lauantai 4. maaliskuuta 2017

Little sister tag

Heips! Tänään ois vuorossa mun ja mun pikkusiskon little sister tag, joka taitaakin olla aivan mun eka tämmönen haaste blogissa. Mun vastaukset näkyy kohdassa Sini ja pikkusiskon vastaukset Jenni- nimen jälkeen. Kommentit toisen vastauksiin on suluissa vastauksen perässä ja sielläkin näkyy nää meiän nimet omilla väreillä varusteittuna, niin pysytte perässä siinä, kumpi puhuu mitäkin. Ja pahoittelut jo näin alkuun, että tän postauksen kuvista suurin osa tulee oleen erittäinerittäin huonolaatusia ja yhtä pikselimössöä, kiitos pikkusiskon kännykän, mutta koska meistä toinen on ollu tyyliin aina kameran takana kun toinen on ollut sielä eessä niin saa nyt nuo kuvat kelvata parempien puutteessa. :-D Alotetaampas sitte!


Minkä ikäisiä ootte? 

Sini: Mää oon 18 vuotta, täytän loppuvuodesta 19. 

Jenni: Mää täytän kesällä 15.


Lempinimet toiselle?

Sini: Mää oon keksiny tässä vuosien varrella Jennille vaikka minkämoisia lempinimiä, tässä pari esimerkkiä niistä: Nenne, Jensku, Jepa, Hattu.

Jenni: Ainaki Sinttu, Sipa, Sortsi ja Sinsku.


Lempikarkki?

Sini: Jennin lempikarkkeja on irtokarkit ja suklaa..? (Jenni: Joo, oikeen meni:D)

Jenni: Sinin lempikarkkeja on irtokarkit ja niistä varsinki hedelmäiset ja suklaiset karkit.  (Sini: Jepp, niin on! )


 Lempieläimet?

Sini: Jennin lempieläimiä on koirat. (Jenni: Ehottomasti!)

Jenni: Sininki lempieläin on koira. (Sini: Todellakin! *sydänsilmä emoji)


Lempiväri?

Sini: Nyt mulla ei oo kyllä mitään hajua tästä.. Punainen, vaaleanpunainen..? (Jenni: En oikeestaan itekkään tiiä, ehkä just joku vaaleanpunanen.)

Jenni: Oiskohan Sinillä joku tummansininen, en kyllä oo yhtään varma. (Sini: Mullakaan ei oo mitään tiettyä lempiväriä, mutta varsinkin pienenä tykkäsin sinisestä ihan hirveesti, se siis on ainaki yks mun lemppariväreistä. )


Lempiruoka?

Sini: Jennin lempiruokaa on ehkä kotitekonen pitsa, hirvikäristys tai lasagne.. apua en mee kyllä takuuseen tästä(kään)!  (Jenni: Tosi vaikia sanoo vaan yks, mutta itetehty pizza on kyllä yks lemppareista.)

Jenni: Sinin lempiruokaa vois olla ehkä lasange tai kanasalaatti. (Sini: Jepp! Lisäks tortillat on yhtiä aivan lemppariruokia)Silmien & hiuksien värit?

Sini: Jennillä on ruskeat hiukset ja no ne silmät on nykyään vähä hankalasti määriteltävät, mää nimittäin nään niissä ainakin ruskeaa, vihreää ja vähän keltastaki. :'D 

Jenni: Sinillä on tummanruskeat hiukset ja sitte ihanat, suklaanruskeat silmät. :-)


Mikä on siskosi kengänkoko?

Sini: Luulisin, että Jennin kengänkoko on noin 37, vähän kengistä riippuen joskus ehkä myös 36 tai 38. (Jenni: Joo on)

Jenni: Sinin kengänkoko on suunilleen 37. (Sini: Jeps, niin on.)


Mitä yhteistä teissä on?

Sini: Meissä on yhteistä melko samankaltainen luonne: ollaan molemmat yhtä tulisia temperamentiltaan, mutta kuitenkin samaan aikaan myös herkkiä hassuttelijoita. Ulkonäöltäänkin me ollaan saatu kuulla usein näyttävämme samalta, ja no onhan meillä kummallakin ainakin ruskeat hiukset ja silmät, että jotain yhteistä määkin meissä nään. :-D Lisäks meillä on paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja ollaan kummatkin semmosia herkkusuita..

Jenni: Meillä on samanlainen huumorintaju ja ymmärretään monesti toisia pelkästä vilkaisusta. Ollaan molemmat myös vähän ujoja, tosin Sini on kyllä mua rohkeampi. Meitä sanotaan monesti myös samannäkösiksi ulkonäöltä.


Mitä teette mielellänne yhdessä?

