keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Fiilis mitä mainioin ... nimittäin maantiedon kirjotukset on vihdoin ohi! En ehkä kestä miten huippu fiilis nyt oikeesti on! Mua jännitti aamulla aivan järkyttävästi, koska mulla ei ollu hajuakaan millaset kirjotukset ylipäänsä on ja muutenki tuntu nuin huonosti nukutun yön jälkeen, ettei päästä löydy tietoa maantietoon liittyen ei sitte yhtään. :--D Kyllähän sitä kuitenki loppujen lopuks ainaki jotain tietoa sinne paperille irtos, joten nyt sitte vaan jännätään tulosten julkasua, joka tapahtuu joskus tulevaisuudessa. Niin, tai no oikeestaan jo maanantaina saadaan alustavat arvosanat, mutta myöhemmin tulee sitte ne viralliset tulokset yo-lautakunnalta.

Ja nyt ku on tää urakka saatu päätökseen niin voi keskittyä semmosiin kivoihin juttuihin, mitä onki aivan liukuhihnalla tulossa seuraaville viikoille. :-D On junailua&shoppailureissua ystävän kans, on pirtelökestejä ja Vuokatin hiihtoreissua, on uimareissua ja luontoretkeä kerhon kanssa, on ystävän 18-v synttäreiden viettoa, on sitä tätä ja tuota. Jeeeeee. Tätä kaikkia mää oon niin oottanu! Tänään mää aion kuitenki ottaa vielä aivan rennosti, koska päätä särkee siihen malliin ja olo on astetta väsyneempi ku aikoihin. 

Mutta empä valita, oon vaan aivan fiiliksissä ja helpottunu ko kirjotukset on ohi ja muutenki ku on tulossa nii kivaa ohjelmaa seuraaville päiville ja viikoille! Kohta on jo pääsiäinenki ja sehän tietää lomaa koulusta, mikä passaa mulle mainiosti. :> Niin ja tää jaksoki on ihanan rento, että kuhan saan nää muutamat pikku rästityöt alta pois niin aietttä miten mukavaa sitte tulee. Toivon mukaan tää postaustahtiki vähä lähtis tästä nousuun ja postauksia tulis vaikka pari kappaletta viikossa. Mutta nyt en jää tämän enempiä höpöttelemään (halusin vaan ilmottaa, että hengissä ollaan!! :-D) vaan noukin kirja kouraan ja etin jotain hyvää syötävää siihen vierelle ja vähä laiskottelen. Hahaa, näkisittepä mut just nyt, kyllä hymyilyttää!


ps. Mutta hei te tyypit, jotka kirjotitte tänään maantiedon tai jonku muun aineen, kuinkas teillä suju? :) Ois nimittäin kiva kuulla muidenki fiiliksiä!


10 kommenttia:

 1. Jeee oon niin ilonen sun puolesta! Ota nyt rennosti ja nauti oikeen kunnolla noista kivoista jutuista, jotka sulla on edessä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihana olet! Todellakin otan, tätä mää oon niiin oottanu! :-)

   Poista
 2. ihana Sini! tosi upea jakku, pukee sinua täydellisesti :) oi ja sinun suunnitelmat kuulostaa hyvältä!!! ihanaa loppuviikkoa<3 ps ja ihana juttu, että kirjotukset ovat viimein ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Paula, sun kommentit on aina niin piristäviä<3 Mustakin tuo jakku on ihana! Oikeen ihanaa loppuviikkoa sinnekin. :')

   Poista
 3. Terkan kirjotukset oli ja niin outoa, että siihen on luettu kauvan ja yhen kokeen jälkeen ne kaikki asiat saaki unohtaa. Noh, hyvät fiilikset siitä, että ohi on tuoki! :-D 2/4 kevään kirjotuksista ohi, 2/4 jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! :-D Tuli jotenki niin tyhjä ja hassu olo, ku niin kauan päntänny noita asioita ja sitte yhtäkkiä saaki just unohtaa ne eikä tarvi lukia enää. Mutta paljon tsemppiä sulle loppuihinki kirjotuksiin!! :)

   Poista
 4. Ihania aurinkokuvia <3 Saadaan olla nyt ylpeitä ku iso urakka ja haaste on nyt ohi ;)

  VastaaPoista
 5. WOow! Ihan sairaan hienoja kuvia! Ja miten nätti oletkaa ystäväiseni!<3 Ja niiin siistiä, kiva kuulla sun kuulumisia ja muutenkin että mitä kaikkea kivaa sulla onkaan tiedossa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maiju!! <3 Aivan ihana kommentti, kiitos. :') Mulla on ikävä sua!

   Poista

Kiitos kommentista!❤