keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kuulumisia

Heippa taas! Pitkästä aikaa päätin tulla höpöttelemään teille vähä mun kuulumisia, nimittäin viimesimmästä kuulumispostauksesta on vierähtäny melko hurjasti aikaa. Vaikka oonki osittain tarkotuksellisestiki kääntäny tän blogin suuntaa enemmän kuviin ja runoihin painottuvaks (ainaki hetkellisesti) niin en missään nimessä halua kuitenkaan kokonaan tämmösiä höpöttely ja tekstipainotteisia postauksiakaan pois jättää. Oon muutenki viime aikoina menny vaan semmosella fiilispohjalla tän blogin kans, joten jatketaan samaan malliin, ja koska nyt on fiilistä kuulumisten jakamiseen niin tässä tulee. :)

Viime aikoina on ollu melko kiireistä elämää, mutta sillain kivan kiireistä. En oo juossu tukka putkella paikasta toiseen ihan stressaantuneena, vaan ennemminki oon päässy touhuilemaan kaikenlaista kivaa ja rentouttavaa ja niiden parissa on sitte päivät mukavasti vierähtäny. Huomenna alkaa hiihtoloma ja vaikka se meneeki pitkälti mantsan kirjotuksiin lukiessa, ehtii siinä tekemään varmasti monenlaista hauskaaki ja ainaki pitäämään hetken hengähystauon koulusta.Eipä sillä, että just nyt oisin edes kauheessa loman tarpeessa koulusta, koska mulla on tää jakso aivan ihanan rento. Ihan huippua, ku päivisin kerkee tehä niin paljo muutaki ku ei tarvi istua joka päivä aamu kasista kolmeen asti koulussa ja sen jälkeen juosta vielä töihin tai kerhonpitoon. Tokihan noilla kirjotuksilla (jotka on jo alle kahen viikon päästä, kääääks! Siis heti hiihtoloman jälkeen.) täytyy välillä päätä vaivata, mutta heh, oon kyllä aatellu jättää sen suurimman luku-urakan tonne hiihtolomalle. Sitä odotellessa.. :-D 

Mutta tiiättekö, just nyt mulla on tosi hyvä fiilis. Viime aikoina on ollu kaikkia niin kivaa ohjelmaa, ja lähes joka ilta on saanu painaa pään tyynyyn väsyneenä mutta leviä hymy naamalla. Myöhäset kouluaamut, ystävien kanssa yökyläily ja vietetty aika, reissu keilaamaan ja syömään 4H työporukan kans, joka maanantain säbä mukavalla porukalla+ sen lisäks oon nyt parina päivänä käyny toisessaki säbässä, jossa on ollu aivan yhtä hauskaa, ihana auringonpaiste ja muutenki kevään saapuminen, uimareissu sisarusten kans Ylivieskaan, hyvien kirjojen lukeminen ja juustonaksut (mä oon viimeaikoina ollu niin koukussa niihin, auttakaa :D), runojen ja tarinoiden kirjottaminen, valokuvaaminen, tädin murusen hoitaminen ja näkeminen pitkästä aikaa... On siis ollu aika mahottoman kivaa ohjelmaa viime viikkoina, vai mitä?Tuntuu niin hassulta, että meillä on koulussa jo viides, siis toisiks viimenen, jakso menossa! Mää muistan niin tasan tarkkaa sen ekan koulupäivän, ja musta ihan oikeesti tuntuu, että se oli niiiin vasta. Mitentässäainakäynäin?! Mutta niin sitä vaan kohta ollaan taas kesälomalla, viimestä kertaa ennen lukion loppumista ja ehkäpä kotoa pois muuttamista.

Seki tuntuu niin hassulta, että me ysikasit ollaan muka jo niin isoja. Siis munki ystävistä suurin osa saa jo ihan pian ajokortin ja eihän siihen itelläkään enään hirveen kauaa mee. Kohta voiaan kyläillä toisilla ja tehä yhessä reissuja ilman että tulee niitä ainaisia kyytiongelmia. Ja voiaan vaikka ulkomaille lähtä yhessä, jos mieli tekee! Niin tai oikeestaan, jos rahat riittää. :-D 

