tiistai 1. toukokuuta 2018

Vihdoin lomalla

Ihanaa, vihdoin lomalla! Viime torstaina oli jännittävin päivä hetkeen, ku matkustettiin Ouluun tekemään pääsykoetta sadat muut kokelaat seuranamme. Koeaika lensi kuin siivillä, niinkin lujaa, että aika loppu melko pahasti kesken. Toisaalta pelin henki oli kaikille sama ja kuulemani mukaan en ollut todellakaan ainoa, jolla aika oli loppunut kesken. Tuo päivä oli älyttömän raskas, kun niin intensiivisesti keskitti kaiken huomionsa ja osaamisensa tähän yhteen hetkeen ja kokeen jälkeen olikin sitte aivan älyttömän väsynyt ja tyhjä olo. Pikku hiljaa se väsymys ja tyhjyys on vaihtunut kuitenkin iloksi ja helpotukseksi, kun vihdoin saa keskittyä muuhunkin kuin opiskeluun! Tulokset tulee parin viikon päästä, joten sinne asti täytyy vielä jännätä ja vaan arvuutella lopputuloksia. Omasta tuloksesta en osaa sanoa vielä juuta enkä jaata, koska kun kokeessa tulee vääristä vastauksista miinuksia, on tosi hankala lähtä arvioimaan, mitkä tehtävät meni oikeen ja mitkä taas väärin tai missä suhteessa pisteitä tuli ja lähti.

Kun sitten pääsykoepäivänä saavuin myöhään illalla kotiin, pakkasin vielä matkalaukun valmiiksi ennen nukkumaanmenoa ja aamulla sitten lähettiinki mun ystävän kanssa suunnistamaan kohti Savonlinnaa. Tarkotus oli aluksi olla täällä perjantaista maanantaihin ja ostettiinkin jo heti tullessa maanantaille paluuliput. Viihyttiin täälä kuitenkin taas niin superhyvin, että meitä alko harmittamaan tosi paljon kun lähtö vaan lähesty ja tekemistä ois ollut vielä paljon! Aikamme me siinä harmiteltiin, kunnes päätettiin, että mitäpä siitä, vaikka liput on jo ostettu, ei meitä estä oikeesti mikään jäämästä tänne vielä pidempään, kun kummallakaan ei ollut mitään sovittuja menoja loppuviikolle. Niimpä lähtöpäiväksi muuttukin maanantain sijasta torstai, eli täällä me vielä tyytyväisenä elellään. Ihan huippua!

On tehnyt ihan hullun hyvää vaan lomailla ja siirtää ajatukset vakavasta ihan muualle. Kun lähettiin tänne heti seuraavana päivänä kokeen jälkeen, en kerennyt jäädä sen enempää murehtimaan ja vatvomaan mitään kokeeseen liittyvää, mitä oisin ihan varmasti kotona yksinäni tehnyt. On ollut kyllä niin kiva saada heti kokeen jälkeen koko asia pois mielestä näin lomailun merkeissä, koska tuon luku-urakan jälkeen ei tekiskään kyllä yhtään mieli jäädä enää siihen päälle vielä miettimään tuloksia ja koetta. Stressitöntä elämää tähän väliin, kiitos! Ja tää paikka jos joku, on paras stressin purkamiseen, rentoutumiseen ja vaikka sen vakavan unohtamiseen. Joka vierailukerralla mää vaan rakastun enemmän ja enemmän tähän kaupunkiin ja siihen fiilikseen, mikä täällä on. Voi, pääsisittepä te just nyt mun saappaisiin, niin ymmärtäisitte mistä puhun! 

Tää on kyllä just sitä, mitä nyt tarvin, kovin onnellista eloa. Mutta mites siellä?

4 kommenttia:

 1. Oi. Kuulostaa kivalle. Savonlinna on kyllä ihana paikka! ❤ mä täällä oottelen kesän tuloa

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pääset sinne kouluun. Ja hyvää lomaa sulle❤
  Täällä stressiä, eri asioista kylläkin, mutta kesälomaa ootellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivotaan! Kiitos. <3 Paljon tsemppiä sulle, kyllä se kesä sieltä tulee! :'D

   Poista

Kiitos kommentista!❤