tiistai 27. lokakuuta 2015

Ihastuttava mökkiviikonloppu

Moi! Täälläkin ollaan jo arkeen palattu ja ihan kivasti on kyllä lähteny viikko käyntiin. Loma hoiti hommansa oikeenki huolellisesti, ja opiskelu ja muu arki rullaa taas mukavasti eteenpäin. Vaikka oisinhan minä toki toisenki viikon lomaa kelvuuttanu, mutta pianhan se joululomaki on onneks tulossa. ;-) Sitä ootellessa siis, hah! No ei vaan, ihan mukavahan tää on oikeesti palata arkeenki, ei siis valittamista. Arjessaki on kuitenki ne omat hyvät puolensa ja ihan yhtälailla elämästä voi nauttia arjenki keskellä.

 Mutta mikäs oiskaan sen parempaa, ku palata hetkeksi takasi lomatunnelmiin. Mun loman lopetus mökillä oli mainio, niin mainio, että nyt on kyllä aivan pakko tulla hehkuttamaan sitä tännekki kuvien ja höpöttelyn muodossa. :-)

No, mitäs me sitte sielä mökillä puuhailtiin?





* Syötiin. Ja kokkailtiin. Ja nautittiin ruuasta. Paaljon. Ruoka on vaan niin hyvää etten kestä ! :D Aiettä alkaa melkeen maha kurnimaan ko noita kuvia kattoo.. Aamu me käynnistettiin herkullisella aamupalalla: oli puuroa, marjoja, jogurttia, kanamunaa, leipää, hedelmiä.. Kaikkea hyvää mitä pöytään keksittiin laittaa, ja voin sanoa, että aamu lähti tuommosen ihanan aamupalan jälkeen kyllä oikeenki kivasti käyntiin! Me myös paistettiin makkaraa, mikä kuuluu kyllä ehottomasti mökkeilyelämään (kyllä, oon tota mieltä ja makkaraa söinki, vaikka oon melko vannoutunut makkaranvihaaja, ainakin melkeen kaikkia makkaroita kohtaan) ja ruuaksi päätettiin tehä maittavia tortilloja kera maittavien täytteiden. Ei pidä myöskään unohtaa herkkupuolta; kärkkäisen irtokarkitki oli tottakai menossa mukana, on ne vaan paikkansa ansainnu, heh. Ja voi vitsit, dippikasvikset on aivan huippuhyvä välipala myös, maistu kyllä jälleen kerran niin hyvälle ne kaikki porkkanat, kurkut, viinirypäleet, omenat.. nam.


* Pelattiin pelejä. Aliasta erityisesti! :-D Oon kyllä alkanu tälleen "vanhemmalla" iällä innostuun aina vaan enemmän lautapeleistä. Ne on musta hirveen hauskoja ja niissä saa oikeesti nauraa ihan kunnolla ku niitä pelaa vaikka kavereiden tai perheenjäsenten kanssa. Eipä sitä hirveesti kuitenkaan arjen keskellä tuu mitään lautapelejä pelattua, joten huippua, että lomalla kerkiää niitäki sitte pelailla ihan kunnolla.





* Sytytettiin kynttilöitä luomaan tunnelmaa ja siinä ne kyllä tosiaan onnistu. Voitte kuvitella, muuten valaisematon mökki ja ulkonaki on jo ihan säkkipimiää, vaan kynttilät loistaa pöydillä. Sillon mulle tuli kyllä niin joulufiilis ettei mitään rajaa, apua nyt jo! xD Teki vaan mieli taas leipoa pipareita ja kuunnella joululauluja. Okei, no taiettiin me lopulta vähä kuunnellakki. Kai joku muuki on..?

* Hakattiin ja sahattiin puita jotta saatiin mökki pysymään lämpymänä. Oli se sennäkönen operaatio, että voi hyvää päivää. :-D Kolmen naisen voimin me siitäki operaatiosta kuitenki selvittiin, joten loppu hyvin kaikki hyvin. Ja ihan mukavaa puuhaahan se oliki, vaikka täytyy kyllä myöntää, että täytyy mun ainaki vähä vielä harjotella, että ihan ammattilaisesta menisin.. 





