tiistai 6. syyskuuta 2016

Abi täällä hei!

Niin ne viikot vaan vierii, se nyt on ihan tähän alkuun taas todettava. Mun syksy on lähteny tosi vauhikkaasti liikkeelle ja voin kyllä kertoa, että ihan mielelläni ottasin taas vuorokauteen muutaman lisätunnin mukaan! Ei tainnu ihan ekaa kertaa tuo lause mun suusta päästä, hah, mutta semmonen tää tilanne nyt vaan on, että niin minä ku varmasti aika moni muuki kaipailee jotain extra-aikaa päiviinsä..

Siis oikeesti, en vaan pysty uskoa, että kirjotukset kolkuttelee jo aivan ovella. Kääks kääks ja vielä kerran kääks, nimittäin en oo ollenkaan varma siitä, oonko aivan valmis niitä vielä vastaanottamaan. Todellakaan. Hui. :-D Toisaalta, mua ei ees jännitä niin paljon ku vois olettaa, koska kerran kirjotuksissa  käyneenä tiiän jo aika hyvin mikä siellä eessäpäin meitä oottaa. Että niinkään se ite kirjotustilanne tai ne käytännöt ei kamalasti kauhistuta ku on päässy kerran jo niihin tutustuun, mutta se ite kirjotusten sisältö kylläki kieltämättä kauhistuttaa ihan mukavasti, kiitos aivan mahottoman huonon kielipään ja noitten lukemattomien psykologian teorioiden ja tutkijoiden joita en tuu ikinä oppimaan. Ainakaan tällä menolla, nyyyyh.
Kirjotin siis viime keväänä maantiedon (ja oon kyllä tosi tyytyväinen siihen tulokseen mikä mulle sillon eteen lätkästiin) ja nyt ois syksyllä vuorossa pitkä englanti ja psykologia. Keväällä vuoroon pääsee äidinkieli, matikka ja terveystieto. Jotenki tuntuu ihan hassulta luetella täälä näitä kirjotettavia aineita sun muita abivuoteen liittyviä juttuja, koska en oo kyllä vieläkään sisäistäny ollenkaan sitä, että minä, pikkutyttö, oon muka alottanu jo lukion viimesen vuojen, niiku oikeesti mitäää?! :'D


Mutta asiasta kukkaruukkun, oon kyllä niin ilonen, että saan nyt istuskella tässä koneen äärellä höpisemässä teille, nimittäin oon jo monena päivänä yrittäny tänne asti itteni saaha, mutta eipä se oo meinannu onnistunu ei sitte millään, kiitos inhottavien sairastelujeni, njääh. Niinku syksysin on tapana, iski muhun tuossa vähä aikaa sitte semmonen aikamoisen hirvittävä flunssa, joka piti mut lähinnä vaan sängyn orjana monen päivän ajan. No ku siinä olin viikon kärvistelly ja yrittäny kokeilla kaiken maailman poppakeinoja saavuttaakseni sen terveyden takasi niin johan alko olotila vihdoin helpottamaan! Vaan valitettavasti huokasin helpotuksesta vähä liian aikasin. :'D Seuraavana päivänä muhun iskiki kuulkaas mikäs muukaan ku oksennustauti, yyyyh. Siis se on niin jotain, mitä vihaan ihan sydämeni pohjasta..... 
Mutta niin vaan siitäkin lopulta selvittiin, ja vihdoin olotila alkaa oleen sen mukanen, että ihan elävien kirjoissa ollaan. Ja toivottavasti kauan tästä eteenpäin ollaanki. Ei ollu nimittäin tälläkään kertaa yhtään kivaa olla poissa koulusta ku asioissa mennään aina niin tuhatta ja sataa eteenpäin, että voi niitä harmaita hiuksia mitä se epätoivonen yksinopettelu tuokaan sillonku sitä on tullu kelkasta tipahettu ja jollaki keinoilla täytyy vaan yrittää muut kiinni saaha. No mutta siis, pääasia että tää tyttö on taas terve ja on jopa (ainaki toivonmukaan) ihan kärryillä noissa opiskeltavissa asioissa. :-D