Sini: Käyään kuvaamassa, urheillaan, kierrellään kirppareita, vieraillaan kirjastossa ja luetaan kirjoja tai kirjotetaan tarinoita ja no vietetään vaan aikaa yhessä esim meiän yhteisellä sängyllä lueskellen, sometellen tai herkutellen :-D

Jenni: Me käyään kiertelemässä kirppareita ja shoppailemassa, pelataan säbää ja futista, lenkkeillään, luetaan tai kirjotetaan ja ollaan vaan yhessä kotona ja jutellaan.Kuvaa toista yhdellä sanalla?

Sini: Äääh yks sana ei kyllä riitä mitenkään kuvaamaan Jenniä, mutta jos tosiaan täytyy vaan sillä yhellä ja ainoalla sanalla kuvata, niin sanon, että Jenni on hyväsydäminen.

Jenni: Yhdellä sanalla on tosi vaikea kuvailla, mutta ainakin Sini on toiset huomioon ottava.


Mikä ärsyttää toisessa?

Sini: Hmmh no esimerkiksi se, kun Jenni lukee vaikkapa kirjaa ja puhun sille vaikka kuinka kauan aivan innoissaan jotain ja se ei kuuntelekkaan yhtään, haha. Välillä myös näin huonekavereina se toisen levittämä tavaramäärä ärsyttää.. x) 

Jenni: Ainakin se, kun Sini haluaa illalla tehdä meijän huoneessa läksyjä tai lukea eikä haluais lopettaa ollenkaan. Varsinkin nyt kun Sinillä on lukuloma mutta mulla koulua niin hän haluais valvoa pitempään kuin minä. Myös se on välillä ärsyttävää kun Sini vastaa mulle myöntävästi johonki asiaan ja kysyy hetken päästä että mitä kysyitkään. :-D

 Mikä on parasta toisissanne?

Sini: Jennissä parasta on hyväsydämisyys, pyyteetön auttaminen, sinnikkyys ja semmonen innokkuus kaikkia asioita kohtaan. Jennissä on parasta myös se, miten hänen kanssa voi aina hassutella ja keksiä kaikkia hauskoja ideoita, joita sitte yhessä toteutellaan.

Jenni: Sinissä on parasta positiivinen asenne ja nauravaisuus, asioihin tarttuminen täysillä ja sisukkuus. Sini puolustaa pienempiä ja on oikeudenmukainen. 


Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?

Sini: Jenni ei pidä siitä, jos häirihen esimerkiks juttelemalla kaikkia turhanpäivästä sillon ku hän haluais keskittyä johonki muuhun. :-D Tai jos illalla sängyssä (me siis nukutaan yhessä semmosessa parisängyssä) silleen niiskutan hirveesti, niin se ottaa Jenniä päähän kun hän ei saa sitte nukuttua, heh. Ja kun oleskellaan päivällä kummatki siinä sängynpäällä ja jos kosken Jenniä mun jaloilla tai tungen ne vaikka syliin, niin se saa ärsytyskäyrät nousemaan x)  (Jenni: hah, oot oikeessa!:-D)

Jenni: Sini ei tykkää siitä, kun hän on kuulokkeet korvilla ja joutuu ottamaan ne pois mun höpöttäessä jotain turhaa. :D Sini ei pidä myöskään siitä, kun usein oon niin keskittynyt lukemiseen tai pianonsoittoon, että en vastaa sille vaikka se miten paljo yrittäis saada mun huomiota. (Sini: Voi ei, tuo on kyllä aivan totta, niin tuttuja tilanteita! :'D)
Joku muisto yhdessä lapsuudesta?

Sini: Kun oltiin molemmat jotain alakouluikäsiä ja nukuttiin eri huoneissa, niin Jenni hiippaili aina iltasin mun huoneeseen ja silitteli mun hiuksia, jotta saisin paremmin unen. Ja toisinaan hän silitteli niitä hiuksia niin kauan, että onnellisesti nukahdin. :-D En kestä, ihana pikkusisko.

Jenni: Muutama vuosi sitten kesällä olin aina käynyt vaan autolla perheen kanssa uimassa muutaman kilometrin päässä sijaitsevalla järvellä. Kun pääsin sitte Sinin kans kahestaan pyörillä uimaan, olin niin innoissani!:-D Sen jälkeen käytiinkin tosi usein yhessä pyörällä uimassa.


Outo fakta toisesta?

Sini: En tiiä onko tää mikään sinänsä hirveen outo juttu, mutta mua hämmästyttää kerta toisensa jälkeen se, miten Jenni saa oikeesti aina kiitettäviä numeroita kokeista, vaikka ei lukis tai valmistautus siihen kokeeseen mitenkään. (Vähän kateellinen vaan! :-D)  

Jenni: Sinillä pitää olla aina kaks tyynyä yöllä, toinen pään alla ja toinen halityynynä kainalossa. (Sini: Apua, säähän paljastelet! Hehee.)