* Joogattiin ja agrojoogattiin. Semmonen villitys meihin tyttösiin on tälläkerta iskeny, hahaa. No ei vaan, se on oikeesti ihan hirmu kivaa, erityisesti tää jälkimmäinen, joten suosittelen kyllä ehottomasti kokeileen jos ette oo vielä kokeillu koskaan!! Mun ainaki pitäs kuitenki vissiin vähä  vielä harjotella lisää tota joogaagi, koska ei ihan meinannu venyminen riittää niihin kaikkiin asentoihin ja no, meillä se meni välillä kyllä vähä enemmän naurun puolelle ko kunnon keskittymiseksi ja rentoutumiseks. x) Mutta hauskaa oli silti! Ja voi, tuo akrojooga on vieny mut kyllä ihan mukanaan! Toki me ei mitään huippuosaajia tossakaan lajissa olla, mutta se on oikeesti hienoa huomata, että pienen harjottelun jälkeen hallihtee jo jonkinlaisia asentoja ja liikkeitä, niinku nuista kuvista näkee. Pikkuhiljaa vaativampia liikkeitä kohti, ehkä me vielä joku päivä ollaan yhtä hyviä ko kaikki nuo youtubevideoiden tyypit. ;-)

* Käytiin virkistävällä metsälenkillä. Oltiin kyllä ehottoman yksmielisiä siitä, että luonto on niin paras paikka unohtaa kaikki ulkopuolinen maailma ja olla vaan. Lähettiin taivaltamaan semmosta kaunista metsäpolkua eteenpäin ja löyettiin niin upea paikka, jossa oli mukava viettää päivää. Vaikka lähtiissä väsytti aika armottomasti ja oli semmonen niin laiska olo, niin takas tullessa olo oli kyllä aivan päinvastanen, pirtiä ja hyvä. Ei harmittanu sitte tippaakaan, että lähettiin! Tuommoset retket on kuuluu ainaki mulla niihin pieniin elämän tähtihetkiin, jotka yhessä muodostaa onnen ja hyvän elämän.





* Valokuvattiin ja otettiin pitkästä aikaa yhteiskuvia. Mii toimi pääasiallisena kuvaajana ja napsiki hienoja otoksia sieltä täältä luonnosta ja meistä muista tytöistä (osa näistä postauksen kuvista on siis M:n käsialaa, kunnia siis hänellekki! :D), mutta saatiimpa me muutki kokeilla taitojamme kameran takana. Jutut oli niin hervottomia, että hymyt nousi kasvoille kyllä aivan aiosti, eikä tarvinnu ihan vaa kuvia varten yrittää hymyä vääntää. :--D

* Juteltiin iltamyöhään saakka. Ihan kaikkea taivaan ja maan väliltä. Tästäki oli kerinny aikaa kulumaan ihan kiitettävästi, joten oli kyllä aivan sairaan hyvä fiilis ku saatiin pitkästä aikaa jutella aivan kaikkea ja vieläpä rauhassa ja kiireettömästi. Tokihan me joka päivä esimerkiks koulussa jutellaan, mutta se on kuitenki niin eri asia ku saa rauhassa jutella, eikä oo mihinkään kiire, esimerkiks seuraavalle alkavalle tunnille. Kaikki juttelu-, ja pohdiskelutuokiot on vaan niin mun lemppareita.





* Naurettiin mahat kippurassa monen monta kertaa. Nauraminen jos mikä, on hauskaa ja virkistävää puuhaa. Se näky on aina niin hulvaton, ku tyttöset istuu lattialla oikeesti lähes kirjaimellisesti mahat kippurassa ja veet vaan valuu poskia pitkin alaspäin ku niin naurattaa. Varsinki nää meiän omat insideläpät saa meiät kyllä kerta toisensa jälkeen purskahtamaan semmoseen naurunremakkaan, että oksat pois. x) Tykkääntykkään. Nauraminen on vapauttavaa, se tuo semmosen hyvän ja onnellisen olon.

* Ja ennenkaikkea rentouduttiin, levättiin, nautittiin ja oltiin vaan. Koulujutuista tai muistakaan velvollisuuksista ei murehittu sanallakaan, otettiin vaan niin kaikki ilo irti loman lopusta. Nautittiin toistemme seurasta, elettiin kiireetöntä elämää ja tehtiin asioita, joista aina arki-iltasin saa vaan haaveilla. Jätettiin kännykät tosi vähälle käytölle, koska haluttiin olla läsnä toisillemme, eikä vaan räplätä kokoajan kännykkää. Se oli kyllä oikeen hyvä veto, suosittelen tätäki ehottomasti. En tiiä mitä mieltä te ootte, mutta musta mökkeily, mahollisimman kaukana muusta elämästä, on aivan hirveen rentouttavaa, ihanaa, miellyttävää, ja no, parasta. 


Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille, palaillaan pian!

16 kommenttia:

  1. oii ! herkkuja, hyvää ruokaa, luonnon rauha ja rakkaat ystävät! ei vois mökkiviikonlopulta enempää toivoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, oon täysin samaa mieltä! :) niiin onnistunut mökkireissu!

