keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kotona ollaan!

Hei taas! Täällä sitä siis vihdoin ollaan, kotona. Noin viikon poissaolon jäläkeen oliki oikeesti tosi mukava palata kotiin. Vaikka reissussa siis oli aivan superihanaa, niin melkeen yhtä ihanaa oli kuitenki päästä kotiinki taas. :-) Tuon menneen viikon aikana ehin tehä monenlaista; kävin PowerParkissa, Vaasassa suviksissa ja kahdella mun kaverilla, toisella päiväseltään ja toiselle menin ihan yöksiki. Eilisilta ja tää aamu on kyllä menny tällä tytöllä ihan vaan lataillessa akkuja (..paitsi kävinhän mää tossa äskön töissä pari tuntia), koska senverran vauhikasta menoa on viimeajat ollu. Ja sama meininki näyttää jatkuvan, hah. 

Aattelin, että tähän postaukseen laitan vaan kännykkäkuvia, joita reissussa otin ja jätän kamerankuvat vähä myöhemmäksi ja muutenki kattavampaa postausta Vaasan reissusta tulis sitte kera niiden kamerakuvien. Heh, eipä niitä kuvia tosin kovin paljo tullu otettuakaan kameralla uups. Mutta mennäämpäs nyt niihin kännykäräpsyihin. x) 



Lähtöfiiliksissä. Lähettiin matkaan siis torstai-aamuna, herättiin aikasin, syötiin aamupala ja saunottiin, jonka jälkeen matka sai alkaa. Oli kyllä niin innoissaan, että hyväku maltoin paikallani pysyä! Fiilikset oli myös tosi epätodelliset, sitä vaan kokoajan kelas, että hei ollaanko me ihan oikiasti nyt lähössä Vaasaan.


Pysähdys PowerParkissa. Koska suviskenttä oli torstaina vielä aivan märkä ja vieraita kehotettiin siirtämään lähtöä, päätettiin me mennä päiväksi PowerParkkiin ja vasta illalla ajella Vaasaan. Voitte kuvitella kuinka innoissaan me kaikki oltiin, ku pitkästäaikaa päästiin huvipuistolaitteisiin hurjastelemaan!


Yhessä me uskalletaan. Pikkuveljeä vähän jännitti ku mentiin tuohon siniseen vuoristorataan, Joyrideen, joten hän tarttu mua kädestä kiinni ja niin me kumpainenki kunnialla selvittiin tuostakin laitteesta, haha. Ku sitte vielä uudemman kerran mentiin tähän samaan laitteeseen, niin pikkuveikka sano: " Laitetaan nää kädet tälleen samallain taas.". Ja niinhän me sitte taas uskallettiin ajella hurjaa kyytiä rataa ylös ja alas, käsi kädessä. 


Aurinko porottaa ja meitä hymyilyttää. Ilma oli siis aivan mahtava, aurinko porotti kuumasti, mutta jatkuva tuulenvire viilensi niin, ettei kuitenkaan päässy aivan paistumaan. Aivan mainio ilma siis huvipuistoretkelle!


Jee, kenttä näkyy jo. Voi niitä riemunkiljahduksia, ku pitkän ajomatkan jälkeen alue alko sitte illalla näkymään. Jonoa oli jonkuverran, ehkä noin puolentunnin verran, mutta suuremmilta ruuhkilta kuitenki vältyttiin.


Toista kertaa kentällä. Illalla tuli jo pyörähettyä vähäaikaa kentällä, mutta perjantai-aamuna päästiin vasta todenteolla siihen jokavuotiseen suvisfiilikseen ja meno alko näyttämään samanlaiselta ku aina ennenki. Tällä kuvanottohetkellä oli varhainen aamu, joten porukkaa ei näytä kamalasti vielä kentällä olevan. Vieraitahan arvioitiin parhaimmillaan olevan paikalla lähes 80 000, joten ei kyllä ihmisistä ollu pulaa, heh.


