tiistai 10. tammikuuta 2017

Miksi, miksi ja vielä kerran miksi?

Oon nähny parissa blogissa tämmösen miksi-postauksen ja ajattelin nyt itekki samanmoisen toteuttaa kun niin hauskalta idealta vaikutti. Luvassa on siis paljon ihmettelyä ja miksi-sanan hokemista.. Ideanahan kun tässä postauksessa on vaan ihan yksinkertasesti heitellä ilmoille mua mietityttäviä kysymyksiä, joihin en oo vielä tähänkään päivään mennessä keksinyt vastauksia. Huikatkaa toki sitten postauksen kommentteihin, jos teillä ois vastauksia näihin kysymyksiin tai toisaalta jos itekki liitytte mun kanssa tänne ihmettelyriviin. :-D


Miksi hiukset näyttää aina illalla just ennen nukkumaanmenoa ihan tosi kivoilta, mutta kun aamulla herää niin näky on aivan päinvastainen..?

Miksi iltasin on niin vaikea mennä ajoissa nukkuun, vaikka tietää tasan tarkkaan, että aamulla taas väsyttää ihan kamalasti kouluunlähtiissä?

Miksi aina kun lupaa kirjoittaa tietyn postauksen, inspiraatio sen toteuttamiseen katoaakin saman tien (ainakin hetkellisesti) ja postauksen julkaisu venähtää kamalasti tai jää kokonaan julkaisematta? Näin on käyny ainakin mulla niin usein, viimeksi tuossa aivan joulun jälkeen kun kerroin palaavani seuraavalla kerralla joulukuulumisten parissa. Noh, niitä kuulumisia saadaankin yhä odotella. :-D

Miksi asioiden aloittaminen on joka kerta niin vaikeaa? Oikeastaan asiassa ku asiassa. Kun vauhtiin pääsee niin ei oo juurikaan ongelmia, mutta se miten vauhtiin pääsis, se on toisinaan pieni arvoitus..


Miksi ittensä kehuminen tai ylipäänsä kehujen vastaanottaminen on niin vaikea ja iso juttu?

Miksi kännykän muistitila ei vaan vois olla suurempi niin ei tarvis kamppailla jatkuvasti tilanloppumisen kanssa? Vaikka muistikortti onkin kännykän tilan lisäksi, ei tila meinaa siitäkään huolimatta riittää.

Miksi suklaa, karkit ja muutkin herkut on niin koukuttavia? Oikeasti MIKSI? :-D terveisin yks aivan mahoton sokerihiiri.

Miksi EI:n sanominen, erityisesti kasvokkain, on niin haastavaa ja epämukavaa?

Miksi blogeihin kommentoidaan niin vähän? Oikeastaan riippumatta edes siitä kuinka laadukasta jälki on, oon nimittäin törmänny tässä vuosien varrella moniin tosi näyttäviin ja panostettuihin blogeihin, joiden kommenttimäärät on ollu ihan harmittavan pienet.


Miksi asioita täytyy kerta toisensa jälkeen jännittää niin kovasti, vaikka tietää, että se jännittäminen vaan pahentaa asiaa? Ja vaikka se tuleva ohjelma ois jotain oikeesti tosi kivaa. Voihan jännitys sentään.

Miksi esiintyminen, esillä olo, tai suuren ihmisjoukon katseltavana oleminen tai edes sen ajatteleminen saa aina aikaan pahemman luokan paniikin ja hikikarpaloiden kohoamisen otsalle?

Miksi suihkuun raahautuminen tuntuu toisinaan niin hirvittävän vaativalta ja vaivalloiselta operaatiolta?

Miksi pakkaaminen on aina yhtä vaikeaa? Ja niiden pakkausten purkaminen aina yhtä saamatonta..

Miksi kadotan niin usein mun tavaroita..? Yleisimpänä kännykän tai kirjan, toisinaan myös vaatteita tai esimerkiks kuulokkeet.

Miksi en osaa laittaa mun hiuksia mitenkään nätisti kiinni? Pompulan vielä osaan laittaa, mutta muut väkerrykset käykin jo liian haastavaksi mun pikku kätösille.


Miksi tunne-elämä on usein yhtä vuoristorataa? Ensin kaikki on niiin hyvin ja tää nimeltämainitsematon tyyppi saattaa liidellä ihan jossain taivaissa mutta jo hetken päästä kaikki onki aivan huonosti eikä oo enää yhtään hauskaa. :'D Naiset..

Miksi aika menee niin nopeeta? Vuodet vaan vierii ihan hurjaa vauhtia eteenpäin.

Miksi en muista vieläkään kenenkään mun kavereiden (tai perheenjäsenten) osotteita, synttäripäiviä tai puhelinnumeroita ulkoa?

