perjantai 29. tammikuuta 2016

Vastauspostaus osa 1Pahoittelut pienestä viivästymisestä, mutta tässä nyt ois tää eka osa vastauksia!

Parhaat asiat joka vuodenajasta?

V: Kesässä parasta on aurinko ja ruskettuminen, ihanan pitkä kesäloma, lämpimät kesäillat, suviseurat ja ne lukuisat uintireissut. Yhyy, meinaa iskeä vähä kesänkaipuu! Syksyssä parasta on se luonnon kaunis väriloisto, kynttilät ja semmonen syksyn ihana tuoksu. Keväässä parasta on kestohanget ja niillä hiihtäminen plus se lisääntyvän valon määrä. Keväällä kans on oikeenki kaunista, ja ihanku kaikki heräis uudestaan eloon, niin kasvit ku ihmisetki. Talvessa parasta on lumi lumi ja lumi, kirpakka pakkanen, lämpimät villapaidat ja tietenki joulu. 

Lempivuodenaika?

V: Hmm. Kesä! Kesällä saa elää niin vapaasti ja tehä melkeen mitä vaan haluaa. Voi matkustella ja nähä ystäviä enemmänkö muullon, voi pelata paljo futista, voi käyä uimassa ja ottaa aurinkoa, voi käyä kävelyllä vaikka keskellä yötä ja silti on aivan valosaa ja lämmintä jnejnejne. Mutta vaikka kesä onki mun lemppari, niin en silti haluais että kesä ois kokoajan, ympäri vuoden. Musta on oikeesti rikkaus, ku Suomessa on neljä vuodenaikaa. Se on siistiä! Joka vuodenajassa on ne omat hyvät puolensa ja jokainen on jollaki tapaa mun suosikki.


Mikä on sun lempikarkki?

V: Irtokarkit. Ja irtokarkeista Kärkkäisen irtokarkit on ehkä ne lempparit, mutta kaikki muutki irtokarkit maistuu kyllä paremmin ku hyvin! Mitenhän selviän pääsiäiseen asti ilman irttareita.. (Oon siis ollu nyt kohta kaks viikkoa karkkilakossa ja pääsiäiseen asti ois tarkotus olla)


Mikä on lempiruokasi?

V: Äitin tekemä lasagne!! Se on niin hyvää, etten kestä...  


Entä lempivärisi?

V: Sininen, ehkä.. :-D Ainaki on joskus muinoin ollu. Musta kyllä nyt vahvasti tuntuu, että tykkään lähes kaikista väreistä yhtä paljo! Sininen on ihana, samoin turkoosi ja vaaleenpunanen. Vihree ja punanen on kans kivoja, niin ja violetti! Otappa siitä sitte selvää mikä on mun lemppari..  


Lempikouluaine ja miksi?

V: Mun lemppariaine koulussa on liikunta, koska tykkään tosi paljo liikkua ja varsinki kaikenlaiset joukkuelajit on niin mun mieleen. Reaaleista mun lempparit on terveystieto ja psykologia. Ne kummatki on niin mielenkiintosia aineita ja niitä opiskelemalla saa paljo ihan käytännön elämääki hyödyttäviä tietoja. Ja vaikka esim. psykassa on paljo käsitteitä mitä pitää opetella ulkoa ja se on välillä tosi haastavaaki, tykkään siitä silti, koska se vaan on niin mielenkiintosta ja muutenki se on jotenki niin palkitsevaa ko oppii uusia asioita. 

Lempiliikuntalaji ja miksi?

V: Futsal ja säbä. Musta on kivaa pelata yhessä joukkueen kanssa ja tykkään juosta niin lujaa ko jaloista pääsee, hah. :D Jalkapallo ja juoksu tuleeki sitte hyvänä kakkosena, ne on kans toosi kivoja. 

Seurasitko nuorten leijonien otteluita? jos seurasit, onks sulla joku lemppari pelaaja niistä?

V: Joo seurasin! Oli ihan huikeet MM-kisat tänä(kin) vuonna, ja sai kyllä arvosensa päätöksen, jeee. :) Jesse Puljujärvi on mun lemppari koska se on niiin symppis ja positiivisen olonen kaveri. Ei turhia kersku vaan pitää jalat maassa (vaikka onki aikamoisen mediamyllytyksen keskellä) ja näyttää kentällä mitä osaa. 

Lempikaupunki suomesta?