Jos sinun pitäisi/saisit käyttää 100e toiseen,mitä ostaisit?

Sini: Ostaisin jotain liikuntaan liittyviä juttuja, ja vähän herkkujakin, heh. Tai jotain vaatteita!

Jenni:  Ostaisin uudet kuulokkeet ja junalipun Helsinkiin, koska Sini haluais päästä käymään siellä. 


Jos leipoisitte toisillenne synttärikakun, millainen se olisi?

Sini: Leipoisin Jennille semmosen oikeen suklaisen kakun, jonka koristelisin sitte suurella määrällä karkkia. ( Jenni: Nam, leipoisit kyllä ihan oikeanlaisen kakun!:-D)

Jenni: Sinillä on aika sama maku kuin mulla, eli leipoisin suklaakakun ja paaaljo karkkia päälle. :D (Sini: Kuulostaa erittäin hyvältä!)Kummalla on/oli parempi keskiarvo?

Sini: Hmmh no sanoisin, että aikalailla samantasoset keskiarvot meillä on ollu ainaki yläasteella molemmilla. Tän hetkisestä tilanteesta en ees osaa sanoa, koska en oo lukioaikana pahemmin mun keskiarvoa seurannu.

Jenni: Suunilleen samat keskiarvot meillä on, jos vertaa Sinin ylä-asteen keskiarvoja mun nykyisiin.

 Kumpi on sivistyneempi?

Sini: Haha minä tietenki! No ei vaan, musta Jenni on varsinki ikäisekseen tosi sivistyny ja tietää monia semmosia "hienoja" sanoja, joita määkään en välttämättä tiiä! :-D Toki mää lukion käyneenä oon oppinu siellä asioita, joita Jenni ei vielä tiiä, mutta oikeen sivistyny tyyppi hänkin jo nuoremmasta iästään huolimatta kuitenki on.

Jenni: Just niinku Sini sano, niin me molemmat tiietään asioita joita toinen ei välttämättä tiedä.  Varmaan Sini kuitenki vie voiton. :D


Kumpi suuttuu herkemmin?

Sini: Jenni! Heh.

Jenni: Eiku Sini ehottomasti!:D 


Kumpi lukee enemmän kirjoja?

Sini: Me luetaan suunilleen yhtä paljon, kummatkin siis erittäin runsaasti. :-D Välillä on kyllä aikoja, jollon en ite esimerkiks ehi lukia niin paljoa ja sillon Jenni vie kyllä voiton tässä skabassa, mutta kun on vaan taas aikaa niin kirin sitte kiinni, haha.

Jenni: Aikalailla yhtäpaljon luetaan, vaikka se riippuu kiireistä ja muista menoista. Joskus saattaa mennä monta kirjaa päivässä ja joskus taas voi olla parinki viikon tauko.


Kummalla on isompi huone?

Sini ja Jenni: Yhtä suuri, tai ehkä paremmin sanottuna pieni. :-D Ollaan siis huonekämppiksiä.13. Onko poikaystävää?

Sini: Eeip ole.

Jenni: Ei ole.


Viimeisin whatsapp viestinne?

Sini:  Mun viimenen viesti Jennille on "Nikukko" :'D Taisin siinä yrittää kysellä joko Jenni nukkuu kun olin yks ilta aika myöhään tulossa jostakin kotiin.

Jenni: Mun viimesin viesti Sinille on "E :/"


 Jos siskosi keräilisi jotain, mitä se luultavasti olisi?

Sini: Mää oon ehkä Jenniä enemmän semmonen hamstraaja, joten voisin kuvitella, että jos Jenni jotain keräilis, niin se ei ois mitään turhaa. Jenni vois keräillä esimerkiks jotain astiastoa, tiettyjä kirjoja tms. (Jenni: Varmaan joskus vanhempana saattaisin keräillä jotain astioita, vaikka nyt ei ihan ekana tulis mieleen.)

Jenni:  Luulisin, että jos Sini jotain keräilis, niin se ois jotain söpöä, ehkä sisustukseen liittyvää. Sini vois myös keräillä kirjasarjoja.  (Sini: Joo hyvin mahollista, kaikki söpö vetää mua puoleensa! :-D)


 Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

Sini: Jenni vois syödä päivittäin kyllästymättä ruisleipää, riisikakkuja, sipsiä ja joulutorttuja. ( Jenni: Totta! )

Jenni: Sini vois syödä päivittäin kyllästymättä banaania, ruisleipää, jauhelihapasteijoita ja mun tekemiä sämpylöitä. :-D (Sini: Oih, jauhelihapasteijat.......<3)


Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

Sini: Jenni viettää mielellään monia tunteja kirjan, liikunnan tai pianonsoiton parissa. 

