maanantai 19. lokakuuta 2015

Paluuta viime syksyyn


Musta on aina niin miellyttävää selata läpi vanhoja kuvia yhä uudestaan ja uudestaan ja muistella niitä hetkiä, joista kuvat mulle kertoo. Musta on myös kiva verrata kuvien avulla miten oon muuttunu vuosien myötä ulkonäöltäni. Vanhoissa kuvissa on vaan niin sitä jotain. (Hehh, ja koska en raaski poistella oikeen mitään vanhoja kuvia, mun muistikortit+tikut ja koko meiän tietokone pursuaa kuvista.. käääks.)

Ja koska nyt on loma, on mulla aikaa jälleen paneutua ihan kunnolla vanhojen kuvakansioiden kätköihin ja katella&muokkailla vanhoja kuvia tuntikausiakin yhteen kyytin. Aattelin siis tulla jakamaan tänne bloginki puolelle yhen vanhan kuvausreissun kuvia, jotka mua äskön vastaan tuli. Nää kuvat on otettu viime syksynä, aikalailla tasan vuosi sitte , ja koska jokusen aikaa sitte julkasin tämän syksyn kuvasaldoa, vois nyt olla hyvä hetki vähä palata menneeseen ja katella, että millanen kuvausreissu meillä oli sitte viimesyksynä. Osa teistä lukijoista saattaa muistaakki jotku tuon kuvausreissun kuvista, koska sillonki julkasin näitä kuvia, tosin vaan murto-osan tästä määrästä, hah. :-D Muistan nimittäin ite tän kuvausreissun ko eilisen päivän! Ulkona oli sillon hyyvin koleaa ja tuskailin jatkuvasti mun hiusten kanssa, jotka oikeen ritisi sähkösyydestä. Mutta kylmyydestä ja hiusten sähkösyydestä huolimatta naurua riitti ja ainakin kuvattavalla oli aivan mahottoman hauskaa. Voi näitä kultasia muistoja..

Mutta, mitä mieltä te ootte näistä kuvista? Mikä kuvista nousee sun lemppariksi? Musta tää oli kyllä onnistunu kuvausreissu, ja tykkään näistä kuvista paljon. Että kiitos vaan kuvaajalle! :) Niin hauska muutenki kattoa noita kuvia, koska mulla oli noin pitkät hiukset vielä tuollon! Viimeset kuukaudet ku sitä on tottunu kattomaan kuvia, joissa hiukset on tosi lyhkäset, niin aivan sitä hämmästyy ku kattelee tämmösiä kuvia, joissa hiukset on vielä noinki pitkät. Muuten ulkonäkö onki sitte pysyny kyllä melko samana, että kyllä näin vuodenki jälkeen ihan tunnistettavissa vielä oon. x) 


12 kommenttia:

 1. Hei ihanaa, mä muistan nuo kuvat ja tykkään ihan hulluna! Syksy on muutenkin niin mun juttu!<3 Mun on vaikea kattoa lemppareita, koska jokainen on nuista ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät <3 :) Syksy on kyllä niin munki juttu! Hih, mun lemppari on varmaan tuo eka tai viimenen kuva :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia kyllä on! Ja ai että vanhoja kuvia on niin kiva kattoo ja muistella menneitä. Mun lemppareita on kolmas ja kymmenes:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Jep niiin samaa mieltä sun kanssa, vanhat kuvat on vaan niin kivoja.

   Poista
 3. Yhdeksäs on kuvana ehkä onnistunein. Mun lemppari on kuitenkin tokavika!
  Siinä on hienoja valojen ja varjojen leikkiä tuossa shaalissa ja sulla jänskä ilme! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Antti! :) Mukava kuulla teiän lukijoiden lemppareita ja mielipiteitä eri kuvista! :)

   Poista
 4. Nää kuvat on niin ihanii mut näistä näkee.... Sä tiiät. Oot rakas

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania kaikki! <3 Vähänkö jännä et aika monellaki on ollu ennen tosi pitkät hiukset :o :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