Miksi semmosten virallisten puhelujen soittaminen on aina yhtä kuumottavaa? :'D

Miksi suihkussa ja saunassa alkaa aina laulattaan ihan hulluna? Haha, äskönkin taisin vähän siellä lauleskella. (Oikeesti vähän enemmänki)

Miksi hämähäkit ja muut ötökät on niin pelottavia, ällöttäviä ja inhottavia? T. tyyppi joka joulusiivoja tehdessään heitti vahingossa luutun täysiä lattialle ja kirkas nii lujaa että kaikki säikähti, ihan vaan siks, että hämähäkki kipitteli kädellä. Heh.


Niin, muun muassa semmosia asioita mää oon pohdiskellu tässä vuosien varrella monen monituista kertaa. :-D Heitelkääpä tonne kommenttiboxiin nyt teiän pohdiskeluita, ois nimittäin niitäki hauska kuulla! Ja vielä noista postauksen kuvista, niin ne on tosiaan jo parisen viikkoa sitte otetut meiän pienestä, joskaan ei enään ihan niin ministä, Bena-poitsusta, joka on kyllä kasvamisestaan huolimatta edelleenki niiiin söpö. <3 


Kivaa tiistai-iltaa tyypit, me nähään taas enspostauksen parissa! (.. ja tällä kertaa vahingosta viisastuneena en lupaa mitään aiheesta, ne kun tuppaa aina sitten jäämään! :-D)

13 kommenttia:

  1. Ite liityn kans tuohon pakkaamisjuttuun, se on nii vaikeeta miettiä mitä tulee tarviimaan tulevien päivien aikana reissussa:D. Mut mää taas en ymmärrä sitä, miten se matkalaukun purkaminen on niin vaikeeta, se on niin helppoa verrattuna pakkaamiseen! Mää teen sen aina viimestään seuraavana päivänä, koska mua vaan ärsyttää ihan liian paljon se matkalaukun lojuminen huoneen lattialla reissun jälkeen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) haha niimpä, pakkaaminen on vaan oikeesti niin hankalaa, oon aina ottamassa tyyliin koko vaatekaapin mukaan ja muutenki ihan kaiken omaisuuden mitä mulla vaan on.. :-D Ja oon kyllä samaa mieltä, että matkalaukun purkaminen on kivempaa ko pakkaaminen mut jotenki se purkamisen alottaminen on vaivalloista ku tietää kui paljo sitä tavaraa ois purettavana! :'D

      Poista
  2. Oon oikeesti pyöritellyt päässä moniakin nuista :D

    Tosi huippu idea tää postaus, tykkäsin paljon. En kyllä nyt näin nopeesti keksi mitään lisättävää nuihin, vaikka varmasti niitä löytyis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jee, kiva kuulla etten oo ainoa, joka näitä miettii! :-D Kiva kuulla, että tykkäsit! Mustakin tätä oli superhauska toteuttaa. Jos vaan jatkossaki tulis tommosia juttuja mieleen niin vois toteuttaa jatko-osanki tälle. :)

      Poista
  3. Tosi hauska idea, voisin itekki toteuttaa tän! :) Paljo kohtia passas muhunkin! Ihana Bena *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja toteutappa ihmeessä!! :) Yks innokas lukija ainaki ilmottautuu! :-D Bena on kyllä niin ihana. <3

      Poista
  4. Hassua, että melkeen kaikki kysymykset vois olla mun päästä:D Hyvä, että en oo ainoa joka miettii nuita juttuja tai kamppailee niiden kanssa.

    VastaaPoista
  5. yhtä vaille kaikkia oon miettiny, että yks samaistuja täällä hei! :D
    Jos vaan keksit ni tee jatko-osa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jee kivaa että sääki voit samaistua noihin! :-D jatko-osa vois olla kyllä kiva jos vaan just tulee tarpeeks juttuja mieleen. 👍 :)

      Poista
  6. yks lisäkysymys: miks sulla on noin mielettömän söpö penikka ja mulla ei? eivaa, hyvä postaus ja teiä pentu on niin hurmaavannäkönen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana sinä!! :'D kiitos<3 Bena on kyllä niin söpö tapaus!

      Poista
  7. Laitoin tänne yhesti kommentin, mutta se ei sit varmaa tullu perille:/
    Mutta siis hassua, koska melkeen kaikki kysymykset vois olla multakin.:) Hyvä et en oo ainut joka miettii nuita asioita tai kamppailee niiden kanssa. Hyvä postaus ja ihana koira♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ei oo kyllä se eka kommentti tullu mulle asti ollenkaan! :( Kiva, että jaksoit kuitenki yrittää uusiksi, tää tuli ihan mullekki asti! :D Haha ja mukava kuulla, että voit noin hyvin samaistua noihin juttuihin! Kiitos paljon kommentista! <3 :) ps. Bena on kyllä ihana.♡

      Poista

Kiitos kommentista!❤