perjantai 6. helmikuuta 2015

Uus hiustyyli


Mää vihdoin tein sen. Mää vihdoin uskalsin tehä sen!  Oon niin kauan "unelmoinut" tästä, mutta aina on rohkeus pettäny viime hetkellä.  Nimittäin...


Tässä kuvassa mun hiukset näyttää reilusti ohuemmilta ja lättänimmiltä mitä ne oikeesti onkaan, mutta enköhän saa joskus tänne semmostaki kuvaa laitettua, jossa näkyy millaset nää oikeesti on :-D

Kyllä, mulla lyheni tukka ihan sairaan paljo, hui.. :-D Ne mun entiset hiukset oli jo melko kärsineet, latvat oli huonossa kunnossa ja sitärataa. Oisin jokatapauksessa joutunu lyhentään mun hiuksia jonkuverran nii aattelin, että miksipä sitte ei samalla leikattas vähä enemmänki. Tää hiustenleikkuu tuli kuitenki mulle itellekki ihan yllätyksenä ja äkkiä, nimittäin eilen koulussa mulle tuli vaan semmonen päähänpisto että "hei tänään meen kampaajalle (ilman ajanvarausta) ja leikkaan lyhyen tukan, samalla siis ku käyn sielä astmatesteissä ylivieskassa!". Ja niimpä sitten teinki. Astmatesteistä porhalsin suoraan hiusten ykkönen- nimiseen paikkaan, sinne siis pääsee ihan ilman ajanvarausta, ja pyysin että leikkaisivat tuommoset hiukset mitä noissa kuvissa näkyy. (kuvat tosiaan ei oo parhaasta päästä, mutta eiköhän tulevaisuudessa tänne ilmaannu lisääkin kuvia joissa nää mun hiukset näkyy paremmin!)

 Kieltämättä pelotti ihan sairaasti, ku peilistä tuijotin niitä mun pitkiä hiuksia, jotka maassa jo loju, mutta ku hiukset sitte tuli valmiiksi niin eipä ollutkaan ollenkaan hassummat. Se oli varmaan sitä rakkautta ensisilmäyksellä, hah. Yleensä alan pikkuhiljaa noiden päähänpistojen jälkeen epäröimään ja lopulta pyörrän koko jutun, mutta tälläkertaa ihme kyllä mun päätös piti! Ylpee tyttö, ku vihdoin uskalsin tuon tehä.



Oon saanu nyt jo tosi paljo palautetta, tosi moni ihminen on tullu sanomaan mulle, että passaa tosi hyvin ja itekki kyllä tykkään varsin paljo! Ei oo tähänmennessä kaduttanu vielä ollenkaan. Mulla on viimeksi ollu noin 4-5 vuotta sitte yhtä lyhyet hiukset ja nyt nää viimeset vuodet ollu kokoajan pitkät. Kaipasin jotain uutta ja erilaista ja tulipahan nyt sitte ihan urakalla muutosta! Tykkääntykkääntykkään, ihan superisti! 

Nää on nyt niin terveet ja paksut, mutta kuitenki jotenki kevyet ja mukavantuntoset. Ei ollenkaan semmoset hiostavat, niinku nuo entiset joskus oli, esimerkiks liikkatunnin jälkeen. Myöskin se ainainen sähkösyyden ongelma poistu ainaki melkeen kokonaan, nää saa huomattavasti helpommin aisoihin ku nuo entiset pitkät hiukset :,D 



Haha, tää tyttö on niiiin innoissaan täälä! Mua alkaa kokoajan naurattamaan ku katon itteäni peilistä; oon tavallaan vieläki sen vanhan Sinin näkönen, mutta toisaalta aaivan erinäkönen ja menee varmaan tovi jos toinenki ennenku sisäistän että hei nyt sitä ollaanki sitte oikeesti lyhyttukkanen.

