maanantai 9. marraskuuta 2015

Mennyt kesä


Moikka! Koska syksy on jo pitkällä, pian vaihtumassa talveksi, aattelin, että ois mukava palailla vielä hetkeksi kesätunnelmiin. Jaan siis pitkästäpitkästä aikaa teille muutamia kännykkäkuvia, menneeltä kesältä. Kesällähän tää blogi oli siis suurimmaksi osaksi tauolla eikä postauksia tullut koko kesän aikana yhteensä ku ihan muutama, joten julkasemattomia kuvia kyllä riittää ihan mukavasti. :-) Mukava itekki vähä palautella mieleen, mitä kaikkea sitä tulikaan kesällä tehtyä. 

Musta tuntuu, että viime kesästä ois vierähtäny jo melkonen ikuisuus, vaikka todellisuudessa siitä ei kyllä edes kovin kauaa oo vielä menny! Haha, hyväkö edes ite enää muistaa, mitä touhuili kesällä ja sitärataa.


1. Kesäloman ekoja päiviä, ja vettä tuli ko saavista kaatamalla, heh. Mutta siellä me silti ulkona reippailtiin ja ihasteltiin kaunista sateenkaarta.

2. Niin, tässä se kaunis sateenkaari sitte näkyyki. Tuolla ylhäältä missä seisottiin, oli kyllä upeat näkymät ja sateenkaari oli oikeesti vallan ihastuttava näky.


1. "Aiettä, mä oon niiiiiin vapaa. Koko kesä edessä, en ehkä kestä!" Haha ja lapaset kädessä, voitte siis päätellä, ettei tääläpäin kovin kesäset tunnelmat noin kesäloman ekoina päivinä ollu! Mutta hauskaa oli siitäki huolimatta ja fiilis oli korkeella.

2. Minä ja kultanen ystäväni. Hih, oli meillä vaan mukava viikonloppu. Iltakävely kauniissa kesäillassa, autolla ajelut hahaa, mutakakkutuokio... voih, ikävä sinua!


1. Ku väsyttää mutta uni ei tuu, on ainaki mun kohalla toiminu tommosen rentouttavan musiikin kuuntelu. Aiettä. Kuuntelen tommosta musiikkia ihan aina: nukkumaan mennessä, opiskellessa, koneella ollessa...

2. Iltanuotio laavulla. Niin kaunis näky, tätä mä tuun ikävöimään talvella ihan todenteolla. Laavuillat kesällä on vaan jotain aivan parasta.


1. Auringonlasku. Iltakävelyt ystävien kanssa kesällä. Juttu luistaa ja olo on huoleton. Oioioioioi. <3

2. Mä niiin haluan takasi syömään noita herkkuja! :-D Ja mielellään ne samat tyypitki siihen vierelle syömään ja pitämään mun kanssa hauskaa. 


1. Futiskentällä. Palloa tuli kyllä viime kesänä potkittua enemmänkö minään muina kesinä yhteensä. Ja mikäs siinä ku niin lyhyt matkaki tohon kentälle, pari polkasua ja sitä on jo perillä! Harva se päivä me sielä sisarusten kans oltiin potkimassa tai pelaamassa.

2. Kalajoella, heh, ja tää tyttö muka taiteilee sielä veen päällä.


1. Aito ilo paras ilo. <3<3<3

2. Ystävän tuliaisia, namnam! Oreo-suklaa kera hyvän kirjan, aika lyömätön yhistelmä.


1. Heh, eikös se noin mee? Pysähys Pudasjärven apsilla, ku oltiin mökille matkaamassa.

2. Mökki, täältä tullaan! Eessä kuitenki vielä monta sataa kilometriä..


1. Mökin pihalla, kiikkumassa. Just saunasta tulleena, niin puhas ja raikas olo. Kyllä hymyilyttää.

2. Ja uutta riippumattoa testaamassa, oli muuten kiva! Vähänkö mää nautein just tuosta hetkestä.


1. Muistoja mummusta. <3 Sain mummun pyjaman itelleni, ja voin sanoa, että tää on ollu kyllä erittäinerittäin kovassa käytössä.

2. Ja mummun tekemät villasukat sain myös, niin söpöt. Aivan yhtä kovaan käyttöön on nääki päässy.


1. Pyörälenkillä.

2. Ja uutta urheilukenttää testaamassa. Loppukesästä tuli kyllä sieläki vierailtua lähes päivittäin, ku seki sijaitsee vaan muutaman sadan metrin päässä meistä. Ja kyllä kelpaa tuo uudistettu kenttä, tosi kiva!


