lauantai 30. heinäkuuta 2016

Eräänä kauniina kesäiltana

Kesäillat on vaan kerta toisensa jälkeen yhtä vaikuttava juttu! Tykkään siitä vapauden fiiliksestä. Siitä, ku voi lähtä kuvailemaan vaikka ilta kaheksalta, eikä pimeys vielä yllätä. Siitä, ku voi olla vaikka mekko päällä koska illallaki on aivan ihanan lämmin. Siitä, ku pikkulinnut laulaa ja heinäsirkat sirittää vieressä. Siitä, ku aurinko laskee joka ilta niin hurmaavasti. Siitä, ku luonto on vaan niin uskomattoman kaunis.

Niin, oikeesti jokaikinen hetki ja asia kesäillassa on vaan jotain aivan huikeeta. Se yllättää mut joka kerta uudestaan ja uudestaan. Nää on niitä asioita, jotka saa mun silmät avautuun  elämän kauneudelle ja joita kaipaan niin kovasti syksyn ja talven pimeinä iltoina. Kesäillat, ootte aivan rakkautta. <3

Mallina toimi jälleen kerran ihana pikkusisko! :-)


8 kommenttia:

 1. Ihanaa ku voi nauttia noinkin pienistä asioista noin paljon! Ja aivan ihana sisko taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos kommentista ihana Julia! :') Jenni on kyllä niin kiva kuvattava!

   Poista
 2. Wau mitä kuvia taas! Ite tykkään kans kesäilloista <3

  VastaaPoista
 3. Uu voi miten kaunis sisko, ja toi mekko = <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä kaunis! :) haha ja isosiskon mekkoa lainas, tuo on kyllä kiva!:-D

   Poista
 4. Onko lestadiolaisilla sallittua nuo malli hommat? Yms mallikuvaukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lestadiolaisilla ei oo mitään sääntökirjaa, jonka kohtia täytyis noudattaa, vaan omatunto kertoo sen mikä on oikeen ja mikä väärin. Ei oo mitään tiettyä rajaa joka vedettäs kertoon mikä on meille sallittua ja mikä ei mutta esimerkiks mää koen ihan hyväksyttäväks poseerata kameralle tai kuvailla vaikkapa just siskoa ite siellä kameran takana. Toisaalta taas, musta ei tuntuis oikeelta poseerata jossain mallikuvauksissa niin että mut on meikattu ja laitettu muutenki ja niin edelleen, joten sen takia en semmosia juttuja tee tai tuu tekemäänkään. :) Hyvä kun kysyit jos tää asia mietitytti!

   Poista

Kiitos kommentista!❤