sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Mukava shoppailureissu

Moi taas ! Täällä kirjottelee väsynyt mutta onnellinen tyttö, jolla puuhaa riittäis vaikka muille jakaa. Mulla on siis nyt koeviikko meneillään; kaks koetta jo ohi ja kolme vielä eessä. Kova luku-urakka siis on vielä eessäpäinki ja tälläkin hetkellä mun pitäis olla jossain ihan muualla ko tietokoneella, mutta koska oon vieläkin ihan innoissaan tosta eilisestä, niin pakko siirtää noita muita pakollisia juttuja vähä tuonnemmaksi ja tulla heti hehkuttamaan meiän eilistä tyttöjenreissua, haha:D

Oltiin suunniteltu jo kuukausia sitte mun ystävän Sofian, hänen äitinsä ja mun äidin kanssa, että lähetään Haaparantaan tyttöjenreissulle tänä viikonloppuna. Noh, eilen aamulla herätyskello soi (jo) klo. 5:40 (voitte kuvitella kuin paljo mua aamulla väsytti ku illalla vähä venähti tuo nukkumaanmeno!!) ja lähettiin ajelemaan kohti päämääräämme. Heh, siinä matkalla sitte tuliki pari muuttujaa, ja niimpä me loppujen lopuksi löydettiin ittemme Oulusta, jossa vietettiin koko päivä, aamusta iltaan. Mutta eheei, ei lainkaan valittamista, aivan ihana reissu oli, vaikkei kauemmaksi ajeltukkaan! Oikeestaan tosi hyväki näin, eipähän tarvinnu istua autossa koko päivää (...hyh, mulleku tulee autossa aina niin helposti huono olo:/) ja saatiin ihan urakalla kierrellä vaatekauppoja. Niin ja syyä karkkia, koska irtokarkit oli vaan 4.90e/kg  zeppeliinin halpa-hallissa!!! :-D Kerettiin siis tehä paljon enemmän kaikkea kivaa, mitä ois Haaparannan reissulla keretty.

ASICS GEL-IMPRESSION 8


Hih, söpöjä sukkia oli äiti mulle valinnut!

Värien loistoa vihkojen muodossa.. Jospa nää pirtsakat värit motivois vielä enemmän koulunkäyntiin!

Mulla ei oikeestaan ollu mitään muuta pakollista asiaa ostoslistalla ko lenkkarit, ja semmoset mulle onneksi kotiutettiinki, stadiumilta. Oon aivan rakastunu noihin, tuntuu niin paljo paremmalta jalassa ku mun vanhat lenkkarit. Nyt on kiva lähtä juoksemaan ku on hyvät kengät alla! :) Hehee kuin hyvä mieli voikaan tulla yhistä juoksukengistä.

Lisäks löysin kolme uutta paitaa, ja heh, no äiti sitte vielä osti mulle uusia kouluvihkoja ja sukkia, ja ruuan ja sitätätäjatuota pientä... Me kierrettiin Sofian kanssa kaikki vaatekaupat läpi, mutta yllätysyllätys kaikki nuo paiat löyty H&M:ltä eikä muualta tarttunu mitään mukaan . :-D H&M on vaan niin luottokauppa, sieltä löytää lähes aina edes jotain. Oli niin kiva pitkästä aikaa taas päästä sovittelemaan kaikkia ihania vaatteita, ja vaikka suurinosa niistä kauppoihin jäiki, niin se oli silti niiin rentouttavaa ja mukavaa puuhaa! Unohtu kyllä täysin kaikki muut asiat, esim. kotona oottavat koulukirjat ja velvollisuudet. 

Tommosia päiviä tarvii kyllä jokaikinen ihminen, nimittäin nyt on niin hyvä ja rentoutunu mieli, ku sai koko päiväksi jättää ne kaikki stressaavat asiat ja velvollisuudet unholaan ja oikeesti nauttia täysillä koko päivästä. Aiiijettä. Suosittelen!! Oiva keino stressin laukamiseksi ja rentoutumiseksi. Kiitos ihanat äidit ja ystäväni, ku sain viettää teiän seurassa noin kivan päivän.