V: Apua, tää on vaikia. Vaikka oonki jonkinverran reissannu ympäri Suomea, niin en kuitenkaan oo kovin moneen kaupunkiin silleen kunnolla ehtiny tutustumaan saati sitte joku niistä ois kunnolla lemppariksi kerenny nousemaan. Mutta ainaki Jyväskylä on musta kiva kaupunki, joten sanotaan siis, että ainaki yks mun lempikaupungeista on Jyväskylä. :-) Posio on kans kiva paikka, koska siellä maisemat on niin upeita! 


Millainen on unelmiesi talo?

V: Yksinkertasesti sanottuna mun unelmien talo on semmonen talo, joka tuntuu kodilta. Sama onko se ykskerroksinen vai kakskerroksinen, onko se punainen vai sininen, onko se moderni vai vanhanaikanen. Kuhan vaan on kotoisa ja semmonen, missä on oikeesti miellyttävää asua.
Paras muisto viimevuodelta?

V: Hmm.. En kyllä osaa sanoa yhtä parasta muistoa, mutta esimerkiks meiän perheen viimekesän reissu Lappiin oli tositosi ihana ja sieltä jäi kyllä paljon ihania muistoja. Siellä luonnon helmassa me vietettiin viimeset rippeet kesälomasta ja se oli oikeesti tosi rauhottavaa. Ne kaikki uintireissut, lätynpaistohetket, mönkkäriajelut, reissu Ranuan eläinpuistoon jnejne... Lisäks parhaita muistoja on ne, ku on oikeen pursunnu semmosta onnellisuutta. Ku joku on sanonu jotain ihanaa, ku on tehny jotain perheen tai ystävien kans ja on tullu semmonen älyttömän onnellinen olo. Ne on niitä parhaita hetkiä.

Missä kävit riparin ja millasta siellä oli?

V: Kävin riparin Kallion leirikeskuksessa, Haapajärvellä. Meitä oli siellä noin 50 leiriläistä ja 9 isosta. Meillä oli viikonlopun mittanen talvijakso ja sitte kesällä viikon kestävä kesäjakso. Ohjelmaan sisälty oppitunteja, laulutuokioita, omaa vapaa-aikaa ja no touhuiltiin yhessä kaikenlaista, leikittiin, retkeiltiin ja piettiin ohjelmailtoja. Musta siellä oli tosi kivaa ja vaikka meninki tonne riparille niin etten aluksi tuntenu ketään, niin loppujen lopuksi sain paljon hyviä ystäviä sieltä, joiden kanssa ollaan vielä nykyäänki tosi paljon tekemisissä. :-)


Panostatko enemmän vaatteisiin vai hiuksiin (ulkonäöltään)?

V: Vaatteisiin. En yleensä laita mun hiuksia hirveesti (haha koska en osaa), enkä oo koskaan esimerkiks värjänny niitä. :-) Yleensä se hiustenlaitto jää siihen harjaukseen, ellei sitte sisko oo innokas värkkäämään jotain kampausta noihin. En myöskään käytä hirveesti mitään hiustuotteita tai niihin panosta, mutta hyvimpä nää näyttää silti päässä pysyvän ja melko hyvässä kunnossaki vielä. :-D Mutta siis, vaatteisiin panostan enemmän ku hiuksiin, vaikka hiuksiaki varjelen parhaani mukaan. 

Suurimmat erot lukion ja peruskoulun välillä?

V: Lukiossa opiskellaan paljo itsenäisemmin ja opettajien ja oppilaiden suhe on enemmänki semmonen kaverimainen ku opettaja-oppilas-suhe. Tai, ainaki enemmän mitä se peruskoulussa on. Peruskoulussa on enemmän sääntöjä ja jaksojen määrä on vaan murto-osa siitä mitä lukiossa on. Meiän lukiossa siis on esimerkiks 6 jaksoa ja peruskoulussa vaan 2. Lukiossa sun täytyy ite pitää huoli siitä, ettei poissaolojen määrä kasva liian suureks eikä sun opiskelusta huolehita niin paljo ko peruskoulussa, koska lukioontulo on jokaisen oma päätös. Lukiossa on musta paljo rennompi ja parempi yhteishenki ja ilmapiiri mitä peruskoulussa oli ja tyypit uskaltaa olla enemmän omia ittejään. Varmasti ois vielä paljo muitaki eroja, mutta siinäpä ainaki muutama. :)Miten päädyit lukioon?

