perjantai 21. elokuuta 2015

Vihdoin viikonloppu

Huhuh. Ihan näin alkuun täytyy kyllä todeta, että viimeaikoina on ollu niin kovin hektistä meininkiä, että blogikin on joutunu hetkeks aivan unholaan! Parisen viikkoa on viimepostauksesta aikaa kulunu ja noh, siinä ajassa on ehtiny tapahtumaan vaikka ja mitä. Oon ollu oikeestaan koko sosiaalisesta mediasta syrjässä (esim. instagramin päivittäminen/selaaminen, blogin kirjottaminen, blogien lukeminen..) nää viimeset pari viikkoa, koska on vaan yksinkertasesti ollu niin touhuntäyteisiä päiviä, että ei oo ollu aikaa riittävästi semmoseen. Tai no, toki välillä oon ollu sillee että "vilkasempa tässä instan äkkiä ennenkö meen nukkumaan" tms. mutta tajusitte varmaan mitä hain tolla. Heh, melkee oliki jo ikävä tätä kiireistä elämää, eläköön kiire.. No ei vaan, jospa tää tästä helpottaa, kuhan arki alkaa rullaamaan entiseen malliin ja saa muutenki semmoset pakolliset jutut alta pois.

No, ku mulla kerta on niin kiirettä pitäny niin mitä mää oon sitte touhuillu? - Hetiku viimepostauksen sain julkastua, mää sairastuin, hyhh, semmoseen ei niin mukavaan tautiin, mahatautiin nimittäin. Tai mikälie ruokamyrkytys/auringonpistos olikaan, mutta jokatapauksessa vessanpönttöä sain ihan riittämiin halailla ja joutupa sitä pari päivää ihan pelkästään sänkypotilaanaki viettään. Voi sitä harmituksen määrää ku suunnitelmat meni pilalle, viimeset kesälomapäivät jouduinki viettään hiukan erillä tapaa ku olin suunnitellu. :-D Onneks melko nopiaa sitte tervehyin, ja pääsimpä siinä päivää ennen koulunalkua vielä ystävän kanssa shoppailemaanki Kokkolaan ja lisäks saatiin tänne viikoksi veljen perhe pohjosesta, joten kivan lomanlopetuksen loppujen lopuksi sain. Heh, pientä prinsessaa hoivaillen siis nuo loman vikat päivät ja koulun alun ekat päivät meni, joten niinku arvata saattaa niin ei kuulkaas paljoa tietokone sinä aikana houkuttanu!Niin ja tosiaan ne koulutkin alko. Reilu viikkohan tuola on vasta uurastettu, mutta pakko myöntää, että oon jo niiiin loman tarpeessa! xD Tuli just oikiaan paikkaan tää viikonloppu. Ei meillä sinällään mitään ihmeellisen rankkaa vielä koulussa oo ollu, mutta tokihan se tottuminen tähän uuteen (mutta samalla niin vanhaan..) rytmiin vie aluksi voimia ja jälleen kerran on kyllä saanu ihmetellä useaan otteeseen, että mihin ne tunnit aina kotona koulunjälkeen hujahtaa ku tuntuu että silmänräpäyksessä onki jo ilta ja nukkumaanmeno eessä, eikä oikeen mitään oo ehtiny tekemään, tai no, ainakaan lähellekkään kaikkea mitä pitäis/haluais tehä. Tunnit meinaa väkisinki loppua vuorokaudesta, kellään muulla samaa ongelmaa? :'D Onhan tossa koulujen alkamisessa toki hyviäki puolia, musta on niin ihanaa ko näkee kavereita joka päivä ja onhan tuo uusien asioiden oppiminenki ihan jees, haha.