1. paita: Mää niin tykkään tästä kuosista, kaikki eläinaiheiset kuosit saa mun sydämen niin sulamaan, niin kävi tänki paian kohalla. :') Mulla oli jo ennestään vaatekaapissa samanlainen paita, tosin eri kuviolla ja värillä (paitojen malli siis sama, mutta muuten "ulkokuoreltaan" erilaiset) , mutta eipä se mitään haittaa, koska kuitenki tykkään tuosta mallista ja nuo on kivoja päällä. :-) Hintaa oli tällä paidalla 15 euroa.

2. paita: Vihdoin tääki paita tarttu mun mukaan, olin nimittäin aiemmin katellu tätä samaa paitaa jo monta kertaa Kokkolan H&M:llä , mutta aina se vaan jäi sovittamattomana sinne tankoon roikkumaan. Tälläkertaa päätin kuitenki edes sovittaa ja se oliki sitte melkeen rakkautta ensisilmäyksellä :-D hahaa. Ei semmonen rento paita, joista erityisesti nykyään tykkään ja joita lähes aina mun päällä näkee, mutta kuitenki jollakitapaa niin muntyyppinen ja IHANA. Sitäpaitsi tällä yksilöllä oli hintaa vaan vaivaset 3 euroa! (Norm. hinta 15e)

3.paita: Tadaaaaa... Viimesenä, muttei laisinkaan vähäisimpänä, tämmönen harmaa jakku. Jälleen yks jakku täydentämään mun kokoelmaa (heh eipä mulla oikeesti noita jakkuja oo ku ehkä vaivaset kolme tai neljä :--D) ja vaikka tääkään ei mitään rentopaita-tyyliä oo niin ihastuin tähän silti hetiku päälle sain. Erityisen paljo tykkään tosta jakun selkäosasta, se istuu jotenki niin hyvin ja kivasti päälle. Tällä oli hintaa 20 euroa.

Huomaako muuten kukaan muu että mun hiukset on kasvanu melkosen paljo siitä ko ne sillon leikkasin ihan lyhyeksi?! :-D Ei sitä oikeestaan itekkään oo kiinnittäny normaali arjessa siihen huomiota, mutta sitteku vertaa jotain kuvia keskenään, niin HUI mikä muutos! Voisin joskus laittaa vaikka jonku vertailukuvan, jossa näkyy se muutos kunnolla, koska tässä ei nyt oo mitään kuvaa mihin verrata. :) 

Mutta koska aika rientää vähä liianki vauhikkaasti, on mun häivyttävä taas koulukirjojen pariin. ONNEKSI keskiviikkona oon taas vapaata tyttöä ja ONNEKSI ensjakso on satakertaa rennompi ku tää hirmujakso. x) onneksionneksionneksi. Vähäaikaa ku jaksaa vielä tsempata ja olla reipas niin sitte saa taas löysäillä ja ottaa rennosti. Sitä odotellessa...

Palaan siis kuulumisten kanssa taas ääneen ehkä ensviikon lopulla, jos vaan suinki mahollista. Siihen asti blogihiljaisuus, jottei koulunkäynti kärsi...Plääh, tylsää. Tsemppiä vielä ihan hirveesti kaikille muillekki koeviikolla ahertaville ja myöskin teille töissäkäyville ja noh, oikeestaan ihan kaikille, tsemppiä alkavaan viikkoon! :-D Muistakaahan ahertaa tiukasti, mutta myös välillä höllätä ja antaa itelle aikaa rentoutua ja nauttia elämästä ihan todenteolla. Puspus.


ps. Niiiin ja kertokaahan toki, miltä mun ostokset teiän silmään näyttää? Voisitteko kuvitella ittenne päälle, vai onko ihan jotain muuta mitä päällenne pukisitte? x) Hyviä vai turhia ostoksia?

