keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Lomafiilistelyä ja kesäkaipuuta
Niiin kiva ku on taas tämmönen pienoinen loma, siis loppuviikko koulusta vapaata! Vaikka mulla ei oo tosiaan mitään valitettavaa tästä jaksosta tai muutenkaan viime ajoista, niin todellakin sopii muutaman päivän hengähystauko tähän väliin, koska viimeset viikot on oikeesti ollu kyllä melkosen ohjelmaa täynnä. Nyt aion vaan nukkua piitkät yöunet, lukia hyviä kirjoja ja olla paljon ulkona, nähä kavereita ja noh, ehkä pikkuriikkisen tehä koulujuttujaki! heheh mutta tosiaanki vaan ihan pikkuriikkisen, koska haluan kyllä pääasiassa vaan rentoutua ja laiskotella nää pari päivää, ku kerran siihen on mahollisuus. :-D

Mutta tiiättekö mitä, mulla on viime päivinä ollu ihan hirvee kesäkaipuu! Nytku on vihdoin tullu tämmösiä aivan ihania ilmoja niin mää en oo oikeesti meinannu housuissani pysyä ku oon niin innoissani kesän tulosta. Oon harva se päivä selaillu kaikkia vanhoja kesäkuvia ja ihastellu sitä fiilistä, mikä kesästä aina välittyy. Toisaalta, mulla on vähä ristiriitaset fiilikset kesäloman alusta, koska just nyt on vaan nii huoletonta, ku ei tartte vielä huolehtia kolmosvuoden kirjotuksista tai muutenkaan jatko-opinnoista ku taas kesällä pitäis jo ahkerasti olla koulukirjojen kimpussa ja miettiä, että mitähänsitäisonatahtookaan. Ja ehkä mua vähän sekin jännittää, ku esimerkiks isosisko lähtee koko kesäksi Helsinkiin ja minä jään tänne pieneen kyläpahaiseen, nyyhkis! :-D 

Hahaa no ei vaan.. ihan innoissani mää oon kesälomasta siitä huolimatta, vaikka nuo eellämainitut jutut välillä saaki aikaan ylimääräsiä sydämentykytyksiä. Kesäloma on onneks niin pitkä, että sen aikana ehin tekemään vaikka mitä kivaa ja luulempa, että eessä on taas monen monta ihanaa reissua ystävien ja perheen kanssa. En malttais oottaa.. Varsinki nytku aloin tälleen kunnolla aatteleen kesälomaa ja kesää itessään niin voi vitsit miten mun päähän oikeen uppos se, että mää vaan niin kaipaan kesää..! Niitä upeita kesäiltoja, jätskihetkiä, uimareissuja, sitä lämpöä ja aurinkoa, sitä vapautta ja iloa, niitä ystävien kanssa vietettyjä päiviä. Onneks enään ei tarvi kauaa kaivata, koska ihan kohta on jo kesä!! Sitä siis odotellessa, jihaaa.


Että tämmösillä ajatuksilla oon tänään liikkeellä! Millasin fiiliksin te ootatte kesää ja onko teillä jo paljon suunnitelmia kesälomalle? 


2 kommenttia:

  1. söpöjä kuvia <3 mä ootan kesää toisaalta mut toisaalta karusti sanottuna en kun en oo yhtää helleihminen. mulle kesä kelpais sillee et vaatteina vois olla farkut ja teepaita, Inhoon sitä kun on jäätävä helle ja tukala olo missä tahansa onkin. oom ehkä vähän outo mutta mua ei kyllä kesällä näy ikinä ottamas aurinkoo ja rannalla/piknikillä hakeudun aina varjoon xd mut sitä ootan että saa ihanan valoisia kuvia!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 Nojoo hei mää ymmärrän kyllä tonki! Vaikka kesän lämpö onki ihanaa niin sitte jos joka ikinen päivä on ihan hirvee helle niin olo saattaa kyllä käydä hiukkasen tukalaks jossaki vaiheessA! :'D heh toivotaan, että säät suosii sua silleen, ettet joudu ihan tuskissaan sitä lämpöä pakenemaan vaan voit ihan rauhassa kesästä nauttia sillee lämmössä muttei kauheessa kuumuudessa. :) Ja hei joo tuo valosuus on niin huippua, koska kuvaaminen onnistuu oikeestaan mihin aikaan tahansa!

      Poista

Kiitos kommentista!❤