tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kauniin keväinen päivä on hyvä päivä retkeilylle













Viime päivien säät on ollut kyllä ihan huikeita! On ollu niin kivaa ulkoilla, kun aurinko paistaa, pieni pakkanen nipistelee poskia ja mieli on niin virkeä. Ainakin mää ite huomaan, että tuo aurinko ja lisääntynyt valon määrä vaikuttaa todellakin positiivisesti mielialaan ja sitä jaksaa tehä paljo enemmän juttuja, kuin jos ois vieläki aivan pimeetä ja vaikkapa sateista. Tuon ihanan sään innottamana lähettiinki tossa pari päivää sitten siskojen, pikkuveljen ja Bena-koiran (joka on kasvanut viime aikoina aivan älyttömästi, niinku varmasti kuvista näättekin! Ikäähän Benalla on vasta 5kk, joten ihan pentuhan se vielä on, mutta koon puolesta menis kyllä jo aikuisesta koirasta! :-D) kanssa vähän retkeilemään läheisille mehtäpoluille ja ainakin tuolla viimesenä mainitulla poitsulla energiaa riitti aivan järjettömästi, välillä vähän liiankin kanssa, haha. Mutta olihan meillä muillakin hauskaa ja oli kivaa saada nauttia pitkästä aikaa yhdessä ihan kunnolla tuosta ulkoilmasta ja ihanasta luonnosta!

Jos vaan suinkaan kykenette, niin menkää tyypit luontoon tai edes hetkeksi ulos haukkaamaan raitista ilmaa! Se todellakin piristää ja ainakin itelläni mieli niiin lepää kun ympärillä on pelkkää luonnon hiljasuutta ja kauneutta, ihan parasta. <3

2 kommenttia:

  1. Kaauhiana Bena kasvanu! :D On kyllä mahtavat säät ollu ja tullu ulkoiltua sen takia paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on jo niin iso poika! :-D vaikka siltikin vielä niin meiän vauva <3 Ja no niimpä, on ollu kyllä ihan superkiva ulkoilla kun on noin hyvät säät! :)

      Poista

Kiitos kommentista!❤