keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Onni on aurinko sateen jälkeen. Onnelliset muistot ovat sydämen aarteita, jotka hioutuvat vuosien myötä jalokiviksi.
Voi vitsit, tää on niin ihana tunne, ku ei oo kiire minnekkään. Se mun jo aiemmin hehkuttama aikatauluttomuus on vaan niin huikee juttu. Vaikka aamulla saiski nukkua pitkään, oon tähän mennessä joka aamu heränny jo 7-9 aikaan näin lomallaki, eikä se haittaa mua ollenkaan. Musta on just kiva, ettei mee vaan koko päivä nukkuessa! Ja jos aamulla vielä väsyttää tohon aikaan, niin sittenpä saaki vaan jatkaa unia, haha :-D. Päivät tuntuu niin ihanan pitkiltä, ku herää jo aikasin aamulla ja alkaa heti touhuilemaan kaikenlaista.

Muutama päivä on vasta lomaa kulunut, mutta siitä huolimatta oon ehtiny jo monenlaista tekemään. Oon reissannu tässä lähipaikkakunnilla; käyny siis sielä  Kalajoella viettämässä ystävien synttäreitä ja eilen vietettiin Jennan kanssa koko päivä  Ylivieskassa vähä shoppailemassa ja muuten vaan oleskelemassa. Oon myös ehtiny tapaamaan muutamia ystäviä ja kirjastossaki oon pitkästä aikaa vieraillut. Lukeminen on vaan jotain niin tärkeetä mulle, en oikeesti selviäis ilman kirjoja! Kirjat saa mulle aina niiin hyvän fiiliksen. Ehottomasti yks lomapäivien kohokohdista on se, ku saa käpertyä sängylle tai sohvalle lukemaan jotain huippuhyvää kirjaa, ihan vaikka yöhön asti. Tuossa ku kirjottelin itelleni ylös asioita, joita mun täytyy tehä/toteuttaa kesälomalla, niin kirjottelin sinne sekaan semmosenki jutun, että mun täytyy lukea kesäloman aikana vähintään 50 kirjaa. Noh, vakaasti uskon että tuo luku ylittyy helposti, koska mää oikeesti nautin lukemisesta niin paljo ja oon nopia lukemaan. Joskus saatan lukia päivässä montaki kirjaa, haha ku ne vaan on niin koukuttavia! 


ps. Haluaisitteko kuulla lisää mun kesälle laatimasta täytyy toteuttaa- listasta, entä kiinostaako ketään kuulla enemmänki mun lukuharrastuksesta?Oon näin loman alettua piitkästä aikaa kirjotellu päiväkirjaa, se ku on nyt lukioaikana vähä jääny. Aattelin kuitenki taas herätellä tuotaki puuhaa, koska niitä tekstejä on sitte joskus myöhemmin niin kiva lukia läpi ja muistella niitä elämäntilanteita&tapahtumia, joista sinne oon kirjottanu ja muutenki ku aikaaki on niin mikä ettei.

Oon myös suunnitellu tätä tulevaa lomaa ja niin kovasti toivonu että ilmat alkas pikkuhiljaa paranemaan. Oon ottanu melko rauhallisesti nää ekat päivät, jotta tää jo pari viikkoa kestäny flunssa lähtis oikeesti kokonaan pois ja nilkkaki on saanu tässä samalla sitte levätä. Mutta hetiku vaan on mahollisuus niin tää tyttö lähtee pelaamaan futista kera kavereiden tai sisarusten ja lenkkeilyäki voisin näin parin viikon tauon jälkeen elvyttää henkiin. Ei malta oottaa enään, hah!Niin ja oonhan mää tässä lomalla ehtiny jo useampaan otteeseen postailemaanki. Ihan huippua, ko innostusta riittää ja vihdoin ajastakaan ei oo enää puutetta. Myös blogien lukemiselle on taas enemmän aikaa, joten sitäki on tullu tässä viimepäivien aikana harrastettua tosi ahkerasti.