Evästauolla. Aivitsit, tuli kyllä syötyä niiin paljo karkkia noiden(kin) suvisten aikana. Erityisesti nuo kuvassa näkyvät Pantteri black&white- karkit maistu mulle vähä liianki mainiosti. Heh, ja tarkkasilmäsimmät saatto huomatakki, että mulla on jalassa kumpparit; yhtenä päivänä kenttä oli niin märkä ja kuranen, että ei auttanu ku kumpparit pistää jalkaan. Mutta se oli oikeestaan ihan kivaa vaihtelua, lompsia sielä vaaleenpunaset kumpparit jalassa ympäri maita ja mantuja. :--D


Nesteytyksen tärkeys. Koska suurinosa suvispäivistä oli tosi aurinkoisia, oli tärkiää muistaa juua nesteitä. Suurimmaks osaks mää ite vetelin vettä menemään, mutta olipa äiti varannu jokaiselle lapselle omat muumilimsatki mukaan. Ääks, tosin mää taisin kyllä vaan yhen kulauksen juua ja loput jäi vaunun jääkaappiin loppureissun ajaksi unholaan. En vaan oikeen oo niin limsaihmisiä, kaikenlaiset limsat siis kyllä alas menee mutta mainiosti pärjään ilmanki.


No se suvispitsa. Niin, se perinteinen suvispitsa, se, jota saa vaan kerran vuodessa. Namnam, niin hyvää! Munmielestä edes pitserian pitsat ei vedä vertoja suvispitsalle. Tykkääään. Tänävuonna jäi kyllä aiempaa pienemmäks tuo mun pitsakiintiö sattuneistä syistä (mm. yhtenä iltana jonotettiin pitsaa ja se loppu just siitä meiän nokan eestä...), mutta onhan tässä vielä reiskätki aikaa, joten sillon sitte vedellään kaksin verroin noita pitsoja, senverran harvinaista herkkua on! x)


Twister, lämpimän päivän piristys. "Huhuh, ompas täällä lämmin.. ja mun tekee mieli jätskiä. Hei jätskimyyjäät, tännepäin! -Yks Twister kiitos." Jätski on kans yks niistä jutuista, jotka kuuluu ehottomasti suviksiin, pitihän se siis tälläki kertaa pari jätskiä ostaa. Suvikset on kyllä lähes ainoa tapahtuma, jossa ostan ite jätskiä, koska oon enemmänki karkin perään, ja pärjäisin ihan hyvin ilman jäätelöä vaikka koko kesän, mutta todellakitodellaki jätskiki kuiteski maistuu ja erityisesti auringon porottaessa kuumasti, meni tuoki Twister sukkelasti parempiin suihin. Namnam.


Hetken hengähystauko. Oikeestaan koko to-ma välisenä aikana ei mua pahemmin näkyny vaunulla muutako ruoka-aikana ja yöllä ku telttaan tulin nukkumaan, joten tottahan sitä selfie piti napata ko kerranki vaunulle asti pääsi. Ihan hassua, aiempina vuosina ku oon kuitenki hiukkasen enemmän aikaa viettäny levähellen vaunulla. Mutta ei valittamista, aika riensi niin huimaa vauhtia taas kentälläki, että empä mää sinne vaunun rauhaan ehtiny sen suuremmin kaipailemaanki. Mutta täytyy kyllä todeta, että kyllähän tuo on melko väsyttävää puuhaa ku viis päivää putkeen kävelee&seisoskelee kentällä aamusta iltaan.


Mehän oltiin niinku jokapäivä piknikillä. Hah, eikös sitä voi piknikiksi kutsua jos ulkona syö ruuat ja välipalat? Meillä oli siis mukana semmonen pöytä, jossa aina vietettiin ruoka-ajat, joten mehän aivan niinku päästiin piknikille jokaisena päivänä. Jee. Kivaa vaihtelua tommoset ruokailuhetket.


Siskon tapaamista pitkästä aikaa&matkalaukun raahaamista koko kentän halki.
Mun isosisko Elinahan siis on nyt ollu koko kesän Kuusamossa, ja saapu sieltä linkulla Vaasaan. Reippaana tyttönä riensin siis apuun tavaroiden kantoon ja riskinä tyyppinä jaksoin kantaa sekä hänen käsilaukkunsa, että raahata perässäni painavaa ja suurta matkalaukkua koko matkan ajan.;) Oli kyllä kiva nähä monen viikon tauon jälkeen.


