torstai 8. helmikuuta 2018

Kihlajaisissa
Pari viikkoa sitte oli merkittävä päivä, ku saatiin viettää mun vanhimman veljen ja hänen tyttöystävänsä (nyt jo kihlattunsa) kihlajaisia. Tämän päivän valjetessa pakkasta oli reippaasti yli -20 astetta ja luntakin sato hiljalleen hiutaleita pudotellen. Muutenkin oli oikeen kaunis päivä ja näytti ja tuntu niiin talvelta. Matkattiin koko perhe auto(i)lla parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevalle juhlapaikalle ja juhlavaatteet päällä sää tuntu kyllä hyytävän kylmältä. Onneks runsaan vierasmäärän ja juhlapaikan hyvän lämmityksen ansiosta sisällä oli ihanan lämmin ja sain mielumminki paeta välillä ulos vilvottelemaan kun sisällä mulle tuli liianki kuuma. 

Juhlia me saatiin koko päivä aamupäivästä iltaan asti ja oli mukava tavata niin monia uusia ihmisiä, syyä maukkaita tarjoiltavia ja päästä näkemään M:n perhe ekaa kertaa, mutta ennekaikkea ihanaa oli juhlistaa noiden tärkeiden ihmisten onnea. Miten onnellinen sitä voikaan toisten puolesta olla! Tuntuu niin hyvältä ja oikealta, että just nämä kaks on löytäny toisensa ja haluaa jatkaa elämää eteenpäin yhessä. Oon myös tosi ilonen siitä, että edes kykenin olemaan mukana juhlimassa yhessä perheen, kihlaparin ja kaikkien vieraiden kanssa tuona rakkaudentäyteisenä ja onnellisena päivänä, koska muutamaa päivää ennen kihlajaisia se näytti vielä vähän epävarmalta, kun olin niin kovasti kipeenä. Se puolikuntosena juhliminen ei kyllä oloa ainakaan parantanut, mutta olin vaan niin mielissään kun lopulta juhliin pääsin, ettei se heikko olo ollu tuona päivänä mikään este, enintään pienoinen hidaste. Nää tämmöset juhlat ja ihanat asiat elämässä antaa kyllä vaan niin paljo lisäpotkua arjen askareihin ja muistuttaa, miten hyvää ja kaunista elämä onkaan.


Paljon onnea vielä T & M ! <314 kommenttia:

 1. On kyllä aina ihanaa kuulla onnellisia uutisia! ❤

  VastaaPoista
 2. Niin nätit kuvat ja ihanan kuuloiset kihlajaiset!♥

  VastaaPoista
 3. oiettä toi mekko sopii aivan ihanasti sulle!❤ ja toi pikkuneiti on kyllä nii söpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana! Ja hän on kyllä niin vallottava tapaus! <3 :')

   Poista
 4. Niin ihanat kihlajaiset ollu jo niiden snäppien perusteella ja lisäks nää kuvat, oiettä. ❤️ Samaistun tohon toisten onneen, viime vuonna itellä sama olo. Meki juhlittiin sillo aamupäivästä myöhään iltaan ja hääpäivä tulee olemaan myös teillä varmasti super onnellinen ja ihana. Varaudu tunneryöppyyn, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤!! Voi että, voin niin kuvitella. 😍 Siitä hääpäivästä tulee ihan varmasti ihana!!

   Poista
 5. wautsi kun oot ollut nättinä <3 tuo mekko on aivan ihana, niin kivan värinen 8)

  VastaaPoista
 6. Toi mekko on ihana, sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