sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Ex tempore-reissu Ouluun

Tiistaina joskus kymmenen aikaan illalla isosisko sai yhtäkkiä idean, että lähettäs seuraavana aamuna Ouluun kavereiden kanssa päiväksi, kun autokyyditkin oli tiedossa sinne ja takasi ja oli muutenki niin semmonen fiilis, että tekis mieli tehä jotain kivaa yhessä näin loman kunniaksi. Noh, hiukan siinä sitte meinas kiire iskeä kun piti alkaa niin yömyöhään pakkailemaan ja selvitteleen ketä ois tulossa tälle reissulle mukaan, mutta niin me vaan lopulta löyettiin ittemme istumasta autosta aamulla noin seittemän aikaan (erittäin lyhyiden yöunien jälkeen :-D) suuntana Oulu.



Kierreltiin kauppoja aamusta iltaan, nähtiin Oulussa asuvaa ystävää ja vietettiin muutenki aikaa porukassa hyvien tyyppien kans, kyläiltiin veljen perheen luona, syötiin hyvin ja shoppailtiin vähä vielä lisää. Oli oikeesti ihan superihana ja vauhdikas päivä! Menoa ei hidastanu lainkaan edes se, ettei mulla ollu varattuna shoppailuun juurikaan rahaa, koska ihan vaan jo se kaupoissa kiertely oli niin rentouttavaa, samoin kaikki tuo muukin ohjelma mitä sinä päivänä ehittiin tekemään. Voin kertoa, että naurettua tuli taas ihan hervottoman paljon, kiitos monien monien reissulla sattuneiden hauskojen kommellusten sekä hyvän matkaseuran.

 Mutta vaikka mun ei ollut edes tarkotus ite kovinkaan shoppailla, tuli mua vastaan H&M:llä aivan ihastuttava (kuvissa näkyvä) vaaleanpunanen villakangastakki ja siinä vaiheessa kun mun silmät tän takin havaitsi, oli tää tyttö jo ihan mennyttä, ei paljon auttanu siinä vaiheessa enää muistutella itelle että hei, ei mitään heräteostoksia, koska no money. :D Järki siis vähän niinku jääty tossa tilanteessa ja kykenin vaan ajattelemaan, että tää takki ei voi jäädä tänne kauppaan..


Lopulta siis tää takki (joka maksoki alennuksessa vaan 25 euroa) lähti mun matkaan, enkä kyllä oo hetkeäkään katunu, niin ihana yksilö tää on. Lisäks ostin kirpparilta mukaani semmoset kolmen euron farkut ihan tuosta vaan, niitä edes kokeilematta, mutta tääki ostos oli onneks oikeen onnistunu, nimittäin kun kotona näitä farkkuja kokeilin ekaa kertaa niin sain heti huomata, että ne on aivan tosi kivat ja tulee ihan varmasti runsaaseen käyttöön. Jeeee. 

Niin hassua, ku nytkin kokeilin eri kaupoissa monia farkkuja eikä mitkään ollu ollenkaan hyvät, niin sitteku kirpparilta nappaa mukaan ihan summassa vaan jotku farkut, niin ne onki sitte ihan superhyvät ja istuu oikeen hyvin jalkaan. En tajua, mulle on käyny näin niiin monia kertoja, ja oon joka kerta ihan hämmentyny siitä kuinka hyvä onni mulla voi olla kirpparifarkkujen suhteen! :-D Kirpparilla kun valikoima on paljon suppeampi perus vaatekauppoihin verrattuna ja kokojakaan ei oo ku ihan sattumanvarasesti, mutta silti onnistun jotenki kirpparilta löytään kaikki mun ihan lempparifarkutki.


Tämmöset reissut on vaan aina aivan tosi kivoja, kun yhtäkkiä vaan päättää lähtä jonnekki ilman mitään suurempia suunnitelmia. Nytkin oli niin semmonen vapaa olo, kun pysty tosta vaan lähtemään reissuun ja sai ite päättää mitä tehään ja missä käyään ja mennä vaan ihan fiiliksen mukaan ilman aikataulutuksia tai jotain tiettyä ohjelmaa. Vaikka oltiinkin takasi kotona vasta tosi myöhään ja olo oli illalla superväsyny pitkän päivän jälkeen, joka sisälsi lähes pelkästään kävelyä sinnetännejatuonne ja muutenki oleskelua semmosessa väenpaljoudessa ihan aamusta iltaan asti, oli tuon päivän jälkeen silti niin huippu fiilis ja kovin onnellinen olo. 

Niin kiitollinen noista ihanista ihmisistä, joiden kanssa voi lähtä minne huvittaa noinkin lyhyellä varotusajalla, näistä uusista muistoista ja elämyksistä, joita päästiin kokemaan taas vähä erilaisessa ympäristössä ku esimerkiks tää mun kotikunta on ja ylipäätänsä siitä, että meillä on mahollisuus toteuttaa tämmösiä arkea piristäviä reissuja ihan tosta vaan. <3


Oikeen ihanaa alkanutta uutta vuotta teille jokaikiselle! Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä meille kaikille, blogikin mukaanlukien! :)

10 kommenttia:

  1. Voisini miten ikävä tulee ko lukee näitä! ❤️
    Varmasti ollu niin ihana reissu ja se on parasta ku pystyy vaa tollee lähtemään kiitos autokortin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullaki on sua niin ikävä! <3 Jep, oli kyllä ihan huippu reissu! :-)

      Poista
  2. kuulostaa hyvältä reissulta! tollaiset on niin parhaita <3 toi vaalee takki sopii niin hyvin sun tummiin hiuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! <3 Oi kiitos, mää kyllä tykkään niin kovasti tosta takista, se tulee kyllä varmasti näkyyn täälä bloginki puolella vielä monen monta kertaa. :D

      Poista
  3. Passaa tosi hyvin tuo vaaleenpunanen sulle! Eikä ollu kyllä paha hinta takista :) Ja hauska tuo farkkujuttu, mulla ei oo yleensä mitään tuuria kirppisten suhteen!

    VastaaPoista
  4. Kaikkein parhaita on ne ideat jotka syntyy spontaanisti. Mulla oli elämäni parhaimpia uusia vuosia, vaikka mitään en suunnitellut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! :) Ihana kuulla, että sun uus vuosi oli noin onnistunut! <3

      Poista
  5. Haha, mulle käy aina noin, että vaikka kuinka päätän olla mitään ostamatta niin hupsista vain kun jotain ihanaa löytyy... Tuo takki on kyllä supersöpö, joten en ihmettele :D

    www.riikkamarian.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, etten oo ainoa! :-D Jep, tuo on kyllä niin söpö, että en kestä!

      Poista

Kiitos kommentista!❤