Ja vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä.. kauniit auringonlaskut, ihmisiä pullollaan oleva kenttä, jonka päälle aurinko heijastaa viimesetki auringonsäteensä. Se kyllä loi fiilistä aivan mahottomasti. En tiiä montaakaan yhtä kaunista asiaa, ku auringonlasku, ihan oikiasti. Muita tyyppejä, jotka rakastaa auringonlaskuja?

Siinäpä siis suurinosa kuvista, jotka tuli kännykällä räpsittyä reissun aikana. Laatu ei ehkä päätä huimaa, mutta toivottavasti kuitenki se mahtava fiilis välittyy jollakin tapaa teille siitä huolimatta. Niin, ja tarkotushan ois tosiaan tehä vielä myöhemmin kattavampaa postausta suviksista, ihan kera kamerakuvien, mutta tää nyt oli tämmönen ilmotuspostaus, että hengissä ollaan ja halusin jo vähän fiilistellä tuota mennyttä reissua. Ja niinku aiemmin jo sanoin, mulla on tääki viikko aikamoisen kiireinen, joten en yhtään osaa sanoa, että millon palaan taas blogin pariin, mutta enköhän mää tänne melko pian jo palaa höpöttelemään. 

Kuinkas teiän viimepäivät on sujunu? Ootteko reissaillu vai ollu ihan vaan kotona?

12 kommenttia:

  1. Upealta kuulosti sun reissailu, just tuollaista kesän vieton kuuluu ollakin!
    Mäkin kävin kesäkuussa eka kerran Powerparkissa. Olihan se hurjaa! Oon ollut aina arka tuollaisiin, mutta nyt päätin uskaltaa. Kyllä kannatti, vaikka ihan kaikkiin ei pää kestänytkään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea reissu oliki, niihän se menee! Just tämmösestä sitä onki koko viimesyksy/talvi/kevät haaveiltu, hah. Ja vähänkö mukava ko sääki oot päässy PowerParkkiin hurjastelemaan! Mahtavaa, ku rohkaistuit menemään sinne, ootpahan nyt ainakin taas yhtä kokemusta rikkaampana. :-) Ehh, ehkä myös multa saa tulevaisuudessaki ne ihanihan hurjimmat laitteet jäädä väliin, mutta yllättävän hurjiinki laitteisiin uskaltauduin menemään.

      Poista
  2. Oli niin ihana nähä!!! ❤️ ja samoja juttuja tuli ite huomattua xd suvikset ja iiiiiiso syrän perää❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli, pus ❤️ haha jeps!! tuhat sydäntä suviksille

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja jotenki aina niin piristävä ku kerrot kuvien sisällöstä. Ihana oli lukea taas sun postausta rakas ystäväni <3 Mulla viimepäivät on kulunu rakkaan Roosan seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 Ihana kuulla, että oot saanu viettää viimepäiviä rakkaan ystäväsi kans!! Teillä on ollu myös varmasti tosi kivaa. :)

      Poista
  4. Suvikset on jotain niin täydellistä<3 ja toi pitsa,parasta pitsaa maailmassa:D kiva postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No NIIMPÄ, niiin samaa mieltä! :-D Ja kiitos paljon ! :)

      Poista
  5. Hei, jos sua kiinnostaa ni voit käydä lukee mun blogista "linkkaa blogisi -blogit" -postauksen, siellä on juttua sun blogista :)
    http://www.iidanek.blogspot.fi/

    /Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mää kävin kurkkaamassa ja voi vitsit miten ihanasti olit kirjottanu mun blogista. Kiitos tosi paljon!! :) Niin, ja sait uuden lukijan, haha :3 En ookkaan aiemmin tainnu hirveen usein eksyä sun blogiin, mutta senvertaa kivalta vaikutti ku postauksia läpi luin, että päätin jäädä seurailemaan lukijana sun blogia.

      Poista
  6. Todella kivan kuulonen reissu ja voi kun pikkuveljeni sanoin suloisesti pidetään käsiä taas samalla lailla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva reissu kyllä oliki!!:) ja niimpä<3 oli kyllä tosi sulosesti sanottu. :-)

      Poista

Kiitos kommentista!❤