keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Touhuntäyteistä elämääHeippa pitkästä aikaa! Niin, todellakin piitkästä aikaa.. Apua oikeesti, en tajua millon musta on tullu muka näin touhukas ja menevä tyyppi, joka tyyliin herää aamulla aikasin kouluun ja jo silmänräpäyksessä löytääki ittensä taas sieltä sängynpohjalta, yöunille menossa. Oon viime aikoina aatellu kyllä pariinki otteeseen, että voi kun muutama lisätunti vuorokauteen tekis kyllä niiin terää!  :-D Mutta ei sillä, että mulla ois kamalasti valitettavaa, tää touhuntäyteinen elämä nimittäin on ollu just kivaa, koska suurin osa ohjelmasta on ollu jotain hauskaa, kuten ystävien näkemistä, jäkiksen MM-kisojen yli-innokasta seuraamista, huoneen remppaamista ja veljen muuttoapulaisena oloa, säbäturnausta ja urheilukenttäkauden avaamista sekä tienaamista työkeikkojen ja kerhonpidon muodossa. Ja mikä parasta, mulla ei oo ollu nyt kuitenkaan ollenkaan semmonen stressaantunu ja päähajoaatänkaikenkiireenkeskellä- olo vaikkei omaa aikaa juurikaan oo ollu, vaan tuntuu just siistiltä ku on saanu niin paljo asioita aikaan ja viettää niin kivoja päiviä kaikkien ihanien ihmisten kanssa. Vaikka iltasin usein oonki aika rättiväsyny ja tuntuu, että vois vaikka nukahtaa pystyyn, niin silti fiilis on ollu pääasiassa oikeesti tosi hyvä ja ihan innolla oon saanu aina oottaa seuraavaa päivää.

Tänään mulla oli vika kerhonpito ikinä (siitä mahollisesti lisää ajatuksia erillisessä postauksessa) ja loppuviikkoki on taas täpösen täynnä ohjelmaa: on papan synttärijuhlia ja ystävällä yökyläilyä, MM-kisojen loppuhuipennusta ja työkeikkoja. Johonki väliin pitäis mahuttaa siskon kovaa vauhtia lähestyvien yojuhlien järkkäämistä ja yokuvien kuvaamista ja muutamia koulutöitäki pitäs viimestään viikonloppuna saada tehtyä. Onpa mulla yks huippu kirjaki kesken (semmonen ku Tuhat loistavaa aurinkoa) , joten sen pariin haluan kyllä palailla kans heti ku vaan aika antaa vähä periksi. Että aika touhuntäyteiseltä nää seuraavatki päivät ja viikot näyttää, mutta lupaan että kun hiukkasen edes nää menot hellittää, niin tsemppaan kyllä täällä blogin puolella ja ainakin _yritän_ saada vähä useammin postauksia aikaan! :-D Tiiä sitte kuinka paljon teitä lukijoita edes enää siellä jäljellä on ku viime aikoina on tää postaaminen ollu ihan luvattoman harvaa, mutta eiköhän tästä oo vaan suunta ylöspäin, heh.  


Ihanaa keskiviikonjatkoa kaikille, palaillaan mahdollisimman pian <3


6 kommenttia:

 1. Täällä ollaan ja pysytään :D sun postaukset on tosi kivoja ja niitä on kiva lukee. Ja kuvat on tosi ihania ja oot aivan älyttömän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana, niin kiva kuulla! <3 Ja kiitos tosi paljon. :')

   Poista
 2. Tosi ihana tuo kuva, ja kiva postaus. Mäki tykkään mennä ja tehä, mut sillon just päivät menee ihan sekunnissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mattis <3 :) Haha no jep, niin totta!

   Poista
 3. Menoa ja meinunkiä myös täällä, tykkään.❤️
  Tänäänki jo 5.45 oli herätys töihin, sielä meni 9tuntia ja sit loppuilta ystävien kämpällä jonne tulin yöksi. Eilinenki meni mm. tivolilla eli tekemistä riittää xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nojoo, kuulostaa kyllä vauhikkaalta tuo sunki elämä! :-D Kiitos kommentista. <3

   Poista

Kiitos kommentista!❤