Niin ja semmonen juttu vielä tuohon hiustenleikkuuseen liittyen, että mun hiukset näyttää nyt astetta tummemmilta, koska mulla on aina ollu silleen että tuolta ylhäältä hiukset on luonnostaan reilusti tummemmat ku latvoista ja siitä keskiväliltä, joten nyt ku lähti niin paljo hiuksia niin siinä samalla ne reippaasti vaaleemmat hiukset lähti mukana, hah hassua! 


Tuossa vielä kuva mun hiuksista ennen ja jälkeen hiustenleikkuun. On siinä melkonen ero, vai mitä? Hiukset lähti, mutta tyytyväinen tyttö täällä kuiteski. :-) Niin kivaa ku kerranki uskalsin tehä jotain, mistä oon oikeesti jo kauan haaveillu. 

22 kommenttia:

  1. waau! ihan sairaan kivannäköset, sopii sulle! :-D

    VastaaPoista
  2. Nuo oikeesti passaa sulle niin täydellisesti, oot ihan uskomattoman sulosen näkönen tuossa hiustyylissä!:) ja muutenki oot kyllä tosi kaunis!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, aivan ihana kommentti! :-) ♡ Kiitos paljon!!

      Poista
  3. Oi nuo uudet hiukset sopii sulle kyllä tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Haha :DD ei voi olla totta :D kävin itekki just Annen hiuskulmalla leikkauttamassa mun hiukset saman pitusiks :D ja noi passaa sulle! ♥ oot superkaunis! <3
    jennasusanna (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähä hauska!:'D ja hei kiitos paljo ♥

      Poista
  5. oi ihanat!! Oot ihan älyttömän kaunis<3_<3

    VastaaPoista
  6. Siiis et toteuttanu mun unelmaa, leikata viiden vuoden jälkeen lyhyempi malli.. ;) ei vaan sopii tosi hyvin Sini, huippua!
    Mää en oo vielä uskaltanu, mutta oon miettiny niin kauan että leikkaanko, että kyllä pakko uskaltaa joskus. Kun nyt ne vielä kasvaa takas kun on nuori! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:-D Kiitos paljon!! Hei sullekki passais oikeesti lyhyet, mutta ymmärrän kyllä vaikket uskaltas leikata, koska sulla on aivan superihanat hiukset nytki:-) Ja jep, itekki aattelin että siks uskaltaa leikata, koska kyllä ne vielä takasi kasvaa ajan myötä:)

      Poista
  7. Nuo sun entiset hiukset oli aivan ihanat, mutta nämä on todella ihanat! Se on totta, että nuo on nyt paljon tummemmat:) Ja sä näytät ehkä ihan vähän enemmän aikusemmalta lyhyes tukas;) Oot niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!!:-) Ja niimpä, näkyy kyllä selvästi että on tummemmat. Heh, jee tuleekohan musta yhtäkkiä nyt jo aikuinen;-) haha no ei vaan kyllä minunki mielestä näytän vähä vanhemmalta näissä lyhyissä hiuksissa! :-D

      Poista
  8. Nyt kun pääsin koneelle, pitää tulla kommentoimaan taas kaikkia sun ihania postauksia! ;)
    Sanon täälläki vielä, että nuo hiukset sopii täydellisesti sulle! Kultahiuksinen enkeli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ennimurunen!♥ Sinä oot niin upea tyttönen. Kiitos paljon!!

      Poista
  9. huuhh vau upea muodonmuutos!!! itselläin oli tosi tosi pitkätukka ja rapsasin myös suurinpiirteen saman mittaisiksi hiukset ja tää muuton on ollu todella mieluinen<3 ihanaa vaihtelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti ihana♥ Vautsi, sääki päätit repästä!:-D Tää on kyllä oikeesti niin ihanaa vaihtelua!

      Poista
  10. Vauuu!!! On kyllä ryhdikkään näköinen tuo malli! Tykkään! <3 :)

    VastaaPoista
  11. Aivan upea tuo hiustyyli! Tosi rohkea teko sulta❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!❤