Mutta se vähä hirvittää, että ku ollaan jo näin "isoja" niin kohtahan tuo lukioki jo loppuu ja sitte  luokkakavereiden kans tiet eroaa ja ystävienki kans saatetaan lähtä opiskelemaan aivan eri puolille Suomea. Hui, pelkästään sekin kuulostaa niin hurjalta, että minä oisin pian jo muuttamassa jonneki kauas, ku oon aina asunu kotona vanhempien hellässä huomassa, ihanihan aina. Onneks tässä on kuitenki vielä reilu vuosi aikaa nauttia lukiotovereista ja ite lukiosta ja pohtia mitäs sitä sitte vuoden päästä pitäis tehä.Mutta nyt täytyy jättää haaveilut sikseen, ja lähtä valmistautumaan kiireesti pian alkavaan koulupäivään. Aika jännittävää, tänään mulla on nimittäin eka tentti ikinä, jossa saadaan tietoa kirjotuksista niinku yleensäki ja tietenki käyään läpi nuita mantsan juttuja. Kotona oon vasta kuuden jälkeen illalla, joten pitäs käydä jotain evästäkin pakkaamassa mukaan, etten aivan nälkään kuole, hehee. :) Aika hauska muuten, ku mun vuoden vanhempi sisko Elina kirjottaa nyt samaa aikaa mun kanssa tän maantiedon, joten voidaan vähä sparrata toisiamme ja muutenki opiskella yhessä, kunhan vaan aika antais vähä enemmän periksi.  Tähän mennessä ku on ollu sen verran kiireistä, että yhteinen opiskelu on jääny ihan minimiin, mutta lomalla ois sitte tarkotus käyä yhessä nuita juttuja läpi. 

 Pitäkää mulle peukkuja, että selviäisin kirjotuksista läpi ihan kunnialla ja muutenki palaisin pian takasi tänne höpöttelemään! :> Tää oli hauskempaa ku edes muistin.. Oikeen hyvää ja aurinkoista torstaipäivää kaikille!


ps. Kuvat on meiän lukion wanhojen päivästä, vitsit että kaikki oli tuona päivänä niin kauniina. <3 Myöhemmin saattaa olla tulossa vielä muutamia kuvia tuolta, ko tosiaan nyt laitoin vaan lähinnä pari kaverikuvaa.

6 kommenttia:

 1. onpa ihania kuvia! <3 ja tsemppiä lukemiseen!! ja nauti lomasta :3

  VastaaPoista
 2. Tsemppihalaus kirjotuksii! oot ihan prinsessa noissa kuvissa ja aina muutenkin❤️
  Ps. Tohon uudempaan postaukseen, kun se karkas, että voi siskot miten ihania ne on!!
  Nimimerkillä saatii eile 2kuukaude jälkee isosisko kotii, kyllä muuten ootettiin ja paljon sitä❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Noora, oot aivan ihana!!<3 Ja niimpä, siskot on niin kultasia. :* Ihana kuulla, että saitte isosiskon takas kotiin, voin niin uskoa miten kovasti ootta häntä ikävöiny!

   Poista
 3. Tosi kiva kuulla, että sinulla menee hyvin!
  Tuo on minusta tosi tärkeää, että joka ilta on hyvä fiilis nukkumaan mennessä.
  Seuraavaan päivään on sit taas kiva herätä, kun on kivoja asioita, joita oottaa.

  Jännää aina nähdä kuvia susta toisten ihmisten seurassa. Sä näytät silloin vähän erilaiselta ja sun kasvot heijastaa eri fiiliksiä kuin vain silloin, kun oot yksin poseerannut mallina.

  Pidän sulle pekkuja kirjoituksiin! =)

  PS. Onko teillä yhteinen teema, kun kaikilla on sydänkaulakorut..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! Kiva saada tämmösiä pidempiäki kommentteja, näitä on mukava lukia ja saan usein itekki uutta pohittavaa&näkemyksiä sun kommenttien jälkeen. :)

   Ja sitte ite kommenttiin: Musta myös se on tosi huippua, ku saa mennä hyvällä fiiliksellä nukkumaan. Hyvän päivän jälkeen on oikeesti ihanaa herätä uuteen aamuun ku mielessä on aivan päällimäisenä se, miten kiva eilinenki päivä oli. Hauska kuulla, että oot pistäny merkille tuon miten oon kuvissa yksin tai toisten kanssa, itekku en oo sen kummemmin koskaan sitä ajatellu. :-D Mutta ku miettii, niin onhan se kyllä totta, että ihminen näyttää erilaiselta kuvissa riippuen siitä onko yksin vai esim. ystävien kanssa. Kiitos tsempeistä, pian kirjotukset onki jo ohi, onneksi! :-D

   PS. Ei ollu mitään teemaa eikä ollu ennaltasovittu juttu ollenkaan, kaikki tästä ystäväporukasta vaan oli sattunu valitsemaan sydänkorun tuolle päivälle! :'D

   Poista

Kiitos kommentista!❤