maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tässä mä nyt taas oon

Moikka taas ihanat! Tää tyttö teki nyt paluun, piiitkän tauon jälkeen, hah. 23 päivää sitä tuli taukoiltua, ja kyllä, se tuntu ihan ikuisuudelta. Eihän tuo aika sinänsä kovin pitkä oo, muttaku aiemmin mun pisin tauko on ollu joku viikko enintään, niin kyllähän tuo pitkältä tuntu. Varsinkin, ku mulla itelläkään ei ollu hajuakaan siitä, millon palaan. Ei ennen tätä päivää.


Mitäs päätöksiä mää sitte oon tauolla saanu aikaseks ku nyt kerta tänne palasin? - Kröhöm. Itseasiassa en juuri mitään merkittävää, tai ainakaan semmosta mitä oli suunnitelmissa tauolla päättää. En oo tehny lopullisia päätöksiä suuntaan tai toiseen tän kanssa. Heti tauon alusta asti mulla oli semmonen kaipuu tänne takas, mutta alussa ajattelin, että enhänmää voi postaamaan vielä tulla ku oon ihan hukassa jatkon suhteen. Ajattelin, että palata "saan" vasta ku oikiasti tiiän miten tästä taas edetään. Pyörittelin tätä blogiasiaa mielessäni ja kovin yritin ratkaista kaikki ne pulmat, mutta eihän siitä mitään tullu. En tehny päätöstä blogin tulevaisuudesta, vaan suosiolla työnsin koko asian jonnekki kauas mieleni sopukoihin. Mitäs sitä turhia stressaamaan, jos ei päätöstä suosiolla synny. Ja se kannatti. 

Ku aikaa kulu, niin tajusin että höpsistä, eihän sen noin tarvi mennä. Jos kerta ikävöin tätä puuhaa niin kovin ja innostus&motivaatio on taas päätänsä nostanu, niin mitäpä mää itteäni kiusaan ja paluuta viivyttelen? Miksi en vaan suosiolla palais tänne, kukapa estää? Joten, tässä mä siis taas oon. Ihan vaan siks, koska voi mahoton sitä halua tulla kirjottamaan ja laittamaan kuvia, mitä on viimeaikoina tullu räpsittyä. Ajattelin tätä blogia valehtelematta joka ikinen päivä, vähintään kerran. Haha, en ois uskonu että tosiaan oon tästä näin riippuvainen! 


Tää taukoilu teki mulle niin hyvää. Vaikka sanoinki äskön, etten sen suurempia päätöksiä blogin tulevaisuutta ajatellen tehnykkään, niin yks merkittävä asia selkis mulle siitä huolimatta, asia, joka mahollistaa mun bloggauksen jatkossakin. Ja se asia on semmonen, että vastedes aion siis postailla ihan omaan tahtiin; en pakosta tai kiireellä vain sentakia , että tunnen pettäväni lukijat jos en postaa, vaan sillonko oikeesti tekee mieli tulla kirjottelemaan/jakamaan kuvia teille, sillonko oikiasti on asiaa ja fiilistä kirjottaa.

Vaikka se tarkottaaki postausten määrällistä vähentymistä entiseen verrattuna, se tarkottaa myös laadun parantumista. Varmasti tätä blogia on paljon miellyttävämpää lukea, ko en väkisin jotain tekstiä tänne väännä, vaan postailen vaan sillon ko oikiasti sitä haluan.Ja tää päätös tuntuu tosi hyvältä. Mun ei tarvinnu eikä vieläkään tarvi poistaa blogia, en siis joudu luopumaan yhestä rakkaimmasta harrastuksesta, mutta mun ei myöskään tarvi enään stressata siitä, että tyyliin joka toinen päivä saisin postauksia toteutettua ja käyttää kaikkea vapaa-aikaani tähän. Vihdoin voin ottaa rennosti ja nauttia tästä hommasta. Kuin helpottunu olo mulla just nyt onkaan. Niinhän se on, että myös tästä hommasta täytyy löytää se kultanen keskitie. 

Tiiättekö, pitkästä pitkästä aikaa blogin tulevaisuus näyttää erittäinki valosalta. Tuntuu niin hirmu mukavalta istua tässä koneen äärellä pitkästä aikaa ja kirjotella tätä tekstiä. :-) Tää on kyllä niin se mun juttu, ihana päästä taas toteuttamaan itteäni näin kirjottamisen muodossa. 

Nyt on siis virallisesti paluu tehty ja ken tietää, millon sitä taas istutaan täällä höpöttelemässä teille, ehkäpä jo aivan pian. ;-) Oikeen ihanaa viikkoa kaikille, nähdään&moimoi!  

24 kommenttia:

 1. hei ihanaa kun palasit! ei mulla muuta, oot ihana <3!

