sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kirppislöydöt

Moikka! Nyt on juhlat juhlittu ja kunnon yöunet takana, joten aattelin tulla julkasemaan nämä kuvat mun kirppislöydöistä. Haha tuntuu, että edellisestä postauksesta on niiiin kauan jo aikaa, vaikka oikeesti viime postauksen julkasin huimat kolme päivää sitte. On kyllä kiirettä pitäny nää viime päivät juhlien järkkäämisen&ite sen juhlimisenki takia, joten eipä sitä oo kerinny koneella kävästäkkään, mutta nyt onneks meno taas rauhottuu. Joten täällä mä nyt taas oon! Heh, joidenki onni, ku taas joidenki toisten epäonni, vai miten se menikään.
Ne mun ostokset on siis nuo neljä kuvissa esiintyvää paitaa, jotka kaikki löysin kirpparilta ja vaikka en mitenkään erityisen palavasti mihinkään noista paidoista rakastunu, niin nuo kaikki on kuitenki semmosia kivoja ja mukavantuntosia päällä+ tuovatpahan ainakin piristystä värillään munki vaatekaappiin. Haha, ehkä näille käyttöäki löytyy. 

Mitäs pidät, saattaisko sunki vaatekaappiin eksyä samantyyppisiä ostoksia vai kiertäisitkö tämmöset löydöt kaukaa, hah? Tykkäätkö sää kirppareiden kiertelemisestä ja satutko löytämään tavallisesti jotain löytöjä sieltä? :) 

13 kommenttia:

 1. ei ehkä semmosia mitkä mulle sopis, mut sulle kyllä passaa!:) ja tykkään kiertää kirppareita, nykyää käyn melko useinkin ja oon löytäny ihan kivoja löytöjä :') varsinki nyt kun muutan omaan kämppääm syksyllä, tulee katottua kirppareilta jos siel ois jotai sinne sopivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Oi kiitti! :) voiettä, oon kattonukki sun blogista että oot kivoja kirpparilöytöjä löytäny! Esim se viiskytäsentin paita, niin kiva :-) ja kannattaaki nui ku omaan kämppään muuttaa nii kierrellä kirppareita, sieltä voi löytyä kaikkia hyödyllistä ja sopivaa sinne kämppään:-)

   Poista
 2. Kirppislöydöt on useinki tosi kivoja! :) Näyttää siltä, että oot löytäny oikeinki kivoja vaatteita! Täytyy mainita, että etenkin tuo punainen paita miellyttää mun silmiä. Kiva tällainen erityyppinen postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, kirppislöydöt on kyllä usein tosi kivoja :-) Ja jeps, itekki kyllä pidän tosta punasesta paiasta, ihan jo sen värinki vuoksi. Kiva jos tykkäsit tämmösestä vähä erilaisesta postauksesta♥ Mukava oli kyllä tätä tehäkki :-)

   Poista
 3. Ihania vaatteita<3 Mun lemppari on ehkä tuo ihan ensimmäisen kuvan paita, harmaa joku sellanen:D Mä tykkään kierrellä kirpparilla ja varsinkin sit jos sieltä löytyy jotain kivaa ja halpaa mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! :-) Jep mäki kyllä tykkään tosta harmaasta! Semmonen rento ja mukava :-) Nonii kiva ko sääki tykkäät kierrellä kirppiksiä!

   Poista
 4. Mä suorastaan rakastan kierrellä kirppareilla ja tästä voin syyttää vain ja ainoostaan kirppishullu-äitiäni :D Viime aikoina oonki löytäny aika paljon kaikennäköstä kirppareilta ja varmaa suurin osa mun vaatekaapin sisällöstä on kirpparilta xd Just julkasin omassaki blogissa postauksen kirppis- ja vähä muistaki löydöistä.
  Sulla on kiva tää blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nojoo vähä siisti!! Määki oon viimeaikoina innostunu tosta kirppistenkiertelystä toosi paljo ja tänään viimeks kävin niitä kierteleen:'D mutta hei, määpä käyn lukeen sun uusimman postauksen:-) ja kiitti paljo, sulla on myös tosi ihana blogi!♡

   Poista
 5. Kiva postaus! Tykkään sun blogista, koska täällä on niin monenlaisia postauksia :) Ps kiva tuo eka paita ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljo!! :-) Musta itestä on niin kiva tehä monentyyppisiä postauksia, joten huippu kuulla että lukijatki tykkää ! (: Ja jep, määki kyllä tykkään siitä paiasta paljo.

   Poista
 6. Tää on aivan ihana blogi ja kaunis sinä!💗

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