Opiskelun ohella oon ehtiny kavereitaki näkemään, esimerkiks futispelejen merkeissä tai sitte ihan muuten vaan. Niin kivaa, ku on kuitenki muutaki sisältöä ku vaan koulu koulu ja koulu. Ainoa miinuspuoli tässä, että oon viimeaikoina ollu niin paljon menossa, on se, että blogin kirjottaminen ja muiden blogejen lukeminen on niiiin jääny. Se aika mitä oon kotona ollu, on menny johonki aivan muuhun ku koneella istumiseen. Millonhan edes oon viimeks istunu koneen äärellä? Viikko sitte, vai yliki? Nii-in, oon tehny kotihommia, kouluhommia, juossu paikasta toiseen, välillä vähä hengähtäny vaikkapa oman sängyn päällä makoillen ja jutellen kauempana asuvien kavereiden kanssa. Sääkin on viimeaikoina suosinu tosi ihanasti, joten oompa sitte koulunjälkeen usein jääny ulos vähä aurinkoa ottamaan ja muutenki nauttimaan huipuista säistä. Heh viimeaikoina on tullu varmaan enemmän aikaa vietettyä ulkona ku sisällä! Mutta pitäähän sitä nytte nauttia täysillä, ku kerta vihdoin nuo säätkin alko oleen meille suosiollisia.Se vaan harmittaa mua kyllä tosi paljon, ku on jääny niin taka-alalle tää bloggaushomma, mutta oon yrittäny tässä itteäni lohutella, että kyllä sitä aikaa taas enemmän löytyy kuhan just pääsee kunnolla tää koulu vauhtiin ja saan kiinni näistä uusista rytmeistä. Kirjottaminen on kuitenki edelleen niin se mun juttu, juttu joka antaa mulle voimaa ja joka on niin mun henkireikä, että en kyllä bloginpitoa aio sentakia lopettaa, että just nyt päivät on vaan niin täyteen ahettuja. Tää on just oikiaa hommaa helpottamaan stressiä ja huonompia päiviä, saa istahtaa alas, kirjottaa kirjottaa ja vielä kerran kirjottaa. Hyvää vastapainoa opiskelulle, niin kauan ku ei vaan ota mitään paineita tästä. 

Mua jo vähä jännitti, että miten tää kirjottaminen nyt luonnistuu, ku aikaa on kuitenki jonkuaikaa viimekerrasta kulunu, ja muutenki menneen kesän aikana en montaa kertaa postannut, mutta hyvinhän tää tuntuu kuitenki onneks luonnistuvan. Tekstiä syntyy, ilman että tarvii tuskailla sen kanssa tai miettiä joka välissä, että mitähän sitte keksis. Jee, on tää vaan niin kivaa puuhaa, varsinki nykyään ku oon oppinu olemaan stressaamatta ja murehtimatta siitä kuin usein kerkeen tulla kirjottelemaan ja muutenki osaan ottaa rennosti tän kanssa. :-) Toivottavasti näin on jatkossaki!

Nyt on aika taas mennä hetkeks kerään voimia ja ottaan rennosti, että jaksaa sitte taas olla menossa mukana! x) Oikeen hyvää viikonloppua kaikille, ja te opiskelijat, nauttikaa täysillä näistä parista vapaapäivästä. Moimoi!

12 kommenttia:

 1. elä ressaa, vaikka välillä postauksia tuliski vähä harvemmin! kyllä se vain on niin, että "oma elämä" ja tärkeät asiat joskus vaan tulevat edelle ja kiirettä piisaa! se on sitä elämää<3 ihanaa viikonloppua Sini<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon Paula <3 Ihan totta puhut, onneks mää oon vihdoin oppinu olemaan armeliaampi itelleni tässäkin asiassa, enkä siis enään oikeastaan ressaa vaikkei postauksia kokoajan kerkeiskään tehä. :) Huippu kuulla, että mua ymmärretään tässäki asiassa. Ihanaa viikonloppua sullekkin :')

   Poista
 2. Olipas kivaa luettavaa taas! Tunnit loppuu tosiaan vuorokauesta kesken, kun 8-16 lukiopäivien lisäksi matkoihin menee kolme tuntia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, mukava kuulla, että tykkäsit ! :) Ja voiei.. Voin vaan kuvitella kuin sulla loppuu vuorokaudesta tunnit kesken, ku joudut vielä noin kauan matkustaakin joka päivä! Huh, pitääpä kyllä olla kiitollinen siitä, että mulla on niin lyhyt matka kouluun, eikä kulu matkoihin juurikaan aikaa. Paljon tsemppiä sulle!!

