maanantai 10. huhtikuuta 2017

Mukava maanantai






Moikka tyypit! Mulla on ollut tänään kyllä (kerrankin, heh) kiva maanantai, sillä saatiin vihdoin toteutettua Emman kanssa jo meiän kauan suunnittelemat kuvaustreffit. Emma siis nappas mut kyytiin ohikulkumatkallaan ja päätettiin kävästä heiän kotona ennen kuvaamaanlähtöä, nimittäin olin kerrankin suunnitellut että laitettaisiin mun hiukset jotenkin nätisti kii tai vaikkapa kiharrettaisiin ne, mutta siinä toteutuksessa tulikin sitten pari mutkaa matkaan, joten lopputuloksena oli taas ihan vaan mun "perus" hiukset, ilman mitään sen kummempia viritelmiä, haha. :-D Toisaalta, tällä kertaa se päätös tais olla loppujen lopuksi ihan hyvä vaan, koska sää oli ulkona vähintäänkin haasteellinen: heti kun saavuttiin perille, niin vettä alko satamaan ku saavista kaatamalla, jonka lisäksi tuulikin tuli meiän kiusaksi puhaltelemaan, k o v a s t i. Eikä se sade loppunutkaan sitten enää koko aikana, plääh.
Ei siinä sitte auttanu muu kun yrittää löytää kuvauspaikoiksi jotain sateensuojia, että edes jotain saatas aikaseks. 

Kuvausreissu jäi siis suunniteltua lyhyemmäksi, mutta tunnit vierähti kuitenkin mukavasti eteenpäin kun käytiin kyläilemässä Emman mummulla ja papalla, kokkailtiin hyvää ruokaa, jutskailtiin ja lopuksi vielä käytiin kaupassa. Aina yhtä mukava tutustua paremmin tommosiin ihaniin ihmisiin, kiitos vielä seurasta Emma! Nyt voisinkin sitten ottaa koko loppuillan ihan vaan rennosti, kun oon ollut oikeestaan perjantaista asti ihan koko ajan jossakin menossa. Vaikka viikonloppuna tapahtukin vaikka mitä kivaa, vietin aikaa huippujen tyyppien kanssa ja oikeesti nautin, niin just nyt oma sänky, hyvä kirja ja turkinpippurit-kombo kuulostaa hyyvin houkuttelevalta! Mun matka taitaa siis jatkua seuraavaksi omaan huoneeseen toteuttamaan tuota edellämainittua suunnitelmaa, jippii. 


Miten teiän viikko on lähtenyt käyntiin? 

8 kommenttia:

  1. Oli kyllä huono tuuri sään suhteen! Paremmalla säällä uusiksi vaan. :-D Hyvinhän sulla kyllä onnistu kuvat, vaikka muistaakseni niitä kuvia oli aika tosi paljo enemmän ku nuo. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no niimpä! :'D Ja joo, aika raa'alla kädellä mää niitä taas poistelinkin mut on niitä onneks vielä melko paljon säästössäkin uusia postauksia varten, heh! x)

      Poista
  2. Ihania nuo kuvat, tuo paita on tosi kiva! Täälläkin on satanut koko päivän, toivottavasti pian tulisi kaunis kevätsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Jep, sitä samaa määkin todella toivon. :)

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia taas!! ❤ täällä viikko lähteny hitaasti mutta varmasti rullaamaan, haha :D

    VastaaPoista
  4. Sun kuvat on aina niin hyväntuulisia<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