torstai 16. marraskuuta 2017

19 v19 vuotta tätä matkaa taivallettu. Fiilis kymppi miinus. Miinus siitä, kun näin synttäripäivän "kunniaksi" alko yhtäkkiä kesken työpäivän tuntua kurkussa tosi pahalta ja väsymys vyörymään päälle: tuttuakin tutumpi flunssa se yrittää näköjään iskeä kyntensä taas mun kimppuun. Höh, sehän päivän valitsi. Mutta miinus tai ei, oon jälleen kerran ihan äimistynyt siitä, miten moni ihminen on mua muistanut ja onnentoivotuksillaan ilahduttanut. Kiitos. <3 Nyt on työpäivä selätetty ja seuraava etappi ois lähteä ystävän kanssa vähän mua juhlistamaan. K i v a a! Eipä taida siis flunssakaan mua tänään lannistaa vaikka ihan toden teolla hermoja ja kroppaa koetteleekin, koska jo aamulla päätin, että tästä tulee hyvä päivä.

8 kommenttia:

 1. Ihana sinä! ❤ toivottavasti et sairastu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti ja sinä <3 edelleen näyttää pahasti siltä että kyllä se nyt kunnolla päälle iskee, mutta toivotaan että menee nopeeta ohi!

   Poista
 2. Tosi paljon onnea, toivottavasti synttäripäiväsi on kiva vaikka flunssa yrittääkin iskeä!♥

  VastaaPoista
 3. Onnea!♡ Toivotaa et flunssa ei iske, mullaki monesti yrittäny mut ei oo viel saanu otetta onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 mulla se nyt valitettavasti iski ihan kunnolla ja täällä sitä nyt makoillaan vaikka töissä pitäs olla. :( toivotaan että menis kuitenki pian ohi!

   Poista
 4. Oii, myöhästyneet onnittelut! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