   Poista
 3. Samaistun anoon ku mulla kertyy se kaks tuntii matkoihin ja 8 - 16 päivä nii on niin kauheeta herää siinä 5.45 ja olla sillee et bussi tulee 7.10 (tosiaa 1km on pysäkille). Tai jos myöhästyy neljän päivänä 16.15 bussista nii siinä ootat sitte sen kaks tuntii et lähtee seuraava. Mulla tässä jaksossa ei oo ku kaks neljän päivää mut ootan jo kauhulla seuraavaa jaksoa... Ihan innokas lukiolainen oon mutta kyllä sitä pistää väsyttää aina jo viimestään kuuden aikaa mut ei oikee viiti mennä nukkuu nii aikasin ku sit ei oo tehny mitää. Joten ilmottaudun tällä toivottavasti-ei-ylipitkällä kommentilla myös kiireiseksi ja tunnit loppuu joka arkipäivä kesken! - Rinskuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Rinskuli, ihana ko tulit kommentoimaan (ja jee tykkään just tämmösistä pitkistä kommenteista, ei oo siis ollenkaan ylipitkä!), kiva kuulla sustaki <3 Mutta vai että sullaki nuin pitkät koulumatkat, ei yhtään kiva!! :-/ Niin ja just vaikka ois kuin innokas lukiolainen ja ois motivaatiota opiskella, niin väkisinki tuo vähä latistaa sitä intoa, ko joutuu aamulla niin aikasin herää ja tyylii illalla vasta kotona. Se vapaa-aika jääki sitte viikolla ihan minimiin. Noh, onneks on olemassa viikonloput:'D .. Hirmupaljon tsemppiä sullekkin ! :) <3

   Poista
 4. Samaistun niiiin tohon että tunnit meinaa loppua vuorokaudesta kesken! Mutta toisaalta myös nautin tämmösestä menevämmästä elämästä vaikka toki välillä tarvii myös niitä päiviä jollon ei tarvi liikkua minnekään suuntaan.
  Ihanaa että sä taas postailet ♥ Älä ota tästä mitään turhaa stressiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos linkki♥ Mukava kuulla, että on tyyppejä, jotka voi samaistua noihin mun ajatuksiin, mutta toisaalta taas ei yhtään mukava, koska eihän se oo kiva kuulla, että muillakaan ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää.. :'D Kiva kummiski kuulla, että nautit menevästä elämästä, vaikka tottahan se on, että välillä on myös hyvä pysähtyä hetkeks ja antaa itelle aikaa levähtää. :) Tsemppiä sullekki lukionkäyntiin!

   Poista
 5. Teet postauksia sillon kun jaksat. Sun postaukset on aina niin ihania, niistä välittyy tosi hyvin aitous jokaisessa ikisessä "lokerossaan" (kuvista, onnellisuudesta, ilosta jne). Ja voin samaistua kyllä sun fiiliksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niimpä pitää tehä! Ja voi kiitos paljon maikki ihana <3 Aivan ihana kommentti taas sulta!! :')

   Poista
 6. Kuulostaa niin tutulle toi kiireinen elämä. siihen tottuu onneks ja siihen myös et kamut kysyy aina et "miten sulla on noi kiireistä ja miten jaksat?" xd sitä ei ees huomaa ite ku koko vuos ollu semmosta haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, semmosta se on.. :-D Haha no oot kyllä aikamoinen supertypy ko jaksat kokoajan olla menossa:'D muistahhan kuitenki välillä antaa itelles aikaaki, että sitte taas jaksaa jatkaa. :3 kiitos kommentista Noora<3

   Poista

Kiitos kommentista!❤