sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Taivaan hehku


 Ihan näin alkuu pakko todeta, että ottaa kyllä pahasti aivoon tuo, miten blogger pilaa noidenki kuvien laadun tosi inhottavasti :/ mutta minkäs teet, oon senverran jääräpää etten halua flickrin kautta kuvia tänne ladata, joten täytyy tyytyä tähän ja kärsiä kiltisti seuraukset. :-D pahoittelut siis kuvien huonolaatuisuudesta! Vau. Tänään aamusella aikasin oli aivan sairaan hieno taivas! Siinä me sitte pikkusiskon kanssa silmät ristissä just sängystä nousseina käytiin nappaamassa kamera mukaan ja juostiin ulos ihastelemaan sitä upeaa näkyä. :-) Just tämmöset hetket on niin rentouttavia ja palkitsevia. Ku saa herätä aamulla ilman herätyskellon ääntä, just sillonku haluaa nousta, ku saa käynnistellä päivää ihan rauhassa ilman että pitäis tehä sitä tätä ja tuota ennen kouluunlähtöä, ku saa katella (ja valokuvata!) kaunista maisemaa ilman että on mihinkään kiire, ja ku saa elää muutenki paljo normaalia kiireettömämpää ja aikatauluttomampaa elämää koko loman ajan. Tätä on niin ootettu!

Mullahan siis tosiaan alko syysloma pari päivää sitte, ja jo tässä vaiheessa oon kerennyt tekemään monenlaista kivaa, mitä ei arkena tuu tehtyä. Vaikka jonkinverran kouluhommia ja muita velvollisuuksia on tämän tytön lomanki aikana suoritettava, oon päättäny pyhittää suurimman osan ajasta rentoutumiselle ja hauskanpidolle. Suunnitelmissa on viettää aikaa ystävien kanssa, mökkeillä, lukea kirjoja (kera karkkien..) ihan omassa rauhassa, kirjottaa ja valokuvata, viettää aikaa perheen kanssa, retkeillä pienten kanssa laavulla ja noh, tehä kaikkea mitä mieli tekee ja mitä päähän pälkähtää. Miltäs kuulostaa? 


Oikeen hyvää syyslomaa kaikille lomalaisille ja paljon tsemppiä alkavaan viikkoon teille, joilla huomenna taas koulu/työt alkaa! Palaillaan taas myöhemmin, moimoi siihen asti❤️


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!<3 Mä oon kans huomannu ton miten blogger pilaa usein laadun, mutta silti mielummin käytän sitä. Mutta ihanaa syyslomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maiju <3 ääh, niin sama täällä! Musta kuvien laitto on niin yksinkertasta ja helppoa bloggerin kautta, että mielellään tätä käytän, mutta tuo kuvien laadun pilaaminen on kyllä oikeesti tosi iso miinus :-(

   Poista
 2. Nauti syyslomasta♥ Täällä huomenna kutsuu koulu ja se kiireinen arki. Ens viikko tosin näyttää vielä melko rauhalliselle! :)
  Ja nuo kuvat, wauu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin todellaki♥ Voih, tsemppiä sikana sulle kouluun ja arkeen! Hyvä jos saat kuitenki rauhallisen alun arkeen palaamiselle :-) Hih, kiitos paljo! Tuo näkymä oli kyllä oikeestikki aika vau. :-)

   Poista
 3. ihania kuvia, vau! ja nauti niin lomasta <3 oot ansainnu sen!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! <3 Nauti muru sieki lomasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ystäväni <3 mää nautin, nauti sinäkin! :') ♥

   Poista
 5. Vietähän ihana loma ja nauti rentoudesta ♥ Mä palaan huomenna takas koulunpenkille, mutta loma sentäs on ollu aika ihana ♥ nii ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vietän ihanan loman ja nautin todellakk♥ Voi että, hirmusesti tsemppiä sulle taas arjen alottamiseen! Mukava kuulla, että sun loma oli kuitenki onnistunut, se antaa varmasti voimaa arjen askareisiin :* Hih kiitos paljo ihana♥

   Poista
 6. On kyl upeita auringonnousukuvia!!
  Mukavaa lomaa ja upeita aurinkoisia päiviä lisää sulle!
  =)

  VastaaPoista
 7. On kyllä makeet kuvat :) Ja ihastuin tuohon sun banneriin varsinkin! Mää aloin pari kuukautta sitten käyttämään Flickriä ja ei se oikeasti ole yhtään niin vaikeaa ja vaivalloista kun olin ajatellu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon !! :) tuo bannerin kuva on jo parin kesän takaa mutta itekki kyllä pidän siitä silti, hah vieläkin. :-D Mukava kuulla, ettei Flickrin käyttö niin vaikeaa ookkaan, ehkä minäki tässä joku kaunis päivä uskaltaudun sitä kokeilemaan..x)

   Poista

Kiitos kommentista!❤