V: Mulle oli ollu oikeestaan niin kauan ko muistan, selvää se, että peruskoulun jälkeen suuntaan lukioon. Ainaki seiskaluokalta asti oon haaveillu opettajan ammatista, joten eipä mun tarvinnut oikeestaan missään välissä miettiä, minne jatkan peruskoulun loputtua. Yhteishaku oli siis mun osalta varsin stressitön ja jännityksetön, hakulaput lähti Sievin lukioon ja jo siinä vaiheessa oli selvää, että sinne pääsen, joten ei tarvinnut päätä vaivata jatko-opiskelujutuilla ollenkaan. Täällä mää nyt oon opiskelemassa toista vuotta ja hyvin sujuu. :-) #tykkäänSievinlukiosta

Mitä harrastat?

V: Harrastan lukemista, monenlaista liikuntaa, riippuen vuodenajasta (talvella tykkään hiihtää, luistella ja lenkkeillä+pelata sisällä säbää, kesällä taas tykkään pelata jalkapalloa ja yleisurheilla+lenkkeillä), kirjottamista omaksi ilokseni ja bloggaamista. Tykkään myös valokuvaamisesta tosi paljon. Ja jos näin voi sanoa ni harrastan aforismeja ja runoja, hah. Tiivistettynä mää siis liikun paljon, luen paljon, kirjotan paljon, valokuvaan paljon ja luen aforismeja ja runoja paljon mun vapaa-ajalla. Sitte vähä fiiliksen mukaan harrastelen leipomista&kokkaamista ja niin edelleen. Nuo ei nyt semmosia "virallisia" harrastuksia oo (siis sillä tavalla että jossain järjestössä/joukkueessa mukana oisin tiettyä juttua harrastamassa), mutta lähinnä juttuja, joita tykkään vapaa-ajalla tehä.

Ootko soittanu/soitatko jotain soitinta ja kuinka kauan oot soittanut?

V: En oo soittanu koskaan mitään soitinta, ja se on musta tosi harmi! Musta ois niiiin ihanaa osata soittaa esimerkiks pianoa tai kitaraa. Ehkä mää vielä joku päivä alan ahkerasti opettelemaan, ken tietää. Mutta huippua se ois! Ikävä kyllä, sillon pienempänä mua ei hirveesti soittimet innostanu, joten empä mää sitte koskaan niiden pariin päätynyt. :-D

Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla.

V: Rento, värikäs, ja semmonen asiallinenki. (Haha en keksi parempaakaan sanaa kuvaamaan semmosia jakkuja ja "hienompia" vaatteita) . Musta on kiva pitää semmosia rentoja vaatteita jotka ei purista eikä kiristä mistään ja jotka istuu kivasti päälle. Toisaalta joskus musta on myös kiva pitää semmosia vaatteita, jotka ei niinkään oo kivantuntusia päällä ja jotka saattaa vähä kiristää tai kutittaa, mutta jotka näyttää hyvältä, heh. :--D Ja tuo värikäs siks, koska mulla on oikeesti niiin monenvärisiä vaatteita: löytyy keltasta, vihreää, punasta, sinistä, violettia, mustaa, harmaata, valkosta, ruskeeta jne... vaatetta ja musta on kivaa käyttää monen värisiä vaatteita: tänään sinivalkosta, huomenna ehkä oranssia. Vaiko sittenki keltasta, tai vihreetä? Mun tyyli on kans semmonen laaja, tykkään siis kokeilla tosi monenlaisia vaatteita ja tyylejä. 

Millaisen perheen haluaisit tulevaisuudessa?

V: Rakastavan perheen. Siis rakastavan miehen ja lapsia. Ehkä pari koiraakin. Mitään ihannelapsilukua mulla ei oo nyt eikä oo koskaan ollutkaan, koska jokainen lapsi, joita toivottavasti mulle joskus tulevaisuudessa suodaan, tulis olemaan yhtä arvokas ja toivottu eikä kukaan jäis ilman rakkautta ja huolenpitoa. Oispa se sitte suuri tai pieni perhe niin ihan yhtä tärkeä mulle kuitenki. :)


3 lempiasiaa mitä tykkäät tehdä kavereiden kanssa?

V: Tykkään keskustella, niin syvällisistä ku pinnallisistaki jutuista. Heittää läppää, vaihella kuulumisia ja mielipiteitä eri asioista ja muutenki höpötellä kaikesta mahollisesta. Haha, toiseks mun on ihan pakko sanoa syöminen. Koska se on kivaa, varsinki tolleen yhessä ystävien kanssa! :D Ja kolmantena tulee reissaaminen, musta kavereiden kanssa on tosi kiva tehä kaikennäkösiä reissuja, niin lähelle ku kauemmaksiki. 

