maanantai 8. kesäkuuta 2015

Juhlimista
Pikkuveikan naaman oon peittäny, koska oon ottanu sen linjan, etten laita pienemmistä sisaruksistani tänne blogiin kuvia.


Lauantaina meillä siis juhlittiin pikkuveljen rippijuhlia. Päivään mahtu monenlaista, aamulla herättiin melko aikasin ja lähettiin ajelemaan kohti Haapajärven kirkkoa, jossa konfirmaatio oli. Tämän jälkeen kiirehdittiin kotiin tekemään vielä viimeset juhlavalmistelut ja minä kipasin ottamaan veljen rippikuvat. Yllättävän hyvin onnistuivat, kiitos hyvän mallin, haha. :)

Siinä iltapäivällä rippijuhlat sitte pääsi käyntiin. Juhlat ei ollu laisinkaan isot, mutta sitäki mukavemmat. Mikäs siinä oli rupatellessa mukavia sukulaisten kanssa ja ottaessa pitkästä aikaa perhepotretteja, aaivan koko perheen kanssa. Tarjoiltavat meni myös mainiosti parempiin suihin, huhuh sitä oloa illalla ku oli koko päivän vaan syöny ja syöny. Viimeset vieraat lähti vasta tosi myöhään, joten sitte saiki jo samantien heittää juhlavaatteet nurkkaan& painua pehkuihin. Heh, kaikki sotkutki sai jäähä oottamaan seuraavaa aamua, koska kaikki oli niin väsyneitä, ettei siivoamisesta ois mitään tullu. Väsystä ja uuvuttavasta päivästä huolimatta sai jälleen kerran ummistaa silmät tyytyväisenä ja hyvillä mielin, kiitos onnistuneiden juhlien. Onneks taas enskeväänä pääsee juhlimaan, silloin yo-juhlien merkeissä, se on vaan huippua hommaa ! :-D

ps. Onnea vielä velikulta, jos nyt satut tämän näkemään!<3

12 kommenttia:

 1. ihania kuvia❤️ juhlat on kyllä aina huippuja:)

  VastaaPoista
 2. Oooiii että, juhlat on kyllä aina niiin kivoja!! :) Kerroppa tälle ripille pääässeelle onnittelut :) En kyllä tiiä muistaako/tietääkö se kuka oon mutta kerroppa silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep niin on!! :) Ja joo kerron, kyllä se varmasti muistaa kuka oot, haha :-)

   Poista
 3. Ihania herkkuja ja kuvia<3 Ja juhlat on kyllä kivoja, meilläkin tulevana lauantaina rippijuhlat, ootan kyllä!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo ! :-) Ja niimpä, tsemppiä teille juhlien valmisteluun ja nautihan juhlista!

   Poista
 4. No teillä on ainaki ollu tarjoilut kohillaan! ;) Meijän perheellä kans tulossa monet rippijuhlat tänä kesänä, sisko mukaan lukien. Jotenki hassua ku itekki tullu muutaman kerran käytyä Haapajärven kirkossa, vaikka asunki niin kaukana sieltä :D Onnea sun veljelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nojoo oli kyllä melekosen maittavia syötäviä, muhun uppos kyllä vähä liianki hyvin ;-) Oi, kiva ku teilläki juhlia tulossa! Ja jep, hauska ko oot sieläki käyny vaikka asut nii kaukana sieltä :-D Minäpä välitän onnittelut hänelle!

   Poista
 5. haha kaikki muut vissii tykkää juhlista. mäki muuten mut mekot....argh vihaan niitä xd oon heti ekojen minuuttien jälkee valmis jo nakkaamaa kengät ja mekon nii kauas pois hahaha x) toi mekko sopii sulle ihanasti ♥ jotenki nii pirteen ja raikkaan värine ja sopii tummien hiuksien kaa varsinki :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voieii, mää tykkään mekoista, mutta korkokenkiä taas en voi sietää.. x) Mutta voi kiitos tosi paljo <3 Määki tykkäsin tosta mekosta kyllä paljo :) haha, harmi vaan ettei mun oma oo vaan isosiskon..

   Poista
 6. Ei vitsit, aivan huikeita kuvia! Teillä on ollu varmasti kivat juhlat.<3 Onnea veljellesi! Juhlat on kyllä aina kivoja, vaikkakin myös rankkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljo!! Oli kyllä niin kivat juhlat :-) Välitän onnittelut hänelle! Niimpä, juhlat on niiin kivoja, mutta samalla myös tosi uuvuttavia ja rankkoja. Siks onki hyvä, ettei ihan tihiään juhlia oo, niin jaksaa sitte oikeesti panostaa niihin ja nauttia niistä :)

   Poista

Kiitos kommentista!❤