Jenni: Sini monesti lukee tai kirjottaa monta tuntia päivässä, jos ei oo ihan lähipäivinä kirjotukset tulossa.  Sini viettää myös kuvien ottamisen parissa monia tunteja.


Mikä on hänen uusin villityksensä?

Sini: Tää ei oo mikään ihan uus villitys, kun piano tuli meille kuitenki jo viime kesän lopussa, mutta Jenni on aivan rakastunu pianonsoittoon ja tekeekin sitä niin monta kertaa päivässä. Tätä uudempi villitys vois kuitenki olla esimerkiks kahvakuulatreenit.  

Jenni: Sini on alkanu juomaan paljon esim. inkivääri- ja pakuriteetä, vaikka hän ei muusta teestä kovin tykkääkkään, koska ne auttaa flunssaan jota Sinillä on ollu usein nyt lähiaikoina.


Millainen on siskosi kotilook?

Sini: Vähän vaihteleva, mutta yleensä Jennillä on kotona päällä tosi rennot vaatteet, esim. colitsihousut tai legginsit ja joku rento paita plus toisinaan villasukat. Jennin kotilook on mun mielestä usein tosi semmonen hipihtävät tai boheemi ja se näyttää musta oikeesti kivalta! :-D  ( Jenni: Ihan minulta kuulostaa, haha.)

Jenni: Sinilläki vaihtelee päivittäin, mutta jotkut rennot collarit ja huppari on varmaan ne lemppari kotivaatteet. Toisinaan se saattaa olla yöpaidassaki pitkälle päivään jos ei oo mitään menoa. (Sini: Yepp, yökkärissä hengailu on just kivaa!)


Mistä asioista riitelette?

Sini: Me enemmänki kinastellaan ku riidellään, enkä muista, että meillä ois ollu ainakaan montaa kertaa mitään suuria riitoja. Niitä pikkukinoja taas on melkein päivittäin, kiitos juuri meiän tulisten luonteiden, mutta toisaalta me kummatkin ollaan ihan tosi nopeesti leppyviä, joten ei olla ikinä toisille vihasia ku ihan pienen hetken. Ja nää kinat saattaa liittyä melkeen mihin aiheeseen vaan, esim. huoneen sotkusuuteen tai toisen sanomisiin ja tekemisiin.

Jenni: Meillä ei oikeestaan tuu isompia riitoja, mutta jotain pikku kinoja tulee esimerkiks jos toisella on  vaatteita/tavaroita lattialla.


 Lainaatteko toisillenne vaatteittanne?

Sini: Lainataan oikeestaan tosi paljonkin, ihan molemmin puolin. Me ollaan suunilleen saman kokosia, niin voidaan lainata oikeestaan ihan mitä vaan vaatteita toisillemme tai toisiltamme!

Jenni: Lainataan varsinki nykyään aika paljon molemmat toisilta vaatteita.Semmosia kysymyksiä tällä kertaa, voisin itse asiassa toteuttaa jossakin vaiheessa samalla idealla postauksen mun isosiskojen tai ainakin jomman kumman kanssa, koska tätä oli oikeesti hauska toteuttaa! :-D Toivottavasti piditte!

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja nuo kuvat ovat niin nättejä, varsinkin viimeinen! ♡ Teillä on tosi samanlainen hymy :)

  VastaaPoista
 2. No olipa kyllä mukava postaus tämä! :D tuli itellä oikeen nostalgiaryöppy ku asu kotona ja systereitten kans hengaili. :D nauttikaa ko saatte ellää vielä tuota aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos paljon! :-D Voi että, me todellaki nautitaan!

   Poista
 3. Ihana postaus♡ ja mielenkiintoinen kun mullakin on pikkusisko, joka on aika lähellä mun ikää!:)

  VastaaPoista
 4. Hauska postausidea! Sai molemmista uutta tietoa (tai paljastuksia)! ;D

  VastaaPoista
 5. Luin tän jo aiemmin muttei aika riittäny kommentoimaan ni nyt sit kommentoin! Aivan ihana tää siis ja vois joskus tehdä oman isosiskon kaa tän :D ja tuosta huokuu teiän läheiset välit ja se että ootte tosi tärkeitä toisille. Pitäkää kii siitä (en kyllä epäile ettette pitäs), mutta onnea on siskot! ❤
  oon kyllä ollu hävettävän huono bloggari tän muutaman kuukauden mutta jospa joskus ehtis omanki blogin puolelle kirjoittamaan ni vois tehä tän tyylisen sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana kommentista, nää piristää aina! <3 Ja hei teeppä sääkin ihmeessä sun siskon kanssa tää, musta ois niin kiva lukia se!! :-) Onnea on siskot, todellakin. <3

   Poista

Kiitos kommentista!❤