Mikä on parasta joulussa?

V: Joulussa parasta on se ku koko perhe on koossa ja me touhutaan yhessä kaikenlaista. Joulussa on myös parasta joululaulut, jouluruuat, ja se tunnelma. Eh, ensjouluun on enään vajaa 11 kuukautta aikaa, sitä odotellessa siis..


Onko sulla joku paikka johon haluaisit mennä ihan hirveesti ja miksi?

V: Ei ainakaan tuu mieleen mitään paikkaa, jonne haluaisin aivan älyttömästi mennä, mutta oishan se aika siistiä päästä ulkomaille, esimerkiks Thaimaahaan tai Uuteen-Seelantiin. Tai  Australiaan. Tai Itävaltaan. Kyllähän niitä paikkoja ois, minne haluaisin mennä vierailulle, mutta ei mitään paikkaa jonne mun ois justnyttässäheti päästävä. Jospa mää johonki noista paikoista selviäisin mun elämän aikana. :)

Missä maissa oot käyny?

V: Norjassa ja Ruotsissa. Huimaa, vai mitä? Haha, kunnon maailmanmatkaaja. Oon enemmänki matkustellu ympäri Suomea, joten ulkomaat on sitte jääny vähemmälle ainaki toistaseks. Haaveilen kyllä siitä, että joskus, kuukausien tai vuosien päästä, otan ja lähen ulkomaille kavereiden tai sisarusten kanssa.

Kuka on sun idoli?

V: Äiti. Äiti on ihminen, jota oikeesti ihailen. Se on tehny meiän lasten eteen aina niin paljo ja edelleenki tekee. Äiti jaksaa aina auttaa ja aatella meiän parasta. Se tekee meille ruuat, se huolehtii meistä kaikin tavoin, se tietää aina kaiken joka asiasta ja osaa neuvoa kiperimmässäki ongelmassa. Hah, siltä musta oikeesti tuntuu. Sillä on aina kädet täynnä työtä, koska meiän perheen lukumäärä on niin suuri. Varsinaisen työn lisäks kotonaki siis riittää puuhaa vaikka muille jakaa, mutta koskaan äiti ei valita. Jaksaa vaan aina touhuta ja tehä töitä meidänki puolesta. Me ollaan aina etusijalla, vaikka mikä ois. Äidit on parhaita, ei voi muuta sanoa.


Mitä arvelet minkä ikäisiä ihmisiä lukee blogiasi? 

V: Arvelisin, että suurinosa mun lukijoista on aikalailla mun ikäluokkaa tai vähä alle tai yli sen. Toki tiiän myös sen, että ainaki muutamia aikuisia ja toisaalta muutamia paljon mua nuorempiaki tyyppejä tätä lukee. Ois hauska tietää enemmänki, minkä ikästä porukkaa tätä blogia käy lukemassa, koska en tosiaankaan tiiä ku murto-osan mun lukijoista. :-D


Minne haluaisit matkustaa?

V: Niinku tuolla vähä ylempänä jo sanoin, musta ois ihanaa päästä käymään Thaimaassa, Australiassa, Itävallassa tai Uudessa-Seelannissa. Irlannissa ois kans tosi kiva päästä käymään! Suomessa haluaisin matkustaa pitkästä aikaa Helsinkiin tai jonnekki Lappiin, oikeen pohjois-Suomeen. Siellä on maisemat kyllä ihan huikeita!


Mitä asioita pidät tärkeänä elämässäsi?
 Entä ystävissä?

V: Mulle tärkeitä arvoja elämässä on usko, terveys, perhe ja ystävät, onnellisuus, positiivisuus ja periksiantamattomuus. Ystävissä tai enemmänki ystävyydessä arvostan rehellisyyttä, luottamusta, empaattisuutta ja toisen kunnioittamista ja arvostamista. Hyvä ystävä hyväksyy toisen sellaisena ku on, eikä hylkää toista vaikka löytäiskin uusia ystäviä. Myös anteeksantaminen ja pyytäminen on ystävyydessä tärkiää.


Jos jokin yksi toiveesi toteutettaisiin nyt, mitä toivoisit?