      Poista
  2. kuulostaa niiin kivalta<3 mäki haluun mökille! ja alias on nii kiva peli, jusr eile viimeks tyttöjen kans pelattiin sellaisilla volyymeilla et huhhuh xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 no kivaa kyllä olikin! Ymmärrän niin hyvin, että tahot mökille, mullaki vähä haluttais takasi mökkeilen! :'D

      Haha, alias tosiaanki on niin mahtipeli!! x) Me pelataan sitä ihan aina ja saadaan joka kerta jäätävät kamppailut aikaan ;-)

      Poista
  3. Täällä ilmoittautuu yksi joulufiilistelijä ja joululaulujen kuuntelija!!!♥ Oon niiin joulufiiliksissä kun voi vaan ihminen olla! Nauroinkin tässä yks päivä kaupassa käydessäni kynttilöiden määrää, mitä tuli ostettua. Liukuhihna täynnä erilaisia kynttilöitä, aiettä!
    Mutta kuulostaa niin rennolta tuo mökkiviikonloppu! Ihania kuvia ootte saanu ja hauskoja nuo jumppakuvat! Ja mikä parasta, KARKKIA!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii kivaa, että on muitaki, jotka on jo ihan fiiliksissä joulusta ♥ :) Joululaulut ja kaikki mikä vaan vähääkään jouluun liittyy on niin ihanaa ja ootan kyllä ihan hirmusesti että ois jo joulukuu. :-) haha, voin kuvitella sen näyn! Mutta kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa, ne on aivan ihania tunnelman tuojia.

      Rento viikonloppu meillä olikin! Kiitos paljon :') heh, hauskaa tuo akrojoogailu kyllä todellaki oliki! Ja niimpä, karkit on vaan niin <3<3

      Poista
  4. Upeat fiilikset tuli tästä, täähän on kuin onnellisen elämän resepti!
    Hienoja kuvia tässä:
    - onko tuo mökkikirja oikeeta puuta??
    - ensimmäinen henkilökuva ylhäältä päin. Hyvin onnistunut sommittelu, valotus ja syväterävyys!
    - ihania akrojoogakuvia, laita lisää! =)
    - hieno villasukkakuva, tuohon on melkeen kuin joulukortti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) Ei taia olla oikeeta puuta, vaikka siltä kyllä kovasti näyttääki ainaki näin kuvan välityksellä. :) Mää myös tykkään tuosta ensimmäisestä henkilökuvasta, niin on kauniit mallit siinä istuskelemassa. Haha, voi olla että lisää akrojoogakuvia tulee, kunhan päästään taas yhessä joogailemaan ja joku saahaan tonne kameran toiselle puolelle. :-D Ja tuo villasukkakuva on kyllä mustakin hieno. Ystäväni ottama kuva, siis kunnia hänelle siitä. x)

      Poista
  5. Voi nii ihania tyttöjä! Näytätte aidosti onnellisilta yhessä♥ Mökkeily ja iiiiso sydän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihana ♥ Yhessä me ollaanki aidosti onnellisia, aivan huippuja tytyjä nuo jokaikinen :') Jep, mökkeily <3<3<3

      Poista
  6. Ihania kuvia. Tuli hirvee karkinhimo nytten :DD ja oi ku teillä on ollu kiva viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mattis <3 Haha, nuo oli kyllä kieltämättä oikeenki herkullisia karkkeja! :-D Ja meillä todellaki oli ihana mökkireissu, kiva jos se välittyy sinne sullekki asti. :-)

      Poista
  7. Sini oot ihan uskomattoman hyvä kirjottamaan!:) Mökillä on kyllä niin kivaa ❤ Vaikka ei ois ees mitään tekemistä niin silti sielä viihtyy eikä tunnu että ois tylsää:Dd Upeita kuvia ja hyvin välittyy just sellane ihana mökkitunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emmiina <3 Niimpä, mökillä on niin kivaa, vaikkei just ees oiskaan mitään erityistä tekemistä! Haluan jo takasi tuonne.. :-D Ihana kuulla, että se tunnelma välittyy sinnekki, meillä oli kyllä oikeesti sairaan kivaa. :)

      Poista
  8. Upea tuo mökkikirja, näyttää kyllä ihan puulta! :D Muutenkin aivan ihana hyvänmielenpostaus :) Pääsispä itsekin pian mökille.. Koirakin tykkäis niiin paljon, mutta on harmittavan pitkä matka :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja niimpä kyllä näyttääkin! :-D kiitos paljon<3 ihanaa meillä todellakin oli :) Se seura jo itessään takas kyllä sen, että ihana reissu tulee ja siihenko lisää vielä kaikki ne puuhat, mitä kerittiin touhuilla, niin aietttä.

      Nojoo, toivottavasti tosiaan pian pääset mökkeilemään! Se on vaan aina niin mukavaa. Mullakin on meiän perheen omalle mökille pitkä matka, n. 430 kilometriä, että sinne ei noin vaan lähetäkkään. :-( Tää kyseinen mökki, jossa nyt oltiin, oli siis mun ystävä suvun mökki. Mutta mää piän peukkuja sulle, että pian pääsisit mökkeilemään!!

      Poista

Kiitos kommentista!❤