torstai 4. kesäkuuta 2015

Päivä Ylivieskassa Jennan kanssa

Mehän siis tosiaan oltiin suunniteltu Jennankans varmaan jo reilut pari vuotta, että lähtään joskus päiväksi Ylivieskaan shoppailemaan ja muutenki viettämään päivää, mutta aina se jotenki jäi. Koulu tuppas tulemaan esteeksi, aikataulut ei passannu yhteen tai kyytejä ei järkkääntyny just sopiville päiville. Niin, tai sitte keksittiinki jotain muuta tekemistä sillonku nähtiin. Nähtiin siis kyllä todellaki muuten ja tehtiin kaikkia muuta kivaa, mutta sinne me vaan ei saatu aikaseks lähettyä, hah. Noh, vihdoin me tossa jokusen aikaa sitte päätettiin että nyt oikeesti mennään eikä vaan meinata, joten tiistaina me sitte lopulta toteutettiin tää meiän kauan suunnittelema pikkureissu ja oli kyllä aivan ihana päivä.

(Nää postauksessa esiintyvät kuvat on otettu just ennenku lähettiin sinne Ylivieskaan.)





Aamusta iltaan me sielä kierreltiin kauppoja, ja käveltiin ympäri Ylivieskaa. Käytiin myös syömässä, ja välillä istahettiin penkille jutustelemaan. Voi kamala, kuinka kipeenä meiän kummanki jalat oli sitte iltasella ku oltiin koko pitkän päivän vaan kävelty kävelty ja vielä kerran kävelty.. :-D Mutta eipä sekään onneks oikeestaan meiän menoa hidastanu. Oli kiva pitkästä aikaa vähä shoppailla, viimekerrasta ku oli jo usiampi kuukausi aikaa. Päivästä teki onnistuneen myös se mahtava seura. Ei kyllä liian usein tuonkaan typyn kanssa nähä, mutta silti jokakerta jutut jatkuu siitä mihin ne on viimekerralla jääny. Mää niin nautin tuon tytön seurasta.

Otin kameranki mun matkaan ku Ylivieskaa kohti lähettiin jotta voisin sielä kuvata, mutta sepä ei sitte mennykkää aivan niiku suunnittelin. Noh, olin siinä ottamassa meiän karkeista pari kuvaa (haha olipa yllättävä kuvauskohde) ku näyttöön tuli lukemaan että akku loppu. Jihuu, hyvä minä. Määku olin aivan varma, että siinä on tarpeeks akkua, enkä sentakia kotona sitä enään pistäny lataamaan. Hups, ois ehkä kannattanu! Onneks kuitenki ehittiin nuo meiän yhteiskuvat ottaa ennen akun loppumista, joten naurulla tästäki kommelluksesta selvittiin ja hyvinhän tuo reissu suju muutenki ilman valokuvaamista. Ainoa haittapuoli oli se, että sai tota kameralaukkua raahata mukana ihan turhaan koko päivän.





Käytiin pitkästä aikaa kiertämässä kirpparillaki ja löysin muutaman kivan löydön sieltä. Haha jäi vähä kyllä harmittamaan ku löysin yhen ihana paidan, jota en lopulta sitte uskaltanutkaan ostaa koska en oikeen tienny oliko sen muntyyppinen ja käyttäysinkö sitä edes, joten sinne se jäi pöydälle jotain toista ostajaansa oottamaan ja minä täälä haaveilen siitä. Mulla ei yleensä oo tapana tehä mitään ostospostauksia, mutta aattelin että jos tälläkertaa kuitenki tekisin poikkeuksen ja esittelisin nää löydöt enspostauksessa ihan vaan kuvien muodossa.

Te lukijat, jos jotku, tiiätte että mulla on vähäniiku taipumusta ruuan kuvaamiseen.. (Tämmönen pieni välikysymys, että kai jollaki muullaki on samanlainen riippuvuus?) Voin mää kyllä ylpeänä todeta, että en mää nykyään lähellekään jokaikisestä ruuasta kuvia napsi, mutta kuitenki ihan riittävän paljo tulee edelleenki niitä kuvia otettua, joten tähän loppuun on vielä pakko laittaa pari ruokakuvaa. Näiden eväiden voimin me siis shoppailtiin tiistaina Jennan kanssa aamusta iltaan: 

Ihan uus tuttavuus mulle, mutta oli kyllä ihan superhyvää.