Just nyt oon jotenki tosi ilonen tästä tulevasta vuodesta. Tää on jo nyt ollu tosi erilainen ku aiemmat ja vaikka onki tuonu mukanaan paljo työtä ja vastuuta, niin mää tykkään. Tykkään myös siitä, että saan alottaa ylihuomenna vakkaripelaajana yhellä säbävuorolla, joka on kerran viikossa ens kevääseen asti. Niiin kivaa. Musta on kans kivaa ku tulee syksy ja ihan pian talviki. Tuo pimeys on tuonu tullessaan semmosta ihanaa tunnelmallisuutta ja ilma on ihanan raikas ja kirpakka. Näitä postauksen kuvia ku eilen olin tossa läheisessä mehtässä ottamassa, niin kaikkialla oli jo niin syksystä. Ilma oli aivan ihanan kirpeä ja voin kertoa, että nautein niin paljon istuessani siinä mättäällä tän vuoden viimesten mustikat kourissa ja hämmästellessä taas kerran tätä Suomen luonnon upeutta.Mutta palatakseni vielä hetkeksi tähän tulevaan vuoteen, niin täytyy kyllä myöntää, että mua jännittää tuleva autokoulu ihan hirveesti, samoinku kirjotukset ja tää koko vuosi. Mua jännittää lukion loppuminen ja jatko-opiskeluihin haku. Mua jännittää, ku en yhtään tiiä missä oon esimerkiks vuojen päästä, saatikka sitte kahen tai kolmen. Jännittää kotoa poismuuttaminen ja selviytyminen jossain ihan uuessa ja vieraassa paikassa. Mua jännittää nää kaikki isot muutokset mitä tää ja seuraavat vuodet tuo mukanaan.

Mutta tiiättekö mitä? Vaikka mua jännittääki tuo kaikki, niin oon siitä huolimatta innoissaan. Oon innoissaan siitä, miten paljo mulla on mahollisuuksia ja valinnanvaihtoehtoja. Oon innoissani siitä, että pääsen kokemaan kaikenlaista uutta ja jännää. Oon innoissani siitä, että mitä vaan voi tapahtua tän vuoden aikana ja tulevaisuudessa. Oikeesti, ihan kaikki on mulle avoinna. Ja se tuntuu kivalta ajatukselta.


Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja tsemppiä opiskeluihin ja työelämään! <3 Niin ja hei, kertokaahan te muutki abit, mitä te aiotte kirjottaa nyt syksyllä?

8 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia! kiva kuulla sun kuulumisia <3 ja tsemppiä ihan sikana!!:3

  VastaaPoista
 2. Itelläki jännittää autokoulu, mut eiköhän se hyvin mee. Tsemppiä abivuoteen! Tosi kivoja kuvia nuo, tykkään <3 Uudet muutokset monestikki jännittää, mutta ne myös piristää ja tuo niin paljo uutta ja hyvää elämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja varmasti selvitään siitä autokoulustaki sitte ja muutenki kaikista noista tulevista muutoksista. :) Ihan totta puhut!

   Poista
 3. Täällä kans yks joka niin vihaa mahatautia! Mutta onneks tuli sulle ennen kirjotuspäiviä :) Nyt vaan terveenä kirjotusten läpi.

  Abivuosi oli itelle ainaki tosi huippu vuosi, nauti täysillä aherruksen lomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, mahatauti on oikeesti kyllä ihan kamala! :'D Mutta niimpä, nyt vaan täytyy toivoa että pysyn jatkossa terveenä. Ihana kuulla että abivuosi oli sulle huippu, uskon että se tulee oleen mullekki tosi kiva! :)

   Poista
 4. Tsemppiä abivuoteen ja kaikkeen mitä tulevaisuus tuokaan. Ihana kuulla sun kuulumisia <3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!<3 Ihana saaha tämmösiä kommentteja. :')

   Poista

Kiitos kommentista!❤