maanantai 16. marraskuuta 2015

Synttärisankari

Moi! Tänään täälä kirjottelee väsynyt mutta erittäin erittäin onnellinen typy. Väsynyt siks, koska herättiin viimeyönä jo noin neljän aikaan ja lähettiin ajelemaan Jyväskylästä kohti Sieviä ja koulua (tästä reissusta on tulossa myöhemmin oma postauksensa), joten yöunet siis jäi tosi lyhkäsiks. Heh, silmät ristissä tätäki tekstiä kirjottelen, pitääpä tosiaan tänään mennä ajoissa nukkumaan!

Mutta väsymyksestä huolimatta tää päivä on ollut niin upea, onnellinen, hyvä. Mun synttäripäivä koitti vihdoinkin, ja nyt täälä ruudun toisella puolella istuu vuoden vanhempi, 17-vuotias tyttö. Enää vuosi täysikäistymiseen, kääks!Mun päivästä on upean tehneet ne lukuisat onnentoivotukset, joita tutut ja tuntemattomammatki tyypit on koulun käytävillä huikkailleet ja ompa niitä onnitteluja täälä sosiaalisessa mediassaki sadellu, jokaikinen niistä lämmittää mun mieltä niin kovin. Ne ystävien halaukset, hymyt, ne myös teki mut niin onnelliseksi tytöksi tänään.

Ne koskettavat ja ihanat lahjat, joista välittyy oikeasti se ystävyys ja rakkaus, se välittäminen toista kohtaan. Ne piristävät viestit kaukaisimmiltakin ystäviltä.
Ne pikkusisarusten suloiset kortit, ne ihanat aforismit ja runot jotka ystävieni antamaan lahjaan sisälty, ne todella kosketti mua. Se paljon onnea vaan- laulu, jonka mun perhe mulle laulo heti ku koulusta kotiin pääsin. Se mun lempparikakku, tietty irtokarkeilla päällystettynä, niiin hyvää. Ne erilaiset suklaalevyt ja muut herkut joita lahjaksi sain, kyllä nuo vaan tietää mistä mää tykkään. (Maistupa karkki muuten kolmen viikon lakossa olon jälkeen toosi hyvältä!) Mun läheiset ja ystävät on nähny niin paljo vaivaa mun eteen.

He on nähny niin paljo vaivaa saadakseen mulle ihanan synttäripäivän ja siinä ovat kyllä todellaki onnistuneet. Mulla on ollu aivan huippu päivä, hih olo on ku prinsessalla. On mulla upeita ihmisiä mun elämässä, ei voi kyllä muuta sanoa. Arvostan. <3Ja tässä mää nyt istun. Tyytyväisenä ja onnellisena, kaikki nuo pienet ja suuret jutut yhessä on muodostanu täyellisen kokonaisuuden, aivan mahtavan päivän. Kerran vuodessa saa leikkiä tälleen prinsessaa ja olla muiden hemmoteltavana, kyllä kelpaa. Nautinnautinnautin. Oon aivan fiiliksissä tästä päivästä, en oottanu, että tästä tulis näin onnistunu ja ihana päivä! Mutta niimpä siinä vaan sitte pääsi käymään, heh.

Hyvää synttäriä minä.

12 kommenttia:

 1. aw söpöä että oot saanu noin soman kakun ja sulle om laulettu yms :3. kivaa loppuiltaa synttärisankari <3

  VastaaPoista
 2. Oi onneaonnea vielä täälläki❤️ Ja ihana et sulla oli ihana synttäripäivä! (Ja ilta vielä jälellä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!!♥ Niimpä, on kyllä ollu kivaa :-)

   Poista
 3. Voi että ihana postaus! Onnellista syntymäpäivää Sini♥

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta prinsessapäivältä, just sellaselta kun synttäripäivän pitää ollakin! ♥ Hih hassua ku tuntuu et ihan vastahan mää täytin seittemäntoista mut oikeesti, 46 päivää ja tää tyttö on täysikänen! Että varo vaan, aika rientää huimaa vauhtia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii jep!! ♥ Apua niin pian, oikeesti sää oot ihan just jo täysikänen!! :'D Nautihan vielä kunnolla näistä viimesistä viikoista ennen täysikäsyyttä!! ;) Nii ja kiitos kivasta kommentista linkki! ♥

   Poista
 5. Paljon onnea näin jälkikäteen! :-) Ihanaa, että sulla on noin paljon rakkaita ihmisiä!
  Lähetän sinulle täältä virtuaalisen lahjakirjan: Anni Kytömäki Kultarinta
  Sitä lukiessani tuli mieleen, että sä varmaan tykkäisit siitä. Sen kieli oli niin kauniin runollista.
  Kivoja lukuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Jep, saan kyllä olla niin kiitollinen noista rakkaista ihmisistä. Oi, empä ookkaan ennen kuullut tuosta kirjasta, kuulostaa hyvältä! Pitääpä kyllä ottaa ja lukea se. :-)

   Poista

Kiitos kommentista!❤