sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Mun juhannus
Olipa muuten mahtava juhannus. Kuvat yksistään kertoo jo pitkälti sen, millä fiiliksellä tämän vuoden juhannusta vietettiin. (Huikeilla fiiliksillä siis, jos joku ei sitä vielä huomannut kuvia katellessa, haha.) Vietin juhannuksen mun ystävän Sofian luona, ja voi vitsit meillä oli kivat pari päivää. Tuon typyn kanssa oon kyllä aivan liian vähä viettäny viimeaikoina aikaa, mutta vaikka viimenäkemisestä oliki vierähtäny tovi jos toinenki niin juttu luisti aivan entiseen malliin ja oli ihan sairaan kivaa. Sain tosi lämpimän vastaanoton ku tosi pitkästä aikaa heille saavuin&tunsin oloni kyllä tosi kotoisaks. :)

Haluttiin tehä jotain, mikä poikkeais vähä normaalista puuhailusta, jotain semmosta ei niin arkipäivästä touhuilua, joten päätettiin lähtä retkeilemään eräälle laavulle toosi moneksi tunniksi; paistettiin makkaraa ja pari hassua nallevaahtista, juotiin juhannuslimsaa, jutusteltiin (... ja mutusteltiin karkkia xD) , napsittiin kuvia ja ihan vaan nautittiin luonnon rauhasta. Niin, ja toki siellä sai myös hyttysiä hätistellä pois kimpusta minkä ehti, haha. x) Kaikista normaalistapoikkeavin juttu tais kuitenki olla se laavureissun jälkeinen tikkupullienpaisto-operaatio saunan pesässä, heh kyllä, luit aivan oikein. Istuttiin siis kuumassa saunassa ja paistettiin tikkupullia tikun nokassa. Kjeh, pullat jäi jostain kohtaa vähä raa'aksi ja jostain kohtaa taas meinas vähä palaakki, mutta hyvältä maistu kuitenki!

Senlisäks me tottakai grillattiin, käytiin vähä vielä lisää kuvailemassa, saunottiin, jutusteltiin mukavia, syötiin aivan ihania tarjoiltavia, kiitos Sofian äidin, ja keskiyön koittaessa livahettiin hakemaan juhannuskukkia. Heh, ekaa kertaa koskaan. Ja niinku tuohon uskomukseen kuuluukin, nukuttiin ne kukat tyynyn alla, haha.  Harmi vaan, etten yhtään muista nähneeni mitään unia tuona yönä. Höh. Mutta mulla oli siis kokonaisuudessaan aivan huippuihana juhannus. Vaikka säätiedotuksissa luvattiinki vesisadetta, niin me pysyttiin kuivana koko laavureissun ja juhannuskukkien mehtästyksen ajan ja erityisesti lauantaina säät suosi kyllä tosi kivasti meitä. Hyvä seura, hyvät ilmat, hyvä ruoka, mikäs oliskaan sen parempaa? Ensjuhannusta odotellessa, oli kyllä taas senvertaa mainio juhannus!

Mutta kuinkas teiän juhannus suju? Missä sen vietitte ja oliko onnistunu juhannus tänä vuonna? Niin ja suosiko säät teitä vai saitteko viettää tämän juhannuksen kera vesisateen ja kurjan ilman? Ps. Se kännykkäkuva-postaus jääneeki vähä tuonnemmaksi, koska nyt näitä kameran kuvia riittää vähäksi aikaa. Pahoittelut siis, jos joku sitä ootti nyt pian julkaistavaks. Kyllä se sieltä kuitenki tulee, mutta ei aivan lähiaikoina vielä! :-D


14 kommenttia:

 1. oii niin ihania juhannuskuvia<3 teidän retki on kuulostanu ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Paula!<3 Ja tuo retki oliki kyllä todella niin tosi kiva !:')

   Poista
 2. Voiettä, nää sun postaukset saa aina hymyilemään!! <3
  Taas niin ihanat kuvat ja ilonen teksti. :')
  Me oltiin täälä kuopiossa maikin kaa ja käytii hankkiksella, meilläki siis oli mukava juhannus! :) Hyvät säätki muute oli ei tainnu ku pari kertaa koko muutaman päivän aikana ripeksiä hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Noora, tosi ihana kuulla että nää postaukset saa sulle hymyn huulille!!<3 Kiitoksia paljon!:') Teiänki juhannus kuulostaa kyllä tosi kivalta, ois ollu kyllä niin kiva päästä teitäki kattoon sinne, mutta onneks nähään kuitenki ihan pian! Jee hyvä ku säät suosi teitäki. :-)

   Poista
 3. Ihania tyttöjä molemmat! ♡Kuulostaa sika kivalta juhannukselta !:) Tuo laavu on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ja samoin!<3 :) Oli kyllä oikiasti tosi kiva juhannus. Ja jep se on!! Mahtava paikka. :-)

   Poista
 4. Vautsi! On taas ihania kuvia, söpöjä malleja. Huippuu että teilläki oli nui kivaa, mullaki oli aiva huikee juhannus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi vautsi mikä kommentti, hah :') Kiitos tosi paljon<3 Nonii, ihana kuulla että sunki juhannus oli noin onnistunu !! :-)

   Poista
 5. Sullapa ollu kyllä tosi kivan ja rennon olonen juhannus! Meillä mökillä sato ihan koko aaton kaatamalla aamusta iltaan, juhannuspäivänä sitte pilkahteliki vähä jo aurinko. Oli kyllä silti huippu juhannus ja ite vietin sen kans sellasten sukulaisten kanssa joita tulee nähtyä vaan pari kertaa vuodessa :) Aivan ihania kuvia taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä oikeestikki tosi rento ja kiva juhannus mulla ! :) Voiettä, tosi harmi ku siellä sato, mutta onneks siitäki huolimatta teillä oli varmasti tosi ihana juhannus. :-) haha, eikös se niin mee, että se hyvä seura kuitenki korvaa melkolailla sen hyvän sään! Huippu, että sait viettää juhannuksen sun sukulaisten kanssa, joita noin harvoin pääset näkemään. :') Ja kiitos tosi paljo, Julia♥!

   Poista
 6. haha me paistettiin linkin ja helkan kans saunan pesäs nakkia xdd oikee verestettii vanhoja lapsuusmuistoja. sulla kuulostaa olevan kiva juhannus, meillä oli linkki kolme yötä ja kerättiin kans kukkia mutta iha turhaa hahaha x) hyttysiä oli kyllä aivan hirveesti tääläki ja kaikki vuorotellen raapi aivan täysiä kun tuli kauheita paukaroita pistoksista..joo vähä sekava kommentti, pointti on se että ihana juhannus takana täälä myös. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kommentista! :3 Haha eikä, vai ootte te nakkeja paistellu saunan pesässä, vähä hyvä :--D ! Muutenki tuo sun juhannus kuulostaa kans tosi kivalta, ihana kuulla että muienki juhannus oli onnistunu :-) ps. Pian nähään!!

   Poista
 7. Aurinkoinen postaus tää! Välitty taas sellanen aito iloisuus. Oon onnellinen sun puolesta, ystäväni. Ihania kuvia ja kiva teksti <3 Täällä meilläki oli tosi mukava juhannus. Läheisten ja sukulaisten kesken sitä vietettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi minun kultasta:') Ihana kommentti taas, kiitos paljon!! Niin ihana kuulla, että sullaki on ollu mukava juhannus. Puspus<3

   Poista

Kiitos kommentista!❤