lauantai 9. huhtikuuta 2016

Hemmotteluiltoja ja flunssakierteitä
Jepjep, mulle iski siis melkeen viikko sitte flunssa ja kovaa iskikin. Viime päivät on menny lähinnä ikkunasta ulos tuijotellessa, ku olo ei oo sallinu minnekkään lähtöä taikka sitte minkään kivan puuhan tekemistä. Plääh, tylsää.  Koulussa oon käyny ne pakolliset tunnit, joista ei oo ollu varaa pois olla, mutta muuten oon kyllä yrittäny parhaani mukaan vaan levätä ja parannella itteäni rauhassa. Hiukkasen harmittaa, ku ois ollu ohjelmassa esimerkiks Ouluun ajelemista perheen kanssa ja siellä veljen synttäreiden juhlistamista ja tätin murusen hoitamista, mutta sekin reissu jäi nyt multa valitettavasti väliin ja jouduin jäämään kotiin itteäni hoivailemaan. Positiivista tässä on onneks se, että just tällä hetkellä olo ei oo enään niin tuskallisen sietämätön ku se pari päivää sitte oli, vaan nyt pystyn tekemään muutakin ku makaamaan sängyssä puolikuolleena, heh. :-D Tuo ulkona paistava aurinko antaa kyllä hirmusesti energiaa ja hyvää fiilistä ja musta alkaa tuntua, että kuhan jaksan vielä muutaman päivän ottaa ihan rauhassa niin ehkä mää tästä pian jo pääsen ulkoilemaan ja nauttimaan tästä ihanasta keväästä!

Ja niinku edellisessä kuulumispostauksessa sanoinkin, on mulla ollu viime aikoina paljo kaikkia ihanaa ohjelmaa: nyt on ystävän 18-v synttärit juhlittu, vietetty aivan ihana ja rentouttava pääsiäisloma hemmotteluiltoineen ja pitkine yöunineen, käyty shoppailemassa ja kahvittelemassa ystävän kanssa, vietetty päivä Vuokatissa hiihtäen (!! niin ihana reissu: ilma oli mitä mahtavin ja hiihtäminen oli superkivaa!), retkeilty kerholaisten kans, pelailtu iskän ja sisarusten kanssa paaljon pihasäbää ja säbää ihan sisällä salissaki viikottain, pidetty ne kauan suunnitellut pirtelökestit, nautittu ulkoilusta auringonpaisteessa ja eletty vaan kaikilla tapaa vauhikasta ja hauskaa elämää. Ehkä tää on kuitenki ihan hyvä vaan tässä välissä ottaa vähä rauhallisemmin ja kerätä sitte sairastelun jälkeen lisää energiaa, minkä jälkeen voin taas rueta suunnittelemaan ja toteuttelemaan uusia reissuja ja retkiä. :) Niitähän onki jo onneks suunnitteilla mukava määrä, en malta oottaa..Tänään mulla vois olla suunnitelmissa viettää rauhallinen päivä kera Harry Potterin ja ehkäpä jossain välissä koulukirjojenkin, nimittäin meillä alkaa taas ensviikolla koeviikko. Onneks tällä kertaa mulla on rento jakso menossa ja kokeita on tulossa vaan kolme kappaletta. Ootan kyllä jo ihan innoissaan ensjaksoa, vaikka mulla onki sillon ihan täys jakso (siis joka päivä kaheksasta kolmeen koulua ilman yhtään hyppytuntia), koska ne aineet on vaan niin kivoja: psykologiaa, ilmasutaitoa, liikuntaa.. Musta tuntuu, että tosta jaksosta tulee vielä paljo tätä jaksoa miellyttävämpi, vaikka tässä oliki tunteja paljon vähemmän.

Hahaa, oon just nyt kyllä niin innoissaan kaikesta, koska jatkossaki on tulossa niin kivoja juttuja: tuo uus jakso, ne reissut mitä ollaan ystävien kanssa suunniteltu, vinhaa vauhtia lähestyvä kesäloma ja tietenki se ite kesä, tuo ihanaihana aurinko, joka saa mut aina hyvälle tuulelle sekä tietysti se, että oon jo paremmassa kunnossa eikä joka paikkaan enää satu, hehee. Voin kyllä sanoa, että pari päivää sitte fiilis ei ollu aivan yhtä innostunut (suoraan sanottuna lähes tämänhetkisen fiiliksen vastakohta, sillon nimittäin turhautti ja ärsytti vallan mahottomasti), mutta tokihan tää on parempi näin, niin mun itteni ku teiän kaikkien muidenki kannalta, hah! :-D 

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 

6 kommenttia:

 1. pikaista paranemista ja Hei tsemppiä paljo tulevaan koeviikkoon!!<3

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania herkkuja!! <3 Tsemppiä koeviikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Nuo herkut oli kyllä aivan ihania, voi kun pääsis vaan uudelleen niitä maistelemaan! :-D

   Poista
 3. Tsemppiä koeviikon aherruksiin!! ❤️
  Kuulostaa, että sulla on ollu ihanaa ohjelmaa viime viikkoina, kopot sille nimittäi mullaki on xd

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