V: Toivoisin, että pääsisin viettämään aikaa mun kaukana asuvien ystävien kanssa, joita en oo nähny pitkään aikaan. Toisaalta, haluaisin myös toivoa, että maailman pahuus vähenis, ettei ois sotia ja väkivaltaa, että kaikilla ois hyvä olla eikä kenenkään tarvis pelätä kuolemaa tai mitään muutakaan. Toivoisin myös, että saisin nähä mummun elossa vielä kerran ja kertoa, kuinka me kaikki välitetään niin paljon. Hups, sinä oli nyt enemmänku yks toive, mutta saanen sen anteeksi!  Ootko koskaan miettinyt mitä nimiä antaisit sun lapsille jos joskus niitä saat?

V: Oon joskus (mutta en kyllä kovin usein) miettiny nimiä, joita antaisin mun lapsille, jos niitä joskus tuun saamaan, mutta mihinkään tiettyyn nimeen/nimiin en oo päätyny vaan lähinnä oon vaan selaillu kaikenlaisia nimiä ja ihastellu kuin nättejä nimiä onkaan olemassa! Tässä muutama mun mielestä nätti tytön nimi: Jade, Jessika, Adeliina, Krista, Rosa ja Isla.

 Mikä on mottosi?


V: Nauru pidentää ikää. 


 Kumpi on tärkeämpi sulle, älypuhelin vai kamera?

V: Älypuhelinta tulee käytettyä enemmän ja joka päivä, joten sillä tapaa se on mulle välttämättömäpi, mutta kameralla on mulle kuitenki jollaki tapaa enemmän merkitystä, enkä kyllä voi kuvitellakaan eläväni ilman kameraa. Mua ei haittaa vaikka mulla ois halpa ja huono älypuhelin, kunhan se vaan toimii, mutta kamerassa taas haluaisin panostaa enemmän siihen laatuun ja merkkiin. Koen siis, että älypuhelin on nykyään mulle välttämättömämpi ja enemmän käytössä, mutta kamerasta saan enemmän iloa irti ja sen parissa on hauskempaa puuhailla.

 Jännittääkö sua helposti? 

V: Joooo. Valitettavasti. Kyllä. Helposti ja paljon jännittääki! Oon itseasiassa tehny tästä postauksenki joskus, että jos kiinostaa kuulla enemmän, niin tästä painamalla pääsee siihen postaukseen. :) Tuo postaus on kirjotettu kuitenki vuosi sitte, joten tietenki siinä ajassa on muutoksiaki tapahtunu, mutta edelleenki jännitän luvattoman paljo kaikenlaista. Mutta jo se, että hyväksyy olevansa altis jännittämiselle, auttaa eikä sitte välttämättä jännitäkkään niin paljo ko muuten jännittäs. Niin, ja sitä jännittämistä voi lievittää erilaisilla keinoilla, joten siinä mielessä kyllä siitä jännityksestä vähintäänki hengissä selviää, heh. :-D 


Haluaisitko olla jonkun muun niminen?

V: No itseasiassa en haluais. Oon tyytyväinen tähän Sini Tuulia nimeen ja vaikka erityisesti pienempänä oli hauska leikkiä olevansa jonku muun niminen, niin kyllä tää on mulle ihan oikia nimi enkä mitään muuta kaipaa. :-) Haha googletimpas tässä huvikseni, että mitä "Sini" tarkottaa naisen nimen lisäksi, niin tämmösiä sain vastaukseksi: kylä Afganistanissa, kaupunki Intiassa, kaupunki Italiassa, perunalajike (:--D), siivoustarvikkeita valmistava yritys ja autiomaa. Että semmosta! Tässä vielä pieni tietoisku Sinistä nimenä: "Sini on suomalainen naisen nimi, joka on syntynyt lyhentymänä nimestä Sinikka. Sini-nimeä käytettiin ennen Sinikan hellittelynimenä. Molemmat nimet pohjautuvat värin nimeen sininen. Vuoden 2009 loppuun mennessä Sini on annettu nimeksi 8 781 ihmiselle, jotka kaikki ovat naisia." 