  VastaaPoista
 2. Eikääää et usko kuin rupesin hymyilee ku huomasin että oot postannu, JESS!! <3
  Kiljahin tyylii äänee et ''äääää sini on postannu, jesss!! ''
  Voiettä, ihana siis ku palasit takas ja se tuntuu nyt hyvälle eikä semmoselle että pakko vaan nyt postata. Aivan huippua ja kuvat on ihania<3

  VastaaPoista
 3. Eikä kuin huippua!! <3 <3 Niin ihana, ku postailet taas! ja aivan ihania kuvia muuten. Tää niin piristi mun harmaata päivää! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mattis, aivan mahottoman ihana kommentti sulta, kiitos paljon!<3 haha ja huippu kuulla että onnistuin piristämään sua!:')

   Poista
 4. Voi sini aiva huippu että palasit tänne blogi maailmaan! Ja hyvä että löysit hyvän päätöksen tän suhteen ja toi on totta että väkisin kirjotettua tekstiä on ärsyttävä lukea, kun taas tällästä halulla kirjotettua on nii mahtava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ästee sua, huippu ku eksyit jälleen tänne mun blogiin kommentoimaan, nimittäin niin kiva kommentti sulta taas. <3 haleja sinne!

   Poista
 5. oijjoi niin ihania kuvia!! mää niin tykkään lukea sun kirjotuksia ja monestikki samaistua ihan täysillä:)! ja todellaki kannattee vaan sillon tulla kirjotteleen ku itestä tuntuu hyvältä:) itellä oli blogi joskus pari vuotta sitte ja ollu jo kauan mielessä et alkais taas bloggaamaan jos sitä taas sais aikaseks jossai vaihees.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon!! :) niiiin ihana kommentti tääki, apua ihanhan tässä hämmentyy ! :'D Jepjep totta puhut. Ja heei alotappa ihmeessä taas bloggaan, tää on mahtavaa hommaa! :D

   Poista
 6. Voiii ihanaa Sini!! <3 Sä se et kauheen kauaa jaksanu taolla olla, mutta hyvä niin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Julia ! <3 Haha joo enhän mä, mutta niin kiva palata ku oivalsin sen, mikä tästä puuhasta tekee miellyttävää ja oikeesti kivaa. :')

   Poista
 7. Jeee huippua Sini!<3 Aika useesti on tänne käyty kurkkaamassa että joko on postausta tullu, tää piristi päivää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana sinä, kuka nyt ikinä ootkaan! :--D tässä mä nyt taas oon. Huippu jos piristi sun päivää! :3 Nää teiän kommentit taas piristää mun päiviä niin paljon!

   Poista
 8. Ihanaa ihanaa ihanaa! Oon niin oottanu millon palaat ja tää tuli nii kivana yllärinä kun olitkin postannu. Tervetuloo takasin, niin ja ihanaa kun osaat nyt (toivottavasti) ottaa vähän rennommin tän blogin suhteen. Ja ihanan onnellisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eikös ookki ihanaa! ;) no ei vaan, ihana ko oot oikee oottanu että millon palaan<3 Kiitoskiitos, ja jep toivottavasti tää sama asenne säilyy jatkossaki niin on oikeesti paljo kivempaa tehä tätä hommaa! Ihanan onnellisia kuvia onnellisesta tytöstä, mikäs tässä on hymyillessä. :') kiitoos vielä kerran, oot huibbu!

   Poista
 9. Tiiäkkö, makasin mummolan sängyllä ja aloin selata kännykkää, kun huomasin tän sun postauksen! Täytyi aivan pysähtyä ja rauhoittua lukemaan. Oon oottanu sun postauksia tosi paljon, joten fiilis oli tosi hyvä ku näin tän. Ihanan kesäisiä ja piristäviä kuvia myöski <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon Enni <3 Tosi ihana kuulla, että oot oottanu mun postauksia :') Hih minä myös ootan aina sun uusia postauksia!

   Poista
 10. Itsekkin harkitsen taukoa ja tällä hetkellä on tosiaan tosi ristiriitaiset tunteen blogis kohtaan.Hienoa et sait lisäpuhtia tauolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tosi harmi ku sullaki on tommosia tunteita blogia kohtaan ! :-( Kannattaa kyllä vakavasti harkita edes pientä taukoa, jos vaan tuntuu ettei blogi tällähetkellä tuo mitään hyvää, koska mulla ainakin tauko toi mukanaan uutta intoa ja autto viemään ne negatiiviset tunteet tätä hommaa kohtaan pois! Niimpä, mustakin on ihanaa, että tauko teki mulle näin hyvää. :)<3

   Poista
 11. Hei huippuu ku palasit! Ja aivan ihana tuo hame!:)

  VastaaPoista
 12. Päivitelty on sivua useampaanki kertaan!:D huippua että sulta löytyy taas innostusta jatkaa blogia! :) Arvasin melkeen että et kauan tauolla ole🙊 mutta tosi kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa:-D Ihana kuulla, että sinäki oot ootellu mua palaavaks. Kiitos kivasta kommentista!

   Poista

Kiitos kommentista!❤