Näistä mun on varmaan turha enään edes sanoa mitään. Kyllä te tiiätte mitä mieltä näistä oon. x)

Scan Burgerin salaatti on munmielestä tosi hyvää! Ei oo edes kallis ja ku täytteet saa itte valita, niin se on todellaki plussaa. Onko muilla kokemuksia tästä salaatista?

Päivä oli siis kaikinpuolin onnistunu ja hyvillä mielin, vaikkakin rättiväsyneenä, sai illalla vaipua unten maille. Hyvää seuraa ja hyvää ruokaa, shoppailua, naurua ja syvällisiäki juttutuokioita, kuvailua, kuulumisten vaihtoa, auringonsäteiden pilkahduksia pilvien takaa ja kävelyäkävelyäkävelyä, semmosia juttuja meiän päivä siis sisälsi. Tämmöset päivät on niin ihania. 

Mutta määpä lähen taas jatkamaan muita touhuiluja ja palaan enskerralla kirppislöytö-kuvien kera! Mukavaa päivänjatkoa ihanat♥

14 kommenttia:

  1. Mulleki on käyny muutaman kerran akun loppuminen.Canonissa kunnosta voi näyttää että alku olisi täynnä ja muutaman kuvan jälkee se meneeki punaiselle.Ihania kaveri kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei, se on kyllä niin inhottavaa ku kesken kaiken loppuu kamerasta akku, varsinki jos on vaikka kauas kotoa lähteny ja laturi on kotona :-( Kiitos paljon!<3 :)

      Poista
  2. Ihanan iloisia ihmisiä ja namskis toi salaatti. Pitääpä joskus maistaa kun en oo koskaan ennen maistanu. Mukavaa et teil on ollu kivaa siellä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep ilosiahan me oltiinki :-) Ja tuo salaatti oli kyllä niin hyvää. Kanttii ehottomasti maistaa!

      Poista
  3. Tosi kiva tää! :) Tuommoset päivät on parhaita, mutta se vaatteitten sovittaminen ei oo mun juttu xdd tai siis se on kauheeta.. Ja tosiaan jalat aina päivän päätteeksi muistuttaa, että kuinka paljon on tullu käveltyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljo ! :) Haha no hei mulla on vähä sama homma, toisaalta rakastan shoppailua, mutta se vaatteiden sovittaminen.. Se on niin tuskallista puuhaa xD Ja jep, jalat kyllä todellaki kertoo että nyt on tullu käveltyä ja kunnolla. :-D

      Poista
  4. Onpas sulla ollu kiva päivä!:) Huippuja tollaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä oikeesti tosi kivaa, jep niimpä ! :)

      Poista
  5. Näin sut Kärkkäisen eessä, kävelitte mun auton eestä suojatiellä, en tiiä hoksasitko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä, mää katoin kyllä siinä suojatiellä sinne autoon, mutta luulin sitte kuvittelevani vaan että se oot sinä, joten en viittiny moikata tai mitään :-D heh, ku aattelin ettet sää Ylivieskassa asti ois! En tosin ees tiiä kuinka pitkä matka sulla on Ylivieskaan mutta kuitenki. No nytpä seki selvis, että sinä se kuitenki olit, niinku eka katoinki :-D

      Poista
  6. Huippu ihana postaus! <3 Sinilleni hyvin tyypillisiä tällaiset kivat reissut ;D

    VastaaPoista
  7. kivalta kuulostaa!:) haha toi on nii tuttua et kamerasta om akku loppunu, mä oon useemman kerran lähtenyt oikeen muka kuvaa luontoo ja sit kesken matkan hokannu et muistikortti on kotona xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivalta kuulostaa ja kivaa oliki:3 no jep niin tuttua!! Ja voi eikä, mulle kävi ihan vähäaikaa sitte kans sillee että lähettii siskonkans kuvaamaan ja muistikortti kotona, ei siinä auttanu sitteku palata takasi kotia hakemaan se x)

      Poista

Kiitos kommentista!❤