Tässäpä oli tää eka osa, toinen osa tulee vähän myöhemmin, kuitenki heti ku vaan kerkeän kysymyksiin vastata! Niin ja kertokaahan tonne kommentteihin, saitteko selville musta jotain uutta ja yllätyksellistä vai oliko kaikki vastaukset aivan ennalta-arvattavia ja tuttuja? :-D12 kommenttia:

 1. hei tää oli kiva! :) haha Isla on ihana nimi, pusuja vaan Isla-haukulta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Haha, mulle tuliki tossa mieleen ko postausta kirjottelin, että taitaa olla Isla sielläkin aika pidetty (ja tuttu) nimi! :-D

   Poista
 2. Osasit vastata ihanasti jokaseen kysymykseen! Vastauksista ainaki mulle tuli sellane olo, että sä et turhista valittele ja elät hetkessä, ARVOSTAN!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, aivan ihana kommentti! Kiitos.<3 Kovasti mä ainaki yritän elää hetkessä ja olla positiivinen, joten mukava kuulla, jos se välittyy noista vastauksista sinne teillekin. :)

   Poista
 3. Näistä todellakin välittyy se positiivinen ja ihana sini!♥
  Tuli tohon musiikki juttuun mieleen, että kokeile ihmeessä ja rupee soittelemaan vaikka pianoo jos teillä semmonen on!:) Yllättävän nopeesti oppii sen verran että pystyy omaks iloks soitella.
  Mä tosin oon soittanu eskasta asti pianoo ja niistä 10vuotta kävin pianotunneilla, mutta monta esimerkkiä on jotka osaa soittaa ja on ite opetellu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Noora. <3 Meillä on sähköpiano, joten ois sinänsä mahollista edelleenki alkaa soittamaan, mutta saa nyt nähä riittääkö mun kärsivällisyys siihen puuhaan, oon nimittäin niin tietämätön kaikesta musiikkiin tai pianoon liittyvistä jutuista. :'D Mutta ken tietää, koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. :-)

   Poista
 4. Tykkään kauheesti lukea näitä postauksia. Oon niin kateellinen sun hiuksista. Nyt en oo kyllä enää värjänny hiuksiani paljon. Joskus laitsn kampaajalla raitoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla, kiitos! <3 Ja hei, sulla itselläkihän on upeat hiukset! :)

   Poista
 5. Yllätyin, että harrastat urheilua niin paljon! Se ei ole tän blogin kautta välittynyt. Sekin on vähän yllättävää, ettet soita mitään.. Mut luokanopen koulutuksessa on pakollinen säestyskurssi pianolla tai kitaralla, joten sit ehkä pääset opiskeleen soittohommia. Ja en tiennyt toista nimeäsi. Sini Tuulia sointuu kauniisti yhteen. Oot ainoa Tuulia-niminen, jonka tiedän.
  Vähänkö tuli kesää ikävä ku luki tätä! :) Mun lempivuodenaika on kevät, joten se onkin jo ihan kohta tuossa! Pari päivää sitten olikin jo vähän kevättä ilmassa... Anteeksiantaminen on yks tärkeimmistä elämäntaidoista, mitä oon oppinut. Itselleenkin pitää muistaa antaa anteeksi, eikä jäädä hautomaan tai syytteleen ihtiään. "lätynpaistohetket" - tuli ajatuksesta niin vesi kielelle, että taidan lähtä paistaan lättyjä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tänne blogiin ei tuu juuri koskaan mitään urheiluun liittyvää höpöteltyä, mutta johtuu pitkälti siitä, ettei oo mitään kuvamateriaalia siitä joten ilman kuvia tuntus vähä hassulta pistää postauksessa johonki väliin, että kävimpäs muuten tänään pelaamassa säbää. :-D Toisekseen, kokonaista postaustakaan en oo kokenu tarpeelliseks tehä mun liikkumisesta, koska ei oo oikeestaan mitään yhtä lajia, jota kaikista eniten harrastaisin vaan tykkään liikkua monen eri lajin parissa. :) Siks semmosesta lajikohtasesta postauksesta vois tulla vähä rikkonainen, jos vaan pomppisin lajista toiseen niitä hehkuttaen. :-D

   Nojoo, jos mää joskus sinne kouluun selviän niin pääsen soitteleen pianolla, hui.. :'D mutta kyllä sitä ehkä oppii ajan kans, jos jaksaa oikeesti ahkerasti harjotella.

   Kiitos paljon kommentista, kiva tämmönen pitempi kommentti. Ei muutaku lättyjenpaistoon nyt! :-D

   Poista
 6. Hei ei voi olla totta, mä oon Linnea Sini Tuulia ! :D Tuplakaimat siis ollaan. Hassu sattuma :D
  Kivoja vastauksia oot kirjotellu, ihana ku oot jaksanu panostaa ja vastata kunnolla jokaiseen kysymykseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, vähän hauska!! :-D mitäs me tuplakaimat! Ja hei kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät.♥ :)

   Poista

Kiitos kommentista!❤