1. PowerParkissa, ja arvakkaa mitä, me uskallettiin mennä tohon vapaapudotukseen! Jee, hyvä me. Täytyy kyllä myöntää, että mää pelkäsin aivan henkeni edestä sielä ylhäällä, aivan jäätävä!! Kattokaa nyt kuin korkeeki se on. :-D

2. Kaveriselfie, hymyssä suin saatiin päivä tuolla viettää! Ilma oli mitä mainion ja uskallettiin lähes kaikki hurjatkin laitteet käydä läpi.


1. Tiskaajana naapurissa rippijuhlissa. x)

2. Töihin matkalla, siivousurakka odottaa.


1. Tykkään tästä uudesta keltasesta neuleesta ja näistä uusista kirppislöytyfarkuista!

2. Kuvausreissulla.


1. Nam, tää mustikkabanaanirahka oli sairaan hyvää! Nousi kyllä niin mun jälkiruokalemppareiksi.

2. Ja viimesenä vähä uudempaa kuvaa, mun ja pikkusiskon viime kuvausreissulta räpsästy kuva. Mää siinä hämmästelen ku yhtäkkiä alko satamaan vettä.. Onneks kuitenki vaan nauratti, niin siitäki selvittiin.


Voi vitsit, ku selailin noita kuvia, niin tuli kyllä jäätävä kaipuu takasi noihin hetkiin ja tilanteisiin! Onneks muistot kuitenki säilyy sydämissä ajanki kuluessa ja joka päivä saadaan liittää sinne entisten muistojen joukkoon uusia, entistä ihanempia muistoja. Ja vaikka kesää välillä kaipailenki, niin ootan siitä huolimatta kyllä tosi paljo talvenki tuloa, ja erityisesti joulua! Mulla on jo viimeaikoina ollu tosi monesti kunnon joulufiilis.

Mutta koska mulla on nyt koeviikko, en ehi tän enempää jäädä teille rupattelemaan vaan suuntaan kiltisti takasi koulukirjojen pariin. Onneks enään pari koetta jäljellä ja sitte onki jo ihana viikonloppu, jollon lähen pikkusiskon kanssa Jyväskylään viikonlopuksi, isosiskolle kylään. Sitä siis kovasti jo ootellaan. Pitäkäähän mulle peukkuja, että selviän noista viimesistäki kokeista, palaillaan myöhemmin. :-)


14 kommenttia:

  1. haha apua toi laite näyttää iha hirveeltä, mä en ikinä menis vaikka maksettais xdd vihaan niim paljon huvipuistoja, hyvä kun uskallan heppakarusellii mennä xd mutta kiva tää postaus <3 mä ainaki pidän nii peukkuja pystys ja lähetäm tsemppihaleja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se oli hirvee laite!! En oo koskaa missää laitteessa pelänny niin paljo ko tossa. :'D mutta tulipahan semmonen olo, että oli voittanu ittensä ko tohon uskaltautu! x) Mää ite kyllä tykkään huvipuistoista, mut usein niistä laitteista tulee mulle huono olo :-(

      Ja heei kiitos paljon, olet ihana <3<3

      Poista
  2. Voikesä kuin täydelline se oli.❤️
    Aivan ihania kuvia!! Mulla on tämmöne samalaine oottamassa päivänvaloo luonnoksissa xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, ihanaihanaihana kesä. ♥ Ja kiitos paljon!! :') Jee kivaa, määpä käyn heti kurkkimassa ku sen julkaset ! :-D

      Poista
  3. Kesä ja ne muistot. Vaik kesän vihaaja oonki, nää kuvat oli kyl sairaa kivoja. On ikävä sua

    VastaaPoista
  4. Kännykkäpostaukset on mukavaa vaihtelua! Tsemppiä kokeisii. :-)

    VastaaPoista
  5. Ensinnäkin paljon tsemppiä koeviikkoon♥ Toiseksi, ihanan ilonen tyttö siellä ihanissa kuvissa! Meidän pitäs nähdä kyllä jotenkin ku on oikeasti aika iso ikävä sua:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiju, ihana kommentti! ♥ Ja hei yritetäämpä oikeasti nähdä pian, on nimittäin tosi iso ikävä !!

      Poista
  6. Ihana tää. Vois itekkin selata kuvia vaikka opiston alusta ja kesälomalta ja palata niitten kautta muistoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mattis <3 Nojoo, kuvien selaaminen on kyllä huippua, koska sillä tavoin on helppo palata muistoihin. :-)

      Poista
  7. Ihana postaus! <3 Joskus on kyllä ihana selailla läpi vanhoja kuvia ja heittäytyä muistojen vietäväksi, kunhan muistaa sitte palata takaisin todellisuuteen :D

    VastaaPoista
  8. Kiitos paljon Enni <3 Niimpä, ihan totta puhut! :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