keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Ylioppilas vuosimallia 2017(Kuvista kiitos pikkusisko Jennille! )


"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa
Nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa
Jäi jälki sydämiimme
Jälki unelmiin
Teille laulamme nyt näkemiin

Turvallista matkaa me toivotamme näin
On aika purjeet nostaa ylöspäin
Turvallista matkaa aalloilla elämän
Kanssa hyvän ystävän.."


Uusi ylioppilas (jota tosin vasta lauantaina virallisesti juhlitaan), tuleva helsinkiläinen. Ilmassa on jännitystä ja odotusta, onnistumisen tunteita, helpotusta. Kirjotukset menikin loppujen lopuksi paljon paremmin kun uskalsin edes toivoa, ylioppilaaksi selviydyttiin kunnialla ja kesäsuunnitelmatkin näyttää menevän aivan niinku etukäteen suunniteltiin ja toivottiin. Edessä on kuitenkin myös paljon luopumista, hyvästejä ja vanhasta irtipäästämistä, olo tuntuu siis välillä kovin haikealtakin. Kuitenkin tuon ylläolevan laulun sanojen mukaisesti, ne jäljet meiän sydämissä ja yhteiset muistot kantaa vielä pitkälle, ne kun kulkee meiän mukana missä tahansa vaelletaankaan. Viime viikot on ollut lievästi sanottuna kiireisiä, kaaosmaisiakin. Oikeastaan siitä lähtien kun mun ylioppilaaksi pääsy varmistu ja samalla myös muutto Helsinkiin alko lähestymään, on järjesteltävää, muistettavaa ja tehtävää riittänyt, aamusta iltaan ja vähän vielä enemmänkin. Nyt voi kuitenkin jo vihdoin sanoa, että pikku hiljaa aletaan olemaan voiton puolella, nimittäin enää ihan vaan muutama päivä lujaa aherrusta ja sitten se kaikki vaivannäkö ja aherrus palkitaan. Niin uskomatonta! 

Lauantaina juhlitaan ihan kunnolla, otetaan kaikki ilo irti tästä kolmen vuoden aherruksen päättymisestä ja nautitaan siitä, että saan niin paljon rakkaita ihmisiä yhtä aikaa ympärille vietämään mun kanssa tätä merkittävää päivää. Uskon ja toivon, että tuosta päivästä tulee yks mun elämän ikimuistosimmista ja ihanimmista päivistä ikinä. <3 Sunnuntaina onkin sitten jo aika hyvästellä hetkeksi perhe, ystävät ja koti ja suunnata katse kohti Helsinkiä. Helsinki tulee olemaan mun uus ja samalla myös ihan ensimmäinen "oma" koti, vähintäänkin kesän ajan. Kaikki kesän jälkeinen on vielä toistaseks aivan auki, joten mitään paluupäivää ei oo siis lukkoon lyöty. Me päästäänkin tuon sunnuntain muuton jälkeen aivan heti uuteen arkeen mukaan, kun jo maanantaina alkaa työt. Voin vaan kuvitella, miten paljon näihin tuleviinkin päiviin tulee mahtumaan kaikkea uutta opittavaa ja koettavaa, ja vaikka se myös jännittää ja vähän hirvittääkin, oon silti samalla myös tosi innoissani. Kesä, Helsinki ja kaverit, kuulostaa mun korviin aivan tosi hyvältä kombolta!

Vaikka täällä ollaankin juostu viime päivinä lähes kirjaimellisesti tukka putkella jatkuvasti paikasta a paikkaan b, kiirettä ja stressiä on tulvinut ovista ja ikkunoista ja väsymystasot huitelee tuolla jossain tosi korkealla, voin sanoa, että siitä huolimatta oon just nyt niin hirveän kiitollinen, siunattu ja onnellinen. En ois vielä aiemmin keväällä osannut kuvitellakkaan, että kaikki tulee järjestymään näin hienosti, mutta tulipahan ainakin jälleen kerran todistettua todeksi se sanonta, että kaikki järjestyy kyllä lopulta parhain päin. Haluan vielä tähän loppuun toivottaa sekä kaikille uusille ylioppilaille että ammattiin valmistuneille hurjan paljon onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin. Me oikeasti tehtiin se! <3 ps. Mua harmittaa, kun nyt näyttää siltä, että mulla ei tuu olemaan Helsingissä ollenkaan omaa tietokonetta, joten postausten teko on vähän yks suuri kysymysmerkki, enkä varmastikkaan pääse ainakaan niin usein päivittelemään kun tahtoisin. :/  Pidetään peukkuja, että kuitenkin edes toisinaan pääsisin vaikkapa jonkun kaverin konetta lainaamaan ja sitä kautta jakamaan teille mun ajatuksia ja kuulumisia. Ihanaa kesää teille kaikille, toivottavasti pääsisin mahdollisimman pian tänne taas höpöttelemään. :)

18 kommenttia:

 1. Paljon onnea <3 Ihana tuo sun mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma!<3 Määkin kyllä tykkään tosta mekosta tosi paljon. :)

   Poista
 2. Sini onnea ihan älyttömän paljon❤ Ja ihania kuvia, oot tosi kaunis! Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Katina! <3 Hyvää kesää sullekin, ois ihana törmäillä taas joskus pitkästä aikaa. :)

   Poista
 3. Säkin oot tulossa siis hkiin kesäksi! Se on kyl ihana kaupunki etenkin kesäsin:) ootko mistä saanu töitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin oon! :) Ja voin kyllä kuvitella! Sain töitä semmosesta pienyrityksestä, joka hoitaa siis kaikkia viheralueita jne, että pihatöissä oon koko kesän. :)

   Poista
 4. Oi että, paljon onnea! Ihanan pirteitä kuvia ja teksti♡

  VastaaPoista
 5. waauuuu oot kaunis!

  VastaaPoista
 6. Vau mitä kuvia, ihanan pirteitä! Onnea paljon <33

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Onnea♡ Hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 8. You're so interesting! I do not believe I've read through anything like this before.
  So great to find somebody with unique thoughts on this issue.
  Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something
  that's needed on the web, someone with some originality!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