keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Vaasa, täältä tullaan!Voi vitsit, oon niiiiin innoissaan!! Huomenna tää tyttö nimittäin lähtee Vaasaan. Eihän tätä ookkaan ootettu ku viimesen vuoden ajan, haha. Vähintään yhtä paljo ootettu tapahtuma ku joulu. Torstaista maanantaihin asti ois siis tarkotus sielä oleskella, ja voin vaan kuvitella kuin huikeet viis päivää sielä tulee olemaan.

Oon tässä viimesen viikon ajan jo pakkaillu (ohoh, yleensä ku mulla tahtoo jäähä ihan viimetippaan tuo pakkaaminen) ja vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että kaikki tavarat on mukana. Kjeh, luulempa, että tavaraa on vähä liiaksiki mukana, mutta en voi mitään kotiinkaan jättää, koska mun ajattelutapa on seuraavanlainen; "mutta mitä jos kuitenki tarvin sitä, otetaan nyt kaikenvaralta..".

Tuun tapaamaan sielä Vaasassa niin paljon mulle rakkaita ja läheisiä ihmisiä, ystäviä joita oon viimeks vuosi tai kaks sitte nähny, uusia upeita ihmisiä, tuttuja kasvoja, joita usein muullonki nään, sukulaisia, yksinkertaistettuna siis niin paljon mun elämässä olevia merkityksellisiä ihmisiä. En malttais millään oottaa, että huomenna auto starttaa kohti Vaasaa ja pääsen vihdoin näkemään niin paljon ihania ihmisiä. Se tyyppejen tapaaminen onki yks suurimmista syistä miks oon niin kamalan innoissaan jälleen oottamassa lähtöä. Niin, ja muutenki se tunnelma ja fiilis mikä suviksissa aina on, se on jotain aivan huikeeta.


Vielä pitäs tänään töissä kävästä ja parit työlaput viiä kylälle, jonka jälkeen pääsenki vaan fiilistelemään huomista lähtöä&toki vielä tarkistelemaan (ehkä suunilleen sadatta kertaa), että onhan kaikki jutut varmasti mukana, haha. 

Blogin pariin palaan siis vasta ensviikolla ku reissusta on kotiuduttu ja toivottavasti palaanki kera suuren määrän kuvia. Tarkotus ku ois siis ottaa kamera mukaan ja räpsiä kuvia, mutta en toki mitään ressiä siitä aio ottaa. Keskityn vaan siihen rakkaiden ihmisten näkemiseen ja muutenki siihen huikeeseen tunnelmaan, mikä jokavuonna on läsnä tossa tapahtumassa. <3 Sen näkee sitte jälkikäteen, tuliko niitä kuvia yhtään napsittua, heh :-D Jonkunäköstä postausta on kuitenki varmasti sieltä taas tulossa.

Mutta näkemiin sitte vaan, palaillaan vajaan viikon/reilun viikon päästä! :-) Moikkamoi! 


ps. Ketkäs muut on suuntaamassa kohti Vaasaa? Jos oot menossa, millon sun reissu alkaa/päättyy?

16 kommenttia:

 1. Niiiiiin huippua, mieti HUOMENNA, siis oikeesti huomenna me nähään!! <3 Aivan yber parasta.
  Ihania kuvia taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, NIIMPÄ! :3 Aivan sairaan kivaa. Ja kiitos paljo♥

   Poista
 2. Törmäilläämpä Vaasas! Me lähetään luultavasti kans huomenna, mutta lähtää nii myöhää että en tiiä ajetaanko kerralla kentälle asti vai nukutaanko matkan varrella yö. Mutta ainakin siis pe-ma sielä ollaan! Voi että, tätä on ootettu taas niiin kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep törmäillään! :) Niijustiin, vähän kiva. Oikeesti ei millään malttais enää oottaa ! :-D Tulee kyllä varmasti niiin kivaa.

   Poista
 3. To-ma siellä oon! :) Kiva postaus, itekki lähtöfiiliksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni sää ootki sitte sielä yhtä kauan ko mää :) kiitoskiitos!! Haha voi meitä! :D

   Poista
 4. Vaikuttaa tän postauksen perusteella kyllä tosiaankin siltä että oot tositosi innoissas! Hyvää reissua, mää jään oottelemaa sun seuraavaa postausta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no joo oon kyllä oikeesti niin innoissaan! Ja kiitos paljon♡

   Poista
 5. Mäki oon tulossa huomenna (torstaina) perheen kanssa Vaasaan maanantaihin asti.

  VastaaPoista
 6. Määki oon ollu koko aja niiiin innoissaan ja ku vihdoin päästiin matkaan (eli ollaan nyt matkalla, enää jäljellä noin 2h!!!) ni oon vielä enemmän mielissää!:D Ihana, ku tästä sun postauksesta huoku mulleki vaa lisää intoo!:D Ja en kestä just sitä suvisten tunnelmaa ja fiilistä!!<3 IHANA POSTAUS!::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kopot sille! Mutta jooo vähä siistiä ko oot jo matkalla, voi vitsit!! Ei kyllä helpota yhtään mun innostusta kuulla, että toiset on jo menossa, heh x) Ää kiitos niin paljon <3

   Poista
 7. Huippuja kuvia! Oispa kiva nähdä vaasassa<3 Mä ootan ihan hirvveeeeen paljon sitä että ollaan suviksissa. Se fiilis ku autolla ajetaan alueelle päin ja alkaa jo kuulumaan ne laulut, ja kaikki ne kyltit! Huomenna starttaa meidän auto, jeee!

  VastaaPoista
 8. Ihanan hyväntuulinen postaus.<3 Voi että kuinka paljon itekki sinne kaipaisin. Pidä oikein kivaa ja nauti siitä rakkauden määrästä siellä, ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväni<3 Voi että, toivotaan että ensvuonna sinne pääset. Pidin kivaa ja nautein♥ toivottavasti nähään pian!!

   Poista

Kiitos kommentista!❤