18 kommenttia:

  1. Ihana tuo harmaa jakku ♥ Syksyyn sopivan lämmin ja hyvä yhdistellä moneen asuun :) Näyttää rennolta tuon vaihtelevan harmaan "villa"kuosin ansiosta!
    Life à la Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Itekkin tykkään tosta kyllä hirmusesti, just semmonen rento ja asiallinen samaan aikaan, tulee kyllä varmasti näkymään muullonki täälä blogin puolella kuvien muodossa!! :-)

      Poista
  2. oikeenki sun näkösiä ostoksia! ikävä sua, ois nii kiva nähä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii munki mielestä nuo on melko munnäkösiä :3 ja voihan ku mullaki sua niin kovin ikävä!! Koitetaampa nähä pian ihana ♥

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Tuo sinivalko-raitapaita on niin kiva, mä kattelin ite sitä tässä muutama päivä sitten ja arvaa vaan harmittaako kun en sitä ostanutkaan. Huippu postaus!<3 Ihanan ilonen oot! Ja tsemppiä koeviikkoon. Mulla se alkaa vasta viikon päästä! Hui :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju♥ Mustakin tuo paita on tosi kiva, ehkä sääki käyt tommosen paidan vielä jokupäivä mukaas nappaamaan..? :) Tsemppiä sullekkin pian alkavaan koeviikkoon!!

      Poista
  4. Ihana oli pitkästä aikaa lukee sun postaus. Täällä opistolla jää vaan niin vähän aikaa blogien lukemiseen, että on välillä ihan mahdotonta löytää jostain aikaa raahautua koneelle :) Ihania vaatteita! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana ko tulit kommentoimaan!! :) Kiitos paljon♥ Mustakin nuo on kyllä kivoja ostoksia :-) Ymmärrän, että jää vähäseks blogien lukeminen, itelläki välillä meinaa jäähä jos on koulussa kiireistä tai muutenvaan ohjelmaa päivät täynnä. :'D Mukavat viikonjatkot sinne!

      Poista
  5. Näyttääpä kivalle toi harmaa jakku ja raitapaita yhdessä!:)


    http://eevisi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eevi! :') Mustakin nuo passaa yllättävän hyvin yhteen, ei kyllä kaduta ollenkaan, että tuli ostettua :-)

      Poista
  6. Voihan että miten ikävä on! en tiiä mistä yhtäkkiä tuli semmone fiilis, että haluisin halata sua ni saat tätä kautta halin.♥
    Aivan ihania löytöjä, just sun tyylisiä ja toi reissu oli varmasti niin rentouttava.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Noora, mullakin on sua ikävä, ois ihana nähä pian! ♥ Haleja sinnekkin!! Kiitos paljon :')

      Poista
  7. Hirmu kivoja löytöjä, sopii sulle tosi hyvin. :) Tsemppiä ja voimahali koeviikon rutistuksiin <3 Mulla eka koeviikko tosiaan loppui viime perjantaina ja eilen alkoi taas uus jakso :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana Enni<3 Huh, nyt se koeviikko sitte vihdoin on ohi mullakin! Voiettä, toivottavasti koeviikko meni sielläpäin hyvin! :)

      Poista
  8. Ihania ostoksia. :) Varsikin nuo lenkkarit mielyttivät miun silmääni. Tseppiä koeviikkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marika !! :-) Heh, itsekin ihastuin nuihin lenkkareihin kyllä heti ko silmiin osuvat!

      Poista
  9. Katselin tuota 1. paitaa itsekkin, mutta ei ollut enään oikea kokoa jäljellä! On se vaan niin hieno! :)
    Selailin tässä sun blogia aika pitkälle taaksepäin, ja tykkäsin kyllä lukea juttujasi! Ainut miinus ehkä siitä että ainakin uusimmissa postauksissa kuvia oli turhan paljon samanlaisia, jos kuvia haluaa lisätä paljon niin kuvauskulmaa yms kannattaa sitten ainakin vaihtaa niin mielenkiinto pysyy paremmin yllä selaillessa niitä! :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paita on kyllä oikeesti tosi kiva ! :-) harmi ettet itse sitä kotiuttamaan päässyt.. noh, ehkä vielä joku kaunis päivä! :'D

      Niin ja kiitos paljon palautteesta ! :) Aina on kiva saada palautetta, koska sitäkautta voin kehittää blogia ja saada tietoa siitä, mikä mättää ja missä oon hyvin onnistunut. :-) Mukavat illanjatkot sinne!

      Poista

Kiitos kommentista!❤