Tänpäivän suunnitelmista vielä senverran, että kohta ois tarkotus lähtä käymään töissä ja illalla käyn vielä tapaamassa synttärisankari Erikaa. Luvassa ois myös siivoilua täälä kotona ja muutenki kaikenlaisia valmisteluja, koska pikkuveljellä on rippijuhlat lauantaina. Jee, kivaa juhlat! Mää tykkään tosi paljo juhlista, joten innolla jo ootan lauantaita. Jipii, pääsee taas pukeutumaan mekkoon ja muutenki olemaan tavallista "hienompana". Nään siinä samalla sitte pitkästä aikaa myös veljeä&hänen vaimoaan+ ihanaa pikkuprinsessaa, josta on jo kovaa vauhtia kasvamassa iso tyttö :,)


Että semmosta mää oon viimepäivinä puuhaillu ja tuun seuraavina päivinä puuhailemaan. Mitäs te ootte jo ehtineet näin loman alussa puuhailemaan? Millasia suunnitelmia teillä on kesälle? 


16 kommenttia:

 1. Juhliminen on oikeesti kivaa, mutta aina on mukava heittää juhlavaatteet päältä nurkkaan ja pukeutua ihan rempsusti. Mutta ihana postaus ja vielä ihanemmat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep samaa mieltä! :-D Ja kiitos tosi paljon Maiju♥

   Poista
 2. Kiva postaus ja kaunis oot ♥ Mutta tiiäkkö, suunnitellaampa joku reissu tälle kesälle, sen (toivottavasti toteutuvan) mökkireissun lisäksi ;) Ikävä sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos paljo piku♥ Ja hei suunnitellaampa ihmeessä, mullaki on ikävä sua! :-(

   Poista
 3. Ihana postaus! <3 ja kerroppa vaan enemmän, että mitä meinaat kesällä tehä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 ja voisin kyllä tässä jokupäivä vähä kertoilla lisää mun suunnitelmista ! :-)

   Poista
 4. Hei tee ihmeessä se postaus siitä, et mitä pitää toteuttaa kesällä -lista vai mikä se olikaa :D Semmone ois kyl tosi kiva!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kyllä tehä semmosen tässä piakkoin!! :-)

   Poista
 5. tee vaan sellane postaus mitä haluut kesällä tehä! mullaki Om sellane luonnoksis valmiina ottamas julkasupäivää xd kirjojen lukeminen Om niin parasta! toivottavasti vaam nyt jäis tänä kesänä aikaa lukee :) kesä menee oikeestaa kokonaan töissä ja vapaapäivillä aion oottaa rennosti ja levätä. nii ja milia tulee tänne ens viikkolla, nii ihanaa :) oot tosi söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisimpa kyllä tehä ! :-) Jee kivaa ko säki teet semmosen! Ja jep, kirjojen lukeminen on niiin parasta. Niii ja paljo tsemppiä sulle, meleko kiirusta tuntuu olevan, haha :-D Ja heii kiitos paljo, itekki olet söpö:3

   Poista
 6. Ihanan pirteitä ja kesäisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Sitä listaa kutsutaan myös "summer bucket list" ihan näin btw:P ja hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) ja haha mä tiedän että se on summer bucket list, mutta halusimpa vaa käyttää siitä tota suomennettua versiota :'D

   Poista
 8. Mun piti katsoa aivan uudelleen tuota ylintä kuvaa.. Siellä on taas ollu kuvattavana joku kaunotar.<3 Tosi kiva postaus aina niin aurinkoiselta ystävältäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei, niin ihana kommentti taas mun prinsessalta, kiitos ja samoin♥ Tiiäkkö tulee aina vaan suurempi ikävä sua ko lukee näitä kommentteja! Onneks pian nähään.

   Poista

Kiitos kommentista!❤