maanantai 31. lokakuuta 2016

Sarastus

Heippa! Tänään ajattelin tulla jakamaan teille pitkästä aikaa asukuvia, joita käytiin eilen pikkusiskon kanssa ottamassa. Nuo kuvien hame ja paita on kummatki Jim&Jillistä ja oon aivan rakastunu tohon asuun (niinku taisin jo viime postauksessa hehkuttaa. :-D). Mulla ei oo ikinä aiemmin ollu farkkuhametta, saatika sitte oikeen mitään muitakaan kivoja hameita, mutta voisin luvata, että tästä lähtien niitä tulee kyllä mun kaappiin ilmestymään, ihan varmasti, kunhan vaan löytäsin lisää tämmösiä kivoja hameita jostaki. Saa heitellä vinkkejä, jos on sattunu silmään vaatekauppoja, joissa ois kivannäkösiä hameita. :)

Ihan pakko vielä näin mainita, että olipa kyllä aikamoinen tuo meiän eilinen kuvausreissu, heh. Tuolla ulkona oliki paaaljon paljon kylmepi ku kuviteltiin, jonka lisäks tuuliki oli ihan jäätävä. Mutta mepä uhmattiin sitä kylmyyttä (koska pidän tästä asusta niin kovin niin olihan tää pakko käydä "kuvauttamassa" ennen talven tuloa) ja lähettiin reippaasti ehtimään meille hyvää kuvauspaikkaa, hampaat kalisten ja jo alkumatkasta ajatellen, että onkohan tää nyt kuitenkaan niin järkevä idea. Tokihan mulla siis oli ihan kunnon ulkovaatteet noiden kuvissa olevien vaatteiden päällä matkojen ja kuvaustaukojen aikana, mutta silti, olin niiiiin  j-ä-ä-s-s-ä  koko ajan, että hymynki loihtiminen kasvoille oli välillä työn ja tuskan takana ku kylmyys oli naamanki jo jähmettäny ja suurin osa kuvista näytti siltä, ku mun hiukset ois kovastikki yrittäny lähtä lentoon, sojottaen suoraan sivuille tai ylöspäin. Sormet oli niin jäässä että takinki pukeminen päälle oli varsin haasteellista ja noh, voin sanoa, että kyllähän se fiiliski oli lopulta jo aika epätoivonen ja kärttynen ku ei vaan koko kuvaamisesta meinannu tulla yhtään mitään. Eeeh. Että se siitä mukavasta ja onnistuneesta kuvausreissusta, en kestä. xD Kauhulla ootellessa niitä talven kuvausreissuja, haha. Noh, onneks tälläki kertaa voi sanoa, että loppu hyvin kaikki hyvin: vältyttiin kummatkin jäätymiskuolemalta, selvittiin hengissä takas kotiin ja jokaikinen kuva ei loppujen lopuksi ollukkaan epäonnistunu. Vaikka sillon siinä ite tilanteessa ei ihan hirveesti naurattanu, niin voin sanoa, että nyt jo naurattaa ja makeasti tää koko kuvausreissu, se vaan oli jotenki niin koominen. :-D

Näiden asukuvien ja tän alkuhöpötyksen lisäksi haluan myös jakaa tällä kertaa teille yhen ihanan laulun ihanat sanat. Ne löytyy tuosta alempaa, kuvien väleistä ja alta. Jotenki nuista sanoista vaan tuli ainaki mulle niin hyvä ja semmonen rohkaseva fiilis, että aattelin jakaa ne teiänki kanssa. 



"Kulje hiljaa kulje kauas
kulje unelmoi
tavoittele tähtitaivas
haaveile ja tunnelmoi
älä pelkää uida vastavirtaan
kosken suuren kuohuissa on
sointi kaunis
lapsi yön ja auringon
hiljaa taivas yksin on



Yö on kaunis yö on musta yö on sininen
odotatko sarastusta yö on piilottanut sen
älä pelkää kuljeskella yössä
kädessäsi valonasi lyhty kirkas
lapsi yön ja auringon
hiljaa taivas yksin on



Kuule meri kuule aallot kuule koko yö
rantakallioiden huudot aallokko kun vasten lyö
älä pelkää laituria pitkin
veneelläsi käydä vaikka itkisitkin
lapsi yön ja auringon
hiljaa taivas yksin on

Minne saavut minne kuljet missä luet sen
kirjan joka kirjoitettu sinulle on ihminen
älä pelkää vaikka kuulet soiton
seuraavaksi aika oisi aamunkoiton
lapsi yön ja auringon
hiljaa taivas yksin on"

-Cuulas Trio, Sarastus



Kivaa viikkoa kaikille! :) ps. niin ja kertokaahan ihmeessä, käykö teiän kuvausreissuille ikinä vastaavalla tavalla ku meillä vai onko kuvausreissut aina aivan onnistuneita?x) 


10 kommenttia:

  1. oot niin luonnonkaunis!! ♥ ja voi kuule, mun ja roosan kuvausreissut on aina kyllä sellasiakin että.... :D ps. cuulas on ihan paras, nytkin kuuntelen tätä siipirikkoinen, musta se on nii ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Laura, kiiitos paljon, olet ihana!! <3 haha ja kiva ettei olla siskon kanssa ainoita joiden kuvausreissut on välillä vähä mitä on.. :'D Cuulas on todellaki aivan paras,tykkään tosi paljon!

      Poista
  2. Vau ihania kuvia!! Ja nätit vaatteet. :)

    Ja joo, monesti kuvausreissuilla sattuu kaikenlaista! Mutta reissun jälkeen on aina hyvä fiilis, jos saa hyviä kuvia talletettua. :D Sen arvosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emma! :) ja haha, niin totta! Välillä meinaa tulla niin epätoivo sielä kuvausreissulla, mutta jälkeenpäin ei kaduta ollenkaan että kävi kuvaamassa, kunhan on ees muutama onnistunu kuva tuloksena! :'D

      Poista
  3. Aivan ihana asu! :) Itse olen myös nyt syksyn aikana ihastunut hameisiin, mutta niiden löytäminen on todellakin hieman vaikeaa! Tuo sun hame on aivan ihana, itse olen tuollaista mutta mokkaista etsiskellyt! :) Samaistun myös kuvausreissuihin! Todella useasti kun on menossa kuvailemaan, sää osottautuukin todella kylmäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Roosa! :) Tuo hame on kyllä tosi ihana, toivottavasti me kummatkin löyetään tulevaisuuessa meille paljon lisää kivoja hameita! :-D Haha ja jee, kiva kuulla etten oo yksin tuon kuvausreissu-ongelman kanssa!

      Poista
  4. Mun ja siskon kuvausreissut on kans aika hauskoja esim.yleesä meil on hiusharja mukana nii se on tyylii välil maassa tai lumihanges sil aikaa ku otetaa kuvat ja joskus nilkat märkinä kahlataa talvel ja muutenki ku eihän ne kuvat taho onnistua, mut sit jos onnistuu nii onhan se kiva. Tai no ei ne aina nii hauskojakaa oo:D Hienoja kuvia ja oot kaunis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä, vähä hauska kuulla muidenki kuvausreissutarinoita! :-D aika perus tuo, että on hiusharja mukana ja ties mistä paikoista sen sitte aina lopulta löytää.. Meiän hiusharja jäi nimittäin kerran yhelle myllylle ja saatiinki sit heti polkea takas kotoa kuvauspaikalle sitä kadonnutta harjaa hakemaan :'D ja voi kiitos paljon, tommonen palaute tuntuu aina niin hyvältä! <3

      Poista
  5. Voisini, oot kaunis! ❤️
    Ja heh ette todellakaa oo ainoita noide kuvausreissujen säätöjen kanssa :D
    Senmosia ne välillä - muttei onneks aina - on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Noora, kiitos paljon! <3 Haha eikä, kiva saada vertaistukea tänki asian kanssa! :-D onneks tosiaan aina ei oo niin mahottomia nuo kuvausreissut!

      Poista

Kiitos kommentista!❤