maanantai 30. toukokuuta 2016

Kokeita ja kesäpäiviä


Ihan uskomatonta miten lujaa tuo aika rientää. Yhtäkkiä sitä taas havahtu siihen, että viimesiä koulupäiviä viiään ja enää pari yötä niin alkaa kesäloma!! Koeviikon kokeista kaks on jo takana ja kolme vielä eessä ja jo muutaman päivän päästä me ollaan niiiin vapaita. Perjantaina on vika koulupäivä, tosin sillonki vaan leikitään ja pidetään hauskaa, joten ihan innolla sitäki saa ootella ja sitte lauantaina vuorossa onki ensin koulun yojuhla ja sen jälkeen koko päivä siskon juhlimista. 

Vieläku jaksais muutaman päivän ahertaa koulujuttujen parissa ja järkkäillä yojuhlia niin sitten päästään vihdoin ansaitulle lomalle! .. joka tosin alkaa mulla heti töiden merkeissä mutta siitä huolimatta ootan todellaki innolla loman alkamista.

Hhmph, mutta nyt täytyy kyllä lähtä takas psykologiankirjan pariin, jottei tartte kesällä mennä uusimaan mitään, jihuuuu.. Pitäkää mulle peukkuja, että jaksan tsempata nää viimesetki päivät kunnialla läpi, ihan pieni hetki pitäs vielä jaksaa!! :D


ps. Tän postauksen kuvat on otettu samalla ku käytiin ystäväni kanssa kuvaamassa mun siskon ja hänen ystävänsä yokuvat, kiitos siis kuvista Mii (taas kerran) <3 Niitä yokuvia on tulossa sitte vähä myöhemmin! :-)

6 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia! <3 Vihree väri pukee sua hyvin! :) Tsemppiä sinnekin viimeisiin rutistuksiin, meillä on saman verran 'koetuksia' jälellä ;) Kohta, ihan kohta loma! J E S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Enni! <3 Ja hirmusesti tsemppiä sullekin! :) Jeeeee, lomaa odotellessa!!

      Poista

Kiitos